pátek 1. června 2012

Color Club Psychedelic Scene

Krásné páteční ráno :)

Fakt už je zase pátek? Mám pocit, že nějak rychle stárnu :D 
Od včerejšího odpoledne je venku obzvlášť hnusně, tak jsem se rozhodla nalakovat něco, co tu šeď a slotu trochu rozsvítí. No, a myslím, že jsem vybrala něco, co rozhodně nesvítí jen trochu :D

Color Club Psychedelic Scene dělá čest svému jménu :D Je to jedovatá radioaktivní oranžovo žlutá paráda :D Pamatujete si na příspěvek o China Glaze Sun Worshiper? Tenhle lak je jeho dvojče, akorát, že se s ním líp pracuje. Ne dobře, ale líp.

Oproti SW se PS líp nanáší. Nedělá díry, hrboly a další kraviny, ale zase tak dobře nekryje. Na obrázku jsou 4 tenké vrstvy a i tak mi prosvítají špičky nehtů. Určitě by to vyřešila jedna vrstva bílého laku jako podklad, pak by stačily dvě tenké vrstvy. Nutno podotknout, že rychle schne a že ani tolik vrstev nebyl problém. Koupen na mojesminky.cz :)

Na prsteníčku zase pro oživení jedna vrstva Nubar Black Polka Dot :)

Mějte se fajn :)






6 komentářů:

  1. Tenhle mi připomíná nový lak od L´Oréal Color Riche Le Vernis v odstínu Exotic Cannaries. Po jeho vyzkoušení, musím říct, že jsou to nej drogérkové laky. Ideální konzistence, pevný široký a plochý štěteček (nejlepší štěteček všech dob :D), vydrží okolo 4 dnů(osobně mi moc laky nedrží, mám nějaký vadný nehty) a rychle schne.
    Přijde mi, že všechny žluté odstíny kryjí hůř. Mně po 2 vrstvách taky prosvítaly konečky prstů, ale po 3 už by to bylo ok :)
    Jinak jsem naprosto uchvácená tím puntíkatým lakem. Takhle pravidelně, si je tam určitě pečlivě naskládala, co? :) Moc hezké :)
    Nikol M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Loreal není zdaleka tak jedovatej :D
      Jj, pomohla jsem si párátkem jako vždycky :)

      Vymazat
    2. To je pravda, tenhle je víc dooranžova :) Jj párátka a pomerančový dřívka jistí celou manikúru :) N.M.

      Vymazat
  2. Krásná výrazná barvička, sluníčko na nehtech :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sun worshiper mi dnes dorazil, i přes to, že se s ním děsivě pracuje a vyžaduje asi tak 4 i více vrstev, tak je to barva opravdu dokonalá :D:D nechala jsem se zlákat :-X

    OdpovědětVymazat
  4. To je dokonalá barvička :) Máš úžasný nehty :)
    http://mytouchofstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*