pondělí 4. června 2012

Color Club Twiggie + varování před e-shopem Beauty Lada

Krásné pondělí :)

Nevím, jak u vás, ale u nás je pořád pekelně hnusně. Navíc na mě tohle počasí a nízký tlak venku nepůsobí vůbec dobře, takže mě třeští hlava, jsem jak moucha a je mi blbě. Peťka ( petralovelyhair ) to vtipně pojmenovala jako že jsem meteosenzitivní :D No, a protože venku dneska asi rozhodně nic svítit nebude, dáme si sem aspoň svítivej lak :)

Color Club Twiggie je ostře jasná zelená, dalo by se říct až neonka. V lahvičce je to taková stydlivka, na nehtech ale slušně září :) Bohužel jak to s neonkami bývá, na fotce tolik nesvítí, což je škoda.

Lakování nebylo úplně pohádkový, ale šlo to. První vrstva trochu zlobila, ale druhá vydatnější to spravila :) Jestli schne rychle, to tentokrát neposoudím, já jsem přes něj hnedka láknula Seche Vite, potřebovala jsem, aby byl lak rychle suchý :)

Na prsteníčku pro oživení opět můj oblíbený Nubar Black Polka Dot :)





A teď míň zvesela:

Důrazně varuju před nákupem v e-shopu Beauty Lada - http://obchod.cosmetic-lada.cz !!

Objevila jsem v tomhle e-shopu Color Club Vivid Top Coat, navíc za hodně směšnou cenu a tak jsem okamžitě objednala sobě i mojí kolegyni. Jaké bylo překvapení, když jsem rozbalila balíček a místo tří Vividů tam byly tři sušiče. Na stránkách byl ale stále Vivid!! Tak jim píšu, co to má jako znamenat?? 

Odpověď - Vivid došel, není a nebude.

Heh? 
( na stránkách pohotově změnili Vivid na sušič 0-60 Speedy )

Vyměnili jsme si pár mailů, kdy jsem jim vysvětlila, že prostě neexistuje, aby se zákazník dozvěděl o nedostupnosti zboží v momentě, kdy rozbalí balík!!!! Nikdo mi nedal ani slovíčkem vědět, že mi v balíku zaměnil zboží. Balík byl navíc na dobírku, takže by nebylo problémem napsat mi, že Vivid není a že ho neposílají a ponížit o tyto položky dobírku.

Je krajně neseriózní využít takhle zákazníka!

Navrhované řešení - když Vám teda nevyhovujou, pošlete je zpátky, vrátíme peníze. Jasně, sednu do auta a než dojedu na poštu, projedu 3x to, co jsem do těch Vividů investovala. Pochopitelně jim už při balení nevyžádaného zboží muselo být jasný, že se s tím nikdo na poštu nepožene...

Vrcholem bylo, když jsem se od slečny, která si na základě mého tipu objednala Vivid taky a kterou jsem po tomhle zjištění varovala, dozvěděla, že jí poslali taky sušič a že se jí taky ani neobtěžovali informovat. 

Milý e-shope Cosmetic Lada, kdysi jsem si u vás toho nakupovala hodně na modeláž a byli jste vcelku fajn obchod. 

Teď ale táhněte ke všem čertům!!! 

Tak asi tak... 

31 komentářů:

  1. Ahoj Labradoorko, s těma lakem je mi to líto a chápu, jak moc musíš být naštvaná. Takovýhle lidi bych posílala na plastiku mozku... No co, lidi byli, jsou a budou blbý pořád. Jinak tou jedovatou zelenou jsi mi zlepšila náladu :) Já dneska zkusila podobnou kombinaci laků jako ty http://www.labradoora.com/2012/05/essence-cest-la-vie-golden-rose-scale.html Jako základ jsem použila Yves Rocher lak v odstínu Corail vif. Taková jemná, celkem průhledná oranžová pastelka s růžovým podtonem. Navrch jsem dala Essence Night in Vegas. A opět ti skládám poklonu, dát oranžový šupinkáč na oranžový lak :) Nádhera a při tom dnešním hnusným počasí se to báječně hodí :)
    Nikol M.
    P.S. V jednom semestru na VŠ jsem měla meteorologii a ten výraz meteosenzitivita vážně existuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No neke, že to fakt existuje :D:D
      Fakt nechápu, jak se takhle může chovat prodejce k zákazníkovi...
      Jéé, to jsem ráda, že jsem byla inspirací :) Neměla bys fotku? Musí to být krásný :)

