čtvrtek 21. června 2012

China Glaze Nasty + neonové New In :)

Krásný upršený čtvrtek :)

Venku je sice hnusně, ale konečně se dá pořádně dýchat a ochlazení mi taky ani tak moc neva, konečně se na mě nelepí oblečení jako v těch bezkyslíkových posledních dnech. Však vedro si ještě užijeme až až :) Ale k tématu...

China Glaze Nasty je krásný krémový lak, barvou je to přesně něco mezi růžovou a fialovou. Takový kříženec obou barev :) Je to studená barva, takže podle mě bude slušet bledým i opáleným ručkám. Myslím, že je to taková celoroční barva :)

Lakuje se pohodově, je hodně pigmentovaný, při troše šikovnosti by stačila jedna vrstva, já mám radši dvě :D Schne do vysokého lesku, na fotkách je bez top coatu. 

Není to asi žádná unikátní barva, ale mě se moc líbí :)





Neonkové New In :)

A taky mám ohromnou radost, protože mi dneska přišly neonky z Modeláže, juhůůů :D Mám odstíny Pink Plumeria, Under The Broadwalk, I'm With The Lifeguard a Sun Kissed :) K tomu jsem si vzala Posilovač nehtů od Four Seasons a Tekuté sklo, které mi doporučila Verča :)

Dopoledne jsem byla ještě s kolegyní v drogerce pro nějaké firemní zásoby a zahlédla tam dva laky, které jsem tam prostě nemohla nechat :D Je to Miss Sporty 328, úžasný indigo lak ( a jako fakt úžasný ) a Gabriella Salvete 128, krémový modrý lak, hodně podobný Essence Walk on Air. GS mám ale radši, takže jsem po něm hnedka hrábnula, byl tam jediný a čekal určitě na mě :D A pak jsem si ještě udělala radost neonově růžovou, tenkou, plastovou čelenkou za 17 kaček :D 



Navečer jedu ještě ke kadeřnici, tak doufám, že to dopadne stejně úspěšně, jako byl zatím dnešní den doteď :)

Mějte se fajn :)

20 komentářů:

  1. Už se těším až ukážeš tu růžovou neonku :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle čelenky jsou nej.. mám je už několik let.. sice ted je shanim,ale nikde jsem na ně nenatazila.. Mám ji doma v 5 barvách,ale nutně..řikám nutně potřebuji další :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ohh ta tmavší zelená vypadá nádherně!!! Tak doufám, že brzy budou fotečky :) Jinak se mi moc líbí nové záhlaví stránky top-rty, nehty... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nasty je pěkný :), takový barvy mám ráda, taky jich mám ve sbírce dost.
    Hezký nákup, nejvíc se těším na Under The Boardwalk, ten si chci co nejdřív pořídit ještě s další růžovou neonkou od ChG.

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle čelenky jsou skvělý :-D Kupuju je v Tetě, ale jaksi jsem je tam už všechny vykoupila a oni od té doby nedoplnili zásoby, potřebovala bych další barvy. Jsou fakt super, levný, nelámou se a na hlavě mi nevadí. Čelenky z kadeřnických potřeb desetkrát dražší se mi vždy zlomí tak do měsíce, tak jsem radši přešla na tyhle obyčejný... Jinak neonky jsou parádní, těším se, až budou nalakované a nafocené ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak rtěnky už asi 5 minut mám a ty na mě takhle?! I když asi stopadesátou podobnou barvu nepotřebuju, co?:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám tři:-D Ale dvě jsou pro Mirku, já si vzala tu co máš ty;-)

      Vymazat
    2. Hezká práce :D A už jsi jí zkoušela? :)

      Vymazat
    3. Už jí mám na tlamičce. Ale samozřejmě mi tolik nesluší jako tobě a Pétě:-( Ale zase mi maličko voní, z čehož jsem ráda, zvláštní, že Vy jste nic necítili..?

      Vymazat
    4. Nevěřim, určo sluší :) Ne, já z ní fakt nic necítím :)

      Vymazat
  7. Já se taky moc těším na ty neonky! Brala jsem je z ebay, tak mají delší cestu, ale doufám, že zítra už by tu mohly být :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné, těším se na nalakované neonky :-)

    OdpovědětVymazat
  9. ahojky, pěkný lak a ty ostatní laky jsou suprové.. Já jsem dneska pořídila v rossmanu dva laky miss sporty, celkem za 40,- - mají nějakou akci :))

    OdpovědětVymazat
  10. Už se na ní těšim, na krasavici :D, je to fakt krásnej lak!

    OdpovědětVymazat
  11. ty neonky jsou super, uvažuju si je dát na gelovky tak uvidíme :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezká barvička... takovýhle já můžu taky celej rok :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj mám jeden dotaz, kde se dají sehnat takovéhle laky? Konkrétně růžový třeba tenhle. Moc se mi líbí a taky bych chtěla podobný. Moc díky za odpověď. Lucka

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*