středa 27. června 2012

Středeční kosmetické New In :)

Krásné odpoledne :)

Celý den jsem plánovala, že si po práci zajedu pro Rossmanna pro dvě věci. Lak Essence a tonikum od Dermacolu. No, a jak tomu u mě bývá, dvě věci jsem si rozhodně neodnášela. Kupodivu jsem si odnášela alespoň jednu věc, kterou jsem chtěla. Obvykle totiž přinesu domů všechno možné, jen ne to, pro co jsem původně šla :D

Takže dnešní dvouvěcový nákup nakonec dopadl takhle:

Lirene Hydratační tonikum - došla mi micelárka od Biodermy a protože jsem na tohle tonikum četla hodně chvály, musím ho vyzkoušet :)

Popis:
Hydratační tonikum bez alkoholu. 
Výtažek z okurky - osvěžuje, stahuje póry a oživuje pokožku. 
Výtažek z aloe vera a glycerin - hydratuje do hloubky, napomáhá urychlovat epidermální buněčnou regeneraci. 
Alantoin zmírňuje podráždění pokožky. 
Výsledek: svěží a zářivá pleť. Pro všechny typy pleti.



Lirene Hydratační čistící a odličovací mléko - protože bych si netroufla dát tonikum na oči, vzala jsem ještě toto odličovací a čístící mléko. 

Popis:
Jemné čistící a zjemňující odličovací mléko.
Výtažek z arniky horské - napomáhá posilovat epidermis a zlepšovat zabarvení pokožky.
Glycerin - hydratuje a zjemňuje pokožku.
Alantoin a D-panthenol - zmírňuje podráždění pokožky.
Výsledek: dokonale čistá, jemná a zářivá pokožka.  Pro všechny typy pleti.



Garnier Pure Čistící ozdravující gel - nikdy jsem kosmetiku proti beďarům nepoužívala a na starý kolena s tím budu muset začít :D Co jsem vysadila HA, pleť se mi dostala do puberty a občas se objeví něco, s čím hrubě nesouhlasím. Takže jsem hledala nějaký čistítko, kterým bych tomu mohla předejít. No, a mezi tou vší kosmetikou mě upoutal Garnier. Uvidíme, co se z toho nápadu vyvine a jestli vážně pomůže. Budu informovat ;)

Popis: je určený pro každodenní čistění smíšené až mastné pleti se specifickými problémy ( lesk, maz, nedokonalosti ). 
Složení obsahující: kyselinu salicylovou s antibakteriálními účinky, čistící zinek redukující tvorbu mazu
Má dvojí účinek - uvolňuje a ozdravuje póry + odstraňuje nečistoty, stahuje póry a osvěžuje pleť.



Garnier Roll-On Caffeine 2 in 1, odstín Light

S kruhama pod očima bojuju už roky a nic mi nepomáhá. Už jsem vzdala to, že bych se jich zbavila, tak jsem se snažila je aspoň zakrýt, ale že by se nějak dařilo, to vůbec. Dokonce ani Dermacol Make-up Cover nepomáhá. Dneska jsem si už v čirém zoufalství koupila tenhle roll-on, hned ho doma zkusila a světe div se, on není vůbec zlej! Určo mu dám nějaký ten týden a pak ho zrecenzuju.

Popis: Garnier vyvinul Roll-on proti kruhům pod očima, první korekční roll-on, který spojuje péči s aktivními  přírodními výtažky redukující kruhy pod očima a dlouhotrvající korektor, účinný jako make-up. 
Masážní kulička podporuje kožní mikrocirkulaci a tím zvyšuje účinnost péče proti kruhům pod očima. Okamžité krytí, okamžitý efekt.



Color Club Yum Gum

Tenhle lak mě ani tak nenadchnul barvou, jako tím, že po zaschnutí intenzivně voní jako Pedro a to i v případě, že na něj dáte nadlak :) Nicméně barva je taky krásná hodně výrazná světlá růžová, ne úplně tuctová, zatím jsem takovou neměla a to mám růžových dost :) 


Essence Blue Addicted + Essence korekční pero

Protože se chystá stažení tohoto výjimečného laku z prodeje, nakoupila jsem si dva do zásoby. To, jak vypadá, jste mohly vidět včera tady. No, a korekční pero je pro mě naprostá nezbytnost :D Voní po višních a má tři náhradní hroty :)





Dobrou noc :)

23 komentářů:

  1. Krásný nákup :), já si dnes taky koupila dva laky Blue addicted do zásoby :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak dej vedet jak ti sedi ta kosmetika Lirene. Ten roll-on si jedna moje oblibena blogerka (alovetart.com) moc vychvaluje, tak jsme taky zvedava na tvuj finalni verdikt. Od Garnier z te rady, co mas ten gel, jsem mela jen krem proti bedarum a byl lepsi nez Vichy.