      Vymazat
  2. No až to bude existovat, tak doufám, že lidi tohohle typu se přihlásí jako dobrovolnící :D Mám to nafoceny, kvalita mizerná, ale jestli chceš můžu ti to poslat někam na mail :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslela tu meteosenzitivitu, vůbec jsem nevěděla, že to existuje :D
      Kdyžtak pošli na labradoora@gmail.com, díky :)

      Vymazat
    2. ách já jsem zase natvrdlá :D tak večer zkusím poslat fotky, chci ještě nalakovat Essence Where is the party, tak třeba tě fotky zaujmou :)

      Vymazat
  3. Haha, taky jsem asi meteosenzitivní :) mám hodně nízkej tlak a v tomto počasí jsem vždy jak říkám jak praštěná pytlem po palici.

    Ten lak je super, ani nevím, proč mě nikdy nenapadlo si pořídit tento odstín zelené?

    A eshop no comment, to je teda hrůza, jejich jednání.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja jsem na tom stejne, cim jsem starsi, tim jsem citlivejsi na pocasi. Co budu rikat v duchodu? No, ale toho se uz tady stejne asi nedoziju :D.
    Jinak diky za upozorneni, varovani pred takovymi eshopy rozhodne smysl maji.

    OdpovědětVymazat
  5. Teda jen podle fotek bych ho na neonku netipovala, vypadá vybledle.
    A dík za varování před eshopem, CC jedině na mojesminky ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě by fakt zájímalo jak se dají tak hezky nalakovat nehty, mám to vždycky kolem, nebo nerovný okraje :D obivuju už jen tu tvoji přesnost a chuť si snad každý den dělat nové :))

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě, že jsi mě varovala dřív, než jsem objednala :).
    Ke dnešnímu laku - barva nic pro mě, líbí se mi jak jsou puntíčky z Black Polka Dot hezky rovnoměrně na nehtu :).

    OdpovědětVymazat
  8. Nehtíky krásné! A varování super...je potřeba upozorňovat na všechny "vykuky" tohoto typu, jedině tak je šance, že bude někdy líp:)

    OdpovědětVymazat
  9. Užáasný lak :)) uplně jsem se do něj zamilovala :)
    díky za info, kde nenakupovat :))

    http://www.votocvohoz.cz/member/item/my_list/23050

    OdpovědětVymazat
  10. Ja se ho bala a ted me to mrzi, asi ho teda potrebuju. Ale ten Nubar je tresnicka na dortu. A k tomu eshopu: stale me prekvapuje,ze to dneska jeste nekdo zkousi, vzdyt jim to nemuze stat za to, prisli o zakaznici a ne jednu a ted evidentne i o par novych potencialnich...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně v týhle době, kdy existuje heuréka, blogy a tak podobně, v době, kdy se už lidi naučili hledat a pátrat na netu... Nejhorší je, že oni to neudělali jen mě, udělali to i tý holčině ( možná sem i napíše ), takže mě to jen utvrzuje v tom, že je to bohužel v tomhle shopu asi běžná praxe...

      Vymazat
  11. Lak mám taky, je dokonalý! <3
    A ten eshop mě rozhodně moc mrzí, v dnešní době aby člověk seriózní obchod faktt pohledal...

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluju anonymy, vždycky se zasměju :D
      Labradoora: Tak to jsem ráda za recenzi na tenhle eshop, protože tohle je pěkná drzost...

