úterý 26. června 2012

Essence 78 Blue Addicted

Krásný večer :)

Vím, že článků s tímhle lakem jste už četli v českých blogovacích vodách minimálně stošedesátosm, ale u mě ještě nebyl a protože je vážně pěknej, tak zkuste trochu přihmouřit oči a koukněte na 169. příspěvek o tomhle provařeným laku :)

Essence 78 Blue Addicted je krásný tmavě modrý třpytkový lak. Základ je poloprůhledná tmavě šedomodrá tekutina, která je plná modrých minitřpytek a zelených, modrých a stříbrných hexagonků. Výsledný efekt je opravdu dokonalý. Nevím, jak moc se Essence nechalo inspirovat, nicméně tenhle lak je naprosto dokonalý dupe drahého laku Deborah Lippmann - Across The Universe.

Méně úžasná už je aplikace laku. Záměrně nepíšu lakování, protože lak má konzistenci třpytkatého pudingu a spíš se aplikuje, než lakuje :D Byl takový už kdysi při prvním lakování a je takový i dnes, po vydatné dávce thinneru. Je to trochu boj a pro člověka s mýma nervama skoro bojový úkol, ale nakonec jsem tomu krasavci propadla natolik, že jsem ho ( za dalšího nadávání ) dala i na nehty na nohou. 

Kupodivu neschne tak hrubě, jak by se dalo čekat, nicméně pokud chcete, aby zazářil, top coat bude nezbytností :) Ovšem odlakovávání bude zážitek :D

Mějte se fajn :)




37 komentářů:

  1. Nádhernej :), od září Essence chystá nové balení laků na nehty a i nové odstíny a bohužel tenhle budou rušit (nechápu proč?, hlavně míň populární Time for romance bude zůstávat), tak si musím koupit aspoň dvě lahvičky do zásoby.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fákt? No tak to i přes ty jeho nešvary taky nakoupím zásoby!

      Vymazat
  2. Je uchvatny, ale asi bych na nej nemela nervy...a pak to odlakovani. Ale zas na podzim by byl krasny...

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se ani tak špatně nelakuje :). Stačí nabrat trochu víc než jsem zvyklá a lakovat, a máš pravdu, je dokonalej :). Zato dolů jde docela špatně no :D Jinak jsem někde četla že končí :(. Takže si koupím nějaké navíc :D

    OdpovědětVymazat
  4. Je krásný, ale dolů jde opravdu hodně špatně. Se přiznám, že ho normálně sloupávám, protože na to jinak nemám nervy. A celkem mě štve, že už po první aplikaci je vidět, že toho laku opravdu moc ubylo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to je ono - musí se ho dávat hodně a už po prvním lakování bylo vidět, že toho laku ubylo opravdu hodně...

      Vymazat
  5. Já ho mám taky, lakování mi problém nedělalo, odakování vážně síla i s alobalem, pokud ho máš stále na sobě, držím palce. ;)

    Btw s těmi novými lahvičkami... Jsem jediná, komu přijdou divné? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli nepůjde, oňoumu ho :D
      Já ty nový lahvičky ještě neviděla :)

      Vymazat
    2. Stačí dát do Googlu "essence colour & go new bottles" a hned rvní odkaz, jsou tam i přehledy odstínů, co budou.
      Přijdou mi takové strašně zakrslé, docela nepraktické a za mě prostě krok vedle, nevím.

      Vymazat
  6. Je to fakt pecka a já nechápu, že ho dodnes nemám doma. Budu si muset pohnout, než zmizí nadobro... Taková nádhera! A oni ho zruší!! :'(
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  7. Tak já si zabírám pozici asi tak 182 :-D Jednou ho určitě zveřejním, ale nějak na něj pořád nemám náladu. Měla jsem půjčený Across the Universe a nějak mi to stačilo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A bylo to s ním taky o nervy? :D

      Vymazat
    2. Právě že docela jo :-) Většina šla (alobalem) celkem v pohodě dolů, ale některý ty třpytky se k nehtu přilepily a zaboha nešly sundat!

      Vymazat
    3. Mě docela funguje dát odpo ještě jednu vrstvu Seche a večer jít do vany, pak to jde sloupnout jako skořápka :) Ale i když to jde samo, pro nehty to asi to pravý ořechový nebude. No, tak člověk to nedělá denně, že jo...

