neděle 24. června 2012

Four Seasons - video :)

Krásné nedělní dopoledne :)

Dneska přicházím netradičně s videem a to o nehtové kosmetice Four Seasons, kterou já osobně mám hrozně ráda, její přípravky používám už roky a nemůžu si je vynachválit :)



Mějte se fajn :)

28 komentářů:

  1. super video :) O koupi four seasons dlouho přemýšlím, jak péčí, tak barevných laků a tohle mi pomohlo :) Ivi, jestlipak budou i další videa? Mně by se ohromně líbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Pokud bude zájem, tak ještě nějaká videa vymyslím :)) Akorát budu muset vypilovat kvalitu :D

      Vymazat
    2. náhodou na první video (když nepočítám s hafíkama) je to paráda :) a ty vymyslíš určitě nějaká dobrá témata :) a určitě se najde spousta holek, které tě v tom budou podporovat :)

      Vymazat
  2. Kde se dají koupit prosím?? Jinak hlasuju pro další videa, máš moc příjemný hlas :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Dají se koupit skoro ve všech lékárnách a sem tam i na internetu, já ho beru i na www.modelaznehtu.cz :)

      Vymazat
  3. Od Four Seasons žádnou péči nemám. Kdysi jsem uvažovala právě nad vytrzovačem, ale ted jsem si hodně oblíbila top sealer better than gel nail a nemůžu si stěžovat:)

    OdpovědětVymazat
  4. Four Seasons miluju:) Musim zas dokoupit! Dochází. Jinak video super! Určitě to chce další a další!:)))

    http://marsis-blog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Bylo moc milé slyšet tvůj hlas :-) Od FS jsem kdysi před 100 lety měla nějaký podlak, ale vůbec si nepamatuju, jaký byl. Ráda ale na tvé doporučení něco vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Příjemná změna :)) video se povedlo, toužím po zpevňovači :) Pobavil mě lak na kousání nehtů, to jsem teda ještě neviděla.

    OdpovědětVymazat
  7. Ha, tak já mám od Four Seasons jediný a zrovna ten růžový, který je opravdu na prd. :D
    Vyzkouším posilňovač, díky za super video.
    A určitě pokračuj a potěším se, pokud nebudeš chtít zůstat v anonymitě. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem moc ráda slyšela tvůj hlas, je příjemný, takže určitě pokračuj;-)

    OdpovědětVymazat
  9. moc fajn video, máš sympatický hlas :) zpevňovačů a takových věcí jsem vyzkoušela už mraky, ted mám doma posilovač a vápník od four seasons a asi už u nich zůstanu, jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
  10. používala jsem ten zpevňovač po šíleným odpilování gellaku a bylo to sado maso :) prsty mě bolely 2 dny!!! ale používám ho i dál a jsem spokojená.
    video pěkný!!! já jsem ve videích taky začátečník a jsem z nich nesvá :)

    OdpovědětVymazat
  11. Four Seasons má opravdu nejlepší nehotovou péči..jejich laky mám moc ráda a používám a opravdu zpěvňovače zpevňují.. vytvrzovače vytvzují..prostě vše, jak má být :)) A za 40-50,- korun je to super kauf.. :D Zrovna teď jsem si taky nalakovala posilovač..a neuvěřitelně rychle uschnul, přesně jak si říkala..dřív jsem si toho nevšimla, až teď

    Jinak video se Ti mooc povedlo, určitě se budu těšit na další..

    OdpovědětVymazat
  12. Ach, konečně někdo kdo umí mluvit a není afetovaný. Moc se m to video líbí, máš krásný hlas.
    Four seasons mám taky. Jelikož nemám problematické nehty, ale svoje přírodní, které neleštím, tak mám nejraději Regenerátor - ridgefiller.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A dělá ti pruhy? Já ho měla asi před dvěma lety a nešlo nalakovat ani první vrstvu, aniž by to bylo pruhovaný jak zebra...

      Vymazat
    2. Nedělá, asi mám nějakou bezproblémovou várku.

      Vymazat
  13. Moc povedené, určitě si pro zpevňovač a vápník na nehty do lékárny skočím, děkuji. A ve videích určitě pokračuj :)

    OdpovědětVymazat
  14. FS mám taky moc ráda a musím uznat, že jejich zpevňovače jsou fakt daleko lepší než ty dražší od jiných značek. A ten jejich vytvrzovač miluju, ale zase musím říct, že jsem nikdy Seche nezkoušela... :)

    OdpovědětVymazat
  15. Super video, snad bude i další!. FS mám ráda. Mám zpevňovač, gel s vápníkem, posilovač, olejíček a vytvrzovač, jsem spokojená se vším. Momentálně jsem lakovala zpevňovač :).

    OdpovědětVymazat
  16. Super video, konečně mám přehled o výrobcích FS:-) Jo, ještě mají výrobek Vápník s teflonem pro bělící účinek (ten mám od Tebe), dá se použít taky místo laku, je takový bílostříbrný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jo, no vidíš to, na ten jsem úplně zapomněla!!! :)

      Vymazat
  17. Tak u nás prodávaji FS za 59 Kč, mám zpenovač - fakt úžasnej, nehtovou opravu s hedvábím a nevadila mi, posilovač nehtů a jeden rudej lak - ten používám hlavně na razítkování. Škoda jen, u nás je v tý naší pidi drogerce ta cena trošku vyšší.

    OdpovědětVymazat
  18. S tím vytrvzovačem mám vždycky problém, že mi barevný lak tak nějak jako zakalí nebo co, barevný lak mi změní barvu, to mi ale dělají i jiné vrchní laky, nevíte někdo, čím to je?

    OdpovědětVymazat
  19. Super video! Zkoušela jsi ten posilovač nehtů použít jako podlak a případně s jakým výsledkem?

    OdpovědětVymazat
  20. Strašně užitečný video..:) Mám ten nažloutlý s vápníkem. Přijde mě že se mě po pár dnech do nehtů uplně vpije. A chci se zeptat..když si chci znovu nanést ten pošilovač tak mám ten předešlý odlakovat..? nebo dát další vrstvu na něj..? a jak často je přelakováváš..? Děkuju...a ve videích určitě pokračuj..!

    OdpovědětVymazat
  21. Pomalu přecházím z těch drahých, nijak zvlášť neučínkujících prostředků na péči nehtů právě na Four Seasons. Musím říct, že ačkoliv jsem před nalakováním "Zpevňovače nehtů" neměla umělé gelovky, umírala jsem bolestí. Čím to ? :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*