neděle 10. června 2012

John Frieda Luxurious Volume Thickening Shampoo

Krásný nedělní večer :)

Dnes bych vám ráda představila jeden z mých nejoblíbenějších vlasových produktů, mám už asi třetí nebo čtvrté balení a to se u mě povede jen málokterému výrobku :)

John Frieda Luxurious Volume Thickening Shampoo je zhušťující šampon pro objem vlasů. V popisu práce má zacelit škody na vlasech způsobené každodenními úpravami ( doslova každodenní stres pro vlasy ), díky kterým je vlas porézní. Patentovaná technologie proniká do všech vrstev vlasu, vyplňuje poškozená místa a obnovuje hustotu vlasů. Nadzvedává vlasy od kořínků, vlasy jsou objemnější, lesklé a příjemné na dotek.

Tolik z teorie, teď k praxi. Vyzkoušela jsem hodně objemových šamponů, od těch levných až po ty poměrně dost drahé. Mým problémem jsou husté, těžké a hřebíkaté vlasy, které při délce víc jak na ramena prostě plihnou, jakákoliv úprava na nich nedrží déle jak 15 minut. Objemové šampony, které jsem kdysi zkoušela, mi pranic nepomohly. Pak jsem ale objevila Friedu :)

Obecně fungují objemové šampony na principu lehkého vysušení a zhrubnutí vlasů. Čím je vlas poréznější, tím bývá objemnější. Frieda na to šel paradoxně úplně obráceně. Porézní vlasy vyživuje a šupinky uzavírá. Ano, po umytí jsou vlasy hrubé. Ale zdaleka ne tak, jako po jiných šamponech, spíš mi přijdou vlasy očištěné.

Jsem zvyklá dávat si po umytí šamponem malinké množství masky nebo balzámu do konečků a dělám to tak i u tohohle objemáku. Po uschnutí jsou vlasy objemné, lehké a hebké. Je zajímavé sledovat, jak vlasy "rostou" od hlavy už při schnutí :))

Vůně je příjemná, svěží a velmi specifická, nejsem schopná jí k něčemu přirovnat :) Textura je lehoučká, šampon je průsvitný a velmi dobře pění. 

John Frieda má jednu nevýhodu a to dostupnost v ČR. Seženete ho všude napravo od ČR :) Občas je ale k sehnání i na aukru nebo na mimibazaru a momentálně jsem ho objevila tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=52307043&tab=6 za hodně dobrou cenu.


Stále platí nabídka společné objednávky na micky-nails! 

Užijte si zbytek neděle :)







8 komentářů:

  1. Volume řadu jsi mi poradila, koupila jsem si v Německu Volume ale z blond řady, nevadí, jsem i tak spokojená :D tuhle modrou tam neměli, bylo to v DM.

    OdpovědětVymazat
  2. Super, právě neco takového hledám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Friedu mám ráda ale zrovna tahle ráda mi nějak nesedla. Mám z ni jen nejaky sprej na objem po umyti a přijde mi, že to vlasy strašně vysusuje:-/

    OdpovědětVymazat
  4. ja mam len miniaturku tohto samponu a po dvoch umytiach som nemala odvahu na dalsie. ako pise Plum - nejak mi vlasy vysusil a neboli vobec nadychane a to nemam tazke vlasy...no neviem co som spravila zle. este mu dam sancu kvoli ten nepopisatelnej, ale veelmi prijemnej voni :) ja tam citim aj zlty melon :D

    OdpovědětVymazat
  5. on tak trochu vysuší každý objemák, ale Frieda alespoň na mých vlasech vysušuje bezkonkurenčně nejméně. Nicméně jak jsem psala - já vždycky ještě dávám do délek balzám nebo masku, takže konce vysušený nemám a u hlavy mám objem :)

    OdpovědětVymazat
  6. Frieda je super!! Ja teda pouzivam radu na rovne vlasy a doporucuju, kdo ma problem s krepatenim vlasu tak sezente toto: http://www.johnfrieda.co.uk/ProductDetail/Hair-Care/Frizz-Ease/Secret-Weapon-Flawless-Finishing-Creme
    Da se to aplikovat kdykoli a nadherne to uhlazuje.

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj holky, objevila jsem cesky eshop www.lenkindustry.cz/www-lenkindustry-cz/eshop/2-1-ZNACKOVA-VLASOVA-KOSMETIKA/13-2-john-frieda/5/103-JOHN-FRIEDA-VOLUME-VLASOVY-SAMPON-250ML

    OdpovědětVymazat
  8. Sulfáty, silikony ... Už jsem přemýšlela nad pořízením tohoto šamponu, ale jak jsem si přečetla složení, rychle mě to přešlo.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*