úterý 5. června 2012

Balea More Blond - šampon + balzám

Hezké úterní ranko :)

Dneska jsem si pro vás připravila článek o výrobku, který mě přes nulová očekávání hodně překvapil :)

Balea More Blond je řada zaměřená pro blondýnky a má za úkol vlasy prosvětlit a snad i zesvětlit. Řada obsahuje šampon, balzám a sprej. Sprej nemám, ale nevylučuju, že ho někdy v budoucnu nevyzkouším :)

Šampon i balzám More Blond jsou oba bez silikonů, obsahují hodně panthenolu, výtažek z heřmánku a z citronu. Nutno říct, že tyhle složky nejsou ve složení upozaděny a zanedbatelné množství jich asi nebude.

Šampon je perleťově žlutý, lehoučký, voní hodně po citronu a velmi dobře pění. Vlasy po něm hezky vržou, ale nejsou hrubé. Dobře vlasy čistí a díky vůni je pocit z umytí hodně svěží. Po tomhle šamponu mám i výrazně větší objem vlasů!

Balzám má barvu citronu, stejně tak voní a konzistence je lehčí, spíš gelovo-krémová. Do vlasů se velmi snadno vmasírovává a vlasy jsou po něm neuvěřitelně heboučké, ačkoliv neobsahuje silikon. Jdou pak krásně rozčesat a to až do dalšího mytí.

Stejnou řadu má i John Frieda, jmenuje se Go Blonder a můžu bez váhání říct, že Balea je lepší! Frieda vlasy docela vysušuje a taky mě po něm občas solidně kouše hlava. Po Balee neee :)

A teď k zesvětlovacím účinkům na vlasy - řadu jsem použila asi 4x. Na tubách je napsáno, že výsledky by měly být viditelné po 3-5 použitích. Nevím, jestli jsem si to nevsugerovala, ale vážně mi přijde, že vlasy jsou světlejší. Dnes kolegyně poznamenala, že ačkoliv jsem měsíc a půl po melíru a odrost mám už dost velkej, teď je mnohem míň viditelný a dost splynul. Zkusila jsem to vyfotit a je fakt, že na fotce vypadá odrost prosvětlený a plynule přechází v melírovanou část. A taky prý že se mi vlasy hezky lesknou :) 

Nicméně, i kdyby nezesvětloval, oba přípravky jsou nesmírně příjemné, vlasy po nich jsou lehoučké, lesklé a na dotek  hebké. A už to mi stojí za to :)

Mějte se fajn :)









32 komentářů:

  1. Já mám tu samou řadu, akorát na tmavé vlasy a jsem také moc spokojená! A ta cena... No prostě paráda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak teď jsi mě navnadila, asi zajdu do DM a vyzkouším :-)

    evelinsbook.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. A za kolik jsou?Asi si je teda také koupím :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. dekuji za recenzi!!! Zkusim tu radu pro tmave vlasy:-)
    S*

    OdpovědětVymazat
  5. žjova! já mám právě od Johna Friedy kondicionér na blond vlasy (pro objem) a tuším, že až mi dojde, tak tohle bude má volba :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky, super recenze a moc děkuji... :) Chtěla bych se zeptat, zda musím používat oba dva výrobky současně (šampon a balzám)..nestačí jen jeden? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky :) šampón ani kondicionér nemám, ale ten sprej vlastním. Není špatný (obsahuje peroxid), ale musí se aplikovat aspoň 3x, jinak mají vlasy nádech do žluta, ale melír do vybělí nádherně-člověk pak ani nemusí používat fialový šampón. Dá se to použít i na odrosty a aplikace je opravdu velmi jednoduchá. Nálákala jsi mě i na ten zbytek z této řady :) asi skočím do DMka :)
    N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mohla by jsi mi prosím říct jak se přesně ten sprej používá? v drogerii DM kam chodím ho mají, ale není na něm ta nálepka s českým překladem a německy bohužel neumím. Zajímalo by mě jestli se aplikuje na suché nebo mokré vlasy, zda se musí vymýt a jak často se může dávat aby vlasy nepoškodil. Děkuji za odpověď :-)

      Vymazat
  8. Já si nedávno kupovala nový šampon, ale až ho dodělám, tento určitě za tu cenu vyzkouším! Dík za recenzi!

    OdpovědětVymazat
  9. pri mojej nasledujúcej návšteve dm nákupný košík bude určite obsahovať aj toto :)

    OdpovědětVymazat
  10. A neničí to melírované vlasy ještě víc, když to má "bělící" účinky? Mám trochu zničené vlasy po předešlých melírech...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten šampon a balzám? Určitě ne, neobsahují ani amoniak, ani peroxid ;)

      Vymazat
    2. Tak zítra mi říkají pane! :D

      Vymazat
    3. Michelle mám to stejně jako ty...už hodně zničené vlasy..taky jsem se bála,tak děkuji že jsi se Labradorky zeptala...a labradorce velké díky.

      Vymazat
  11. To jsi mě zase nahlodala :) Jen se bojím, aby to nešlo do teplých odstínů.

    OdpovědětVymazat
  12. ...ráno som čítala tvoju recenziu a už si s ním aj umývam vlasy...ďakujem za tip ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám od Baley pro hnědé vlasy, ale nejsem z toho nějak nadšená..prostě pro bloncky dělají lepší asi :D

    OdpovědětVymazat
  14. Zní to dobře..a já si zrovna objednala na tvoje doporučení sprej od Johna Friedy..:