středa 6. června 2012

New In - Flormary :)

Tenhle příspěvek měl být až zítra, ale protože o něj si pár z vás prosilo už dnes a taky proto, že se chci pochlubit :D, máte to tu dnes :)

Málem už jsem oplakala zoufalou nedostupnost Flormarů v Liberci, když mě kamarádka Markétka prozradila, že tady Flormary jsou! Sice jsem nesehnala ty neonky, po kterých jsem toužila ( Simčo, můžu tě teda zneužít? :D ), ale sehnala jsem 4 jiné, neméně krásné laky z kolekce Supershine Miracle Colors :) Všechny jsou se stejným efektem jako tenhle Gabriella Salvete, takže předpokládám, že se budou exkluzivně třpytit na slunci :) Jeden lak prodávají za 90,- Kč. 

A tady je máte:

U32 - tenhle dávám jako první, protože se mi dneska líbí nejvíc ( ale kdo ví, jak to bude zítra ) :D Je to neokoukaná barva, hnědobronzová. Mě to přijde tak, že jde o bronzový a hnědý foil-shimmer ( moje nové názvosloví, nejspíš :D ) namíchaný v tmavě hnědém základu. Tenhle lak mě naprosto dostal a ještě dnes mám v plánu ho nalakovat :) Kryje v jedné vrstvě!

U27 - kráááásný růžový foil-shimmer v průhledné tekutině. Nekryje, je spíš transparentní a bude dokonalý jako efektový lak. Mohli jste ho vidět tady u Peťky :) Na tipu jsou dvě vrstvy. Jsem zvědavá, co bude dělat na černém laku :p


U13 - opět foil-shimmer :D a to růžový, fialový a modrý v tmavém růžovo-fialovém základu. Opět krásný, kryje ve dvou vrstvách. Fotka mu dost ubrala na kráse, ale nebojte, bude mít i samostatný příspěvek, tak jako ostatní dnešní Flormary :)

U25 - modrý, tyrkysový, růžový a fialový foil-shimmer ve světle modrém základu. Moc nekryje, vidím to na tři vrstvy, na tipu jsou dvě. Ještě jsem takový lak nikdy neviděla a rozhodně jsem ho tam nemohla nechat :)

( ehm, koukám, že jsem si na prvním obrázku při zmenšování v Malování čmárnula černou čáru :D )

Který se vám líbí nejvíc? :)






16 komentářů:

  1. Ten U32 mám ten je krásný. Lucka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný laky :) Kdeže se dají sehnat? Jinak moc pěknej blog :) Janča

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc se mi líbí ten modrý, ten vypadá moc hezky :)

    http://zuzizuzana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Modrý miluju, vypadá nádherně, ale sundavala jsem ho dolů snad půl hodiny :(.

    OdpovědětVymazat
  5. U32 mám, dokonce jsem ho sehnala ve výprodeji za 60 korun :-D Ale musím uznat, že je nádherný, dokonalý, jen kvůli třpytečkám ho odlakovávám delší dobu, ale za to může nejspíš nic moc lak :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé to jsou krásné barvičky.. jaké jsou ty neonky ? Jak vypadají? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Flormary miluju, nakupuju je v Tetě, na ty neonové pozor respektive na žlutý (N006), vůbec nekryje a šíleně mi zežloutly nehty, takže bez podlaku ani nezkoušet; tu U27 mám a docela mě nadchla představa použít ho na černý podklad, tak děkuju za tip, vyzkouším:) a mooooc se mi líbí ten modrý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdyby tě zajímaly moje zkušenosti tak tady: http://slecna-k.blogspot.cz/search/label/Flormar

      Vymazat
  8. Ten modrý ten je paráádní :))

    OdpovědětVymazat
  9. Právě dneska jsem byla v Tetě a tam na mě vykoukl stojan plný Flormarů! :) Tak jsem neodolala. :D Koupila jsem si ten malý Flormar-Pretty v neonové žluté. Skvělá barva a ani krytí neni vůbec špatné.(zítra si asi udělám cestu kolem a koupím si i ten neonově růžový :D ) :)
    Moc mě zaujal ten hnědý tak kouknu jestli jej mají i u nás.

    OdpovědětVymazat
  10. Já jdu se ségrou nakupovat Flormary v pondělí.. :D :) už to mám v plánu dlouho, tak jsem si říkala za státnice.. a už je to tady :D

    OdpovědětVymazat
  11. Budu muset taky zas do flormar:D líbí se mi moc ten modrý!!! je to pan úžasňák! A hned za ní růžový :-p

    http://marsis-blog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá i nádherně přes černej, včera jsem to zkoušela na tipu :)

      Vymazat
    2. Těším se až hodíš fotky na nehtech :)

      Vymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*