      Vymazat
    4. Mně když se začne odlupovat nějaký lak sám od sebe, tak mu pak trochu "pomáhám", ale trik se Seche a vanou neznám, někdy to zkusím :-) Snad to nehty zvládnou, nikdy se mi netřepily a teď každou chvíli nějakej začne, rok v pracovním procesu se na nich podepisuje :-(

      Vymazat
  8. Já ho vždycky vidím na nějakým blogu a dělám ááách.. Potom jdu do drogerky, podívám se na něj a povídám si, že vypadá nudně, tak ho tam nechám:/ Tohle mě ale utvrdilo, příště beru!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně:D:D ale dneska si ho už určitě koupím. I když vůbec nejsem na takhle tmavé laky,obzvlášť modré a černé,jsem z něj zkrátka úplně paf,musím ho mít:)

      Vymazat
  9. Lak je to krásný, ale trochu mě odrazuje ta aplikace :-D Nicméně si myslím, že když se dá lak od Essence " Hard to resist" jako základ a na to se dá " Glourious Aquarious" taky od Essence, bude si to docela podobný a lakovaní asi nebude tak votravný jako u Blue addicted :) Janča

    OdpovědětVymazat
  10. Mám ho, a také ho miluji, barva nádherná jen to odlakovávání by mohlo být jednodušší :(

    OdpovědětVymazat
  11. Je nádherný, aplikaci bych za tuhle nádheru i vydržela, jenže mě modrá na nehtech tak strašně nesluší :-/ nebo sluší, nevím, ale rozhodně se v tom necítím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě modrý nikdy nebraly a teď mám, bůhví proč, nějakou modrou hysterii :D

      Vymazat
    2. Já jsem si právě jeden krásný kdysi koupila (gabriella salvete 113), nádherná tmavě modrá barva s droboučkýma třpytkama, jenže jsem si na něho nemohla zvyknout, takže s ním lakuju aspoň nohy, tam ho snesu :D

      Vymazat
  12. Je to opravdu nádherný lak, ale dávám ho jenom pro oživení na jeden nehet, jinak bych se asi zbláznila při odlakovávání :D A jeho zlatá sestřička (67 make it golden) je taky krásná :)

    OdpovědětVymazat
  13. nehorázně blbě se odlakovává :D alespon mě, a to se mi zdá že nemám špatný odlakovač :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jojo, lak je to nádherný, ale potom člověk musí mít doma zásobu odlakovače a alobalu. Nedávno (= tak 14 dní zpátky) jsem ho sundávala z nohou :D Ale asi si ho tam dám po tvém příspěvku znovu.

    OdpovědětVymazat
  15. Je krasny, ale ja by som asi na to lakovanie a odlakovanie nemala nervy :/ alebo som este nenasla dobry odlakovac :)

    http://znackovakozmetika.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Já ho miluju! :) S lakováním ani odlakováním nemám problém. Na odlakování používám alobalovou metodu a pohodička :) ale ani s top coatem nemám povrch taky rovný jako ty :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem asi chytla extra pudingovýho jedince :D Dneska budu kupovat další do zásoby, když se teda ruší, tak jsem zvědavá, jaký konzistence budou.
      Koči, já dávám na glitráky vždycky Seche Vite, protože jako jedinej udělá kladkej povrch. Jiný top coaty se mi většinou při první vrstvě úplně vpijou a při dvou se mi to pak zase loupe. Se Seche mi stačí jedna :)

      Vymazat
  17. Ty třpytkatý laky vypadají hrozně hezky, ale vždycky si pak při odlakování nadávám, protože se jim nechce z mých nehtů vůbec dolů :D

    OdpovědětVymazat
  18. Tenhle lak je lepší než Deborah.. :)) Mám ho také, nemůžu se na něj vynadívat.. :) je super

    OdpovědětVymazat
  19. Tenhle lak mám doma. Musím říct že to byla láska na 1.pohled a já věděla že ho musím mít. Horší zjištění bylo při 1. aplikaci. Nevím jak ostatním ale mě vůbec tenhle lak nevyhovuje. První vrstva je ještě dobrá, ale druhou spíše jak ty říkáš aplikuji něž lakuji. A to nemluvím o tom odlakovávání. No prostě za mě ne. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Chtěla bych se zeptat jak Ti to šlo odlakovat, ta barva je nádherná a nehty neoodolatelné, ale mě to šlo příííííšerně dolů,vbc to nešlo a to nemám špatný odlačovač

    OdpovědětVymazat
  21. Taky jsem uvažovala zda si ho nekoupím ,ale mám okolo 30 leků z této kolekce od essence takže jsem se rozhodla ,že si koupím nějaký jiný a od jiné firmy :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*