sobota 16. června 2012

China Glaze Re-fresh Mint

Krásné sobotní odpolko :)

Taky je u vás tak ukrutně příšerný vedro jako u nás? :) Včera to bylo na mikinu a dneska by člověk chcíp i nahatej :)) Přináším jeden chladivý a osvěžující příspěvek :)

China Glaze Re-fresh Mint je, jak název prozrazuje, mintový lak. Na jaře byla tahle barva hodně populární a ani mě nenechala mint-mánie chladnou :) Nakoupila jsem si mraky různých mentolek, ale žádná nebyla "to vono". Paradoxně mi ta pravá přišla až v době, kdy už jsem pokukovala spíš po neonkách :) Ale protože je vážně pěkná, vzala jsem si jí na milost i v období zářivek a byl to dobrý nápad. Re-fresh Mint je úžo v létě :)

Co musím pochválit jako první, je nádherná barva. Je to velmi světlá mintová barva, nemá v sobě ani kapku modrý a ani příliš mnoho zelený, je prostě studená, světle zelená a úžo :) 

Druhá věc, kterou musím pochválit, je naprosto pohodové lakování a super krytí. U hodně světlých krémovek je častým neduhem pruhování, špatné krytí a občas nějaká ta bublinka. Re-fresh Mint tímhle vůbec netrpí. Na fotkách jsou dvě tenké vrstvy, které navíc překvapivě hodně rychle zaschly. Nepoužila jsem ani žádný top coat, takhle se leskne sám o sobě.

China Glaze Re-fresh Mint jsem měla na wishlistu dost dlouho a nejen, že nezklamal, ale vyloženě mě nadchnul :) Dneska je to samý superlativ, ale jinak to fakt nejde :)

Užívejte vedro :)




10 komentářů:

  1. Krásná barvička =D

    OdpovědětVymazat
  2. To je dokonalé, strašně moc ti sluší!!!

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem si užila vedra do sytosti! byla jsem na festivalu a celý areál na planině a nikde ani kousíček stínu od nějakého stromu... v tomto ohledu katastrofa! jinak tento lak mám taky na wishlistu, takovéto barvy já ráda. a tobě moc sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krasna farba, mam rada mintove laky a velmi ti svedci :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten je krasny, zadne trpytky ani holograf :D a tak ti sekne.

    OdpovědětVymazat
  6. Zbozbujem mint farbu :) je uplne nadherny...od dnes sledujem tvoj blog, velmi sa mi pacia tvoje clanky :) len tak dalej!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*