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi na ty pupínky (občasné) mi zabral z Lushe AOBS- bez konkurenční. Tady ty GArnier atd jsou na houby
    A jinak- jak se mění ty hroty v peru? vždy s tím neskutečně bojuji ! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Bioderma má novou akci - 1+1 voda o velikosti 500ml, navíc ta jedna z nich má super dávkovač :-)

    OdpovědětVymazat
  5. O té akci na Biodermu jsem slyšela, ale nikde v lékárně (v centru Brna) to nemají - prý zatím. Obcházela jsem je asi před týdnem :/

    OdpovědětVymazat
  6. No už to tu padlo, ale taky jsem se chtěla zeptat, proč neulovkuješ Biodermu v té akci? Já už jí doma mám a povedlo se mi to dávkovadlo skoro zničit:-D
    To voní jen tenhle jeden lak nebo je to nějaká řada? To slyším prvně a hodně mě to zauajalo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona na mě poslední dobou Bioderma nějak nefunguje :/ Sice mi hezky odlíčí, ale vůbec nestáhne a netonizuje, dělají se mi pupínky, rozšířený póry a strašně rychle se mi zanáší. Včera a dneska jsem použila ty Lirene přípravky a teda jako překvapivě velmi dobrý!! A když se mi bude po Biodermě jooo stýskat, počkám si do Francie, tam beru 2x500 ml za čtyři stovky :)

      Vymazat
    2. Na Yum-Gum bude dneska samostatný příspěvek :) Je to z kolekce Wicked Style, ale abych řekla pravdu, tak vůbec netuším, jestli voní jen tenhle nebo i ostatní. Ale vzhledem k citronovým, limetovým, grepovým, mandarinkovým a malinovým názvům asi budou vonět i ty další z kolekce :)

      Vymazat
    3. No potěš koště, to jsem snad nechtěla vědět! Asi se budu muset jít porozhlédnout k mojemšminkům...

      Ty jo a fakt myslíš, že ti to dělá Bioderma?:-o Já jí tu v blízké lékárně mám ty dvě za 530,-, tak to taky ještě ujde, letenka do Francie by mi to docela prodražila:-D

      Vymazat
  7. Hydratační tonikum mám také. Používám ho ráno na osvěžení a očištění pleti a je super! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky věčně bojuju s kruhy pod očima, Dermacol by mi je možná zakryl, ale během dne se hrozně usazuje v mimických vráskách (a že já těch ksichtů přes den udělám :D ).A tady ten roll-on je na mě moc tmavý :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já jsem taky děsnej šklebil a usazuje se mi v těch mimických vráskách. I tenhle světlej je na tebe tmavej? Já právě uvažuju, že koupím i ten tmavší, že tenhle možná bude lepší, až trochu vyblednu :D

      Vymazat
    2. Mně se tenhle korektor od Garnier jako jediný neusazuje ve vráskách (asi už od 13 mám pod očima pěkný Mariánský příkopy). Tohle mi dělaly všechny ostatní co jsem vyzkoušela: Rimmel, Astor, Mary Kay, Oriflame, ELF, Essence... A jsem dost velká bledule, ale vzhledem k tomu, že kruhy jsou řádově tmavší, tak mi i sedí barevně :)
      Co se týká garnier na beďary, vzpomínám si, že v pubertě mi nepomáhalo nic jinýho než krém Pure A od Garnier. Osobně bych HA taky moc ráda vysadila, ale nějak si to nemůžu dovolit :D

      Vymazat
    3. Jo, mám ten světlý, ale je na mě moc do oranžova, bohužel(jsem prostě jak ředitelka vápenky, no :D )...jinak je fakt, že ve vráskách se rozhodně neusazuje, ale na druhou stranu vydrží na obličeji tak půl dne... (kromě toho, že se pořád všelijak šklebím, se mi ještě i dost mastí oční okolí :/ takže zatím zůstávám věrná svýmu očnímu korektoru od Max Factoru...sice mi kruhy úplně nezakryje, ale vypadá dost přirozeně a vydrží skoro celej den :) )

      A nemůžu si pomoct, a musím reagovat i na Nikol - jsem další do klubu, co by ji ráda vysadila, ale nemůže... :/
      (jo, já vím, že nejlepší antikoncepce je pětikoruna mezi kolena....)