      Vymazat
    2. Anonymní hlupáky mažu, nenechám si jimi zaprasit blog ;)

      Vymazat
  13. Ahojky holky, tak ta slečna, který labradoorka doporučila stránky Beauty Lada jsem já.. Můžu říct, že jejich chování mě takovým způsobem naštavalo, že jsem si balíček ani nevyzvedla.. Docela mě rozsekala jejich odpověď, že vivid top coat už není a nebude!! Ať teda ty dva sušiče pošlu zpátky. Vrchol!!! :-/

    OdpovědětVymazat
  14. Tak naprosto s tebou souhlasím co se jedná českých eshopů, je to většinou děs běs. Obecně zřídkakdy jsem s českými eshopy na 100% spokojená, často mi v objednávce udělají chybu, pošlou prošlé zboží, nebo nepošlou objednané vzorky.

    Lak je zelený, neonový, ale tak nějak tlumený, kupodivu ačkoliv nemám ráda modrou, tak se mi i líbí.
    Jinak já v sobotu trpěla točila se mi hlava jako blázen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prošlé zboží nebo vzorky, to je další specialita českých shopů...
      Další perlička - objednala jsem si henna sprej na vlasy, ve středu mi přišlo potvrzení o odeslání. Dnes balíček stále nikde, tak jim tam píšu a přijde mi odpověď, že na základě mého mailu objevili balíček stále na firmě a že ho zítra posílají. Já už to fakt nemůžu komentovat :D

      Vymazat
    2. Tak se přidávám do party točihlavů. Taky jsem si na zahradě při práci pořád musela sedat na židli.
      Osobně mám špatnou zkušenost s e-shopem anpro.cz. Poslali mi úplně jiný odlakovač a na meily pro jistotu nereagovali vůbec. Hlavně že mi předtím volala ženská od nich a ještě se ujišťovala o správnosti objednávky. To pak člověk už vůbec nechápe.

      Vymazat
    3. TY jo, koukám, že s námi to počasí slušně zamávalo :/ Mě je teda šoufl pořád i dneska...
      Anpro píšu na Black list :D

      Vymazat
  15. taky síla teda.... no, už jsem se rozčílila do komentáře u Day, takže tady už by to bylo jen nošení dříví do lesa...:D
    ale za varování děkuji! musíme držet při sobě:D!

    OdpovědětVymazat
  16. Ta zelená je nádherná, já tenhle odstín zkoušela taky,ale bohužel na mé bílomodré kůži vypadám pak jak vodník,ještě se tak klepnout paličkou do prstů a jít si sednout někam na vrbu......jinak ti povím, že mně všera taky třeštila šíleně hlava a zas červený oči, takže kromě toho,že jsem taky meteosenzitivní, tak jsem ještě světloplachá :D....A ten tečkatej Nubar asi budu potřebovat do vlastní sbírky :).

    OdpovědětVymazat
  17. Jo a co se týče některých eshopů a jejich jednání,to snad ani nemám slov, opravdu hrůza, bohužel dneska může na internet a i za volant každý neandrtálec, tak to podle toho vypadá....

    OdpovědětVymazat
  18. Tak to je teda mazec! To děkuji za upozornění.. to si budu dávat pozor..! :-/

    OdpovědětVymazat
  19. Labradoorko, děkuji za varování, aspoň vím, kde určitě nenakoupím. Teď jsem dočetla článek u Day, to je taky síla, no a teď jsem tady u tebe. Fakt si český zákazník nezaslouží trochu úcty?? Fakt se musíme za všechny samozřejmosti a slušné jednání nejdříve pobít, abychom jej dosáhli?? Je mi z toho ouzko.
    Láček je moc pěkný a ten Nubar - tak o něm přemýšlím již nějakou dobu, jenom pořád nevím, zda raději bílou nebo černou verzi :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  20. Nevím, jestli to tu už někdo zmiňoval, ale takovýto přístup obchodu je snadné a často efektivní řešit přes českou obchodní inspekci: http://www.coi.cz/. Stačí je nahláasit, minimálně je proklepnou a při shledaných nedostatcích např. v obchodních podmínkách dostanou pokutu. V naší zemi si hodně obchodníků dovoluje, co by v jiných zemích bylo už z morálního hlediska nemyslitelné. Přeji hodně štěstí při případném řešení :).

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*