      Vymazat
    4. pětikoruna mezi kolena mě dost pobavila :D :D nj ženský to mají těžký...

      Vymazat
    5. Já si tedy nemůžu dovolit mít sviště, ale HA mi ke konci dělala docela protivnosti, tak jsem vysadila a je to dobrý :) Samozřejmě si dávám setsakramentskýho bacha :D

      Vymazat
  9. ty si vzdy z drogerie doniesies uplne skvele ulovky...ja chodim korekcne pera do drogerie pozerat uz asi polroka a vzdy ked tam pridem, su vypredane..grrr!

    OdpovědětVymazat
  10. Tak doufám, že řádně zrecenzuješ i tu kosmetiku Lirene a gel od Garnier. Ten gel jsem používala v pubertě - ještě spolu s pleťovou vodou a krémem téže řady a nemohla jsem si stěžovat.
    S tou pletí to mám obdobně. Už to jsou 2 roky, co jsem vysadila HA, ale pleť prostě není 100% jako byla předtím. Rovněž používám micelárku od Biodermy (už několik let), ale občas mám pocit, že je tu pleť potřeba řádně "provětrat". Na to si většinou kupuju čistící gel s mořskou řasou od Alverde, ale bohužel mě dost vysušuje =(
    A co se týče toho korekčního pera - já s ním asi neumím pracovat. Hrozně dlouho mi trvá, než ten přesah na kůžičce rozpustím, a pak od něj mám akorát zašpiněný ten hrot, takže jej po jednom použití můžu vyhodit =( Nemáš nějakou vychytávku, jak s ním pracovat?

    OdpovědětVymazat
  11. já jsem zvědavá na ten roll-on:) s kruhy pod očima taky dosti bojuji a stále jsem nenašla něco účinného...

    OdpovědětVymazat
  12. Na Lirene věci jsem zvědavá :). Já jsem si nedávno koupila čisticí věc (nemůžu říct gel protože to je all in one tam píšou :D a gel to není) od Nivei, taková bílý tuba, mají dvě, jeden gel a tohleto, to co mám já je větší, a stojí to stejně. Je to 150ml za asi 120Kč. Nejdřív jsem sáhla po tom gelu, ten dokonce prý i hřeje ale pak jsem se koukla na složení a na prvním místě PEG... Tak jsem sáhla po tom druhém, čtu a čtu a slíbují tak zázraky, těm samozřejmě nevěřím ale světe div se, on vážně čistí skvěle. A nejlepší (alespoň pro mě) na tom je to, že se dá používt i jako maska. No tak kouknu na složení a to bylo asi tak stokrát lepší. No a ještě řeknu cože to vlastně je :D. Nějak na třetím místě je jíl, takže opravdu po pár použití jde vidět že černé tečky mizí, pleť zůstává doopravdy matná (což se mi ještě nikdy nestalo, měla jsem několik čisticích gelů co to slibovali ale já se vždycky leskla jako zrcadlo) a obsahuje i mini mini mini nejvíc mini peelingové částečky, jsou opravdu mini ale i přesto svojí funkci plní a pleť mám jako dětskou prdelku. A může se to používat každý den, protože jsou tak mini :D. Co bych ještě napsala :D... Jo, když chci nechat jako masku tak nechám působit jak dlouho chci (tam píšou 3 - 5 minut)prostě než to zaschne, při působení pleť jakoby... Ne pálí, to ne, ale prostě cítím jak se ta pleť čistí. Pak ještě neucpává póry a obsahuje proti těm hajzlinům pupínkům antibakterální látky. Ještě je tam nějaký výtažek z čehosi (to si teď vážně nevzpomenu :D) no a krásně to voní :). Takže za mě nesmírná spokojenost a můžu doporučit. Jo ještě něco, pleť nepne, prostě je mi pak fajn :D. Uf, doufám že si to přečteš :D.
    Na kruhy pod očima mi zrovna Dermacol kryje dobře, ale tohle taky chci už hodně dlouho vyzkoušet. jenže vím že si to stejně nekoupím :D.
    Blue addicted musím taky nabrat do zásoby ještě. Sice doma mám, ale to mi nestačí :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten výrobek, který vychvaluješ, je tento?:
      http://www.nivea.cz/Vyrobky/Pece-o-plet/pure-effect/All-in-1-pro-extra-hloubkove-cisteni

      Vymazat
    2. Jojo to je on, hodně mi sedl :)

      Vymazat
  13. Těším se na recenzi Garnier roll-onu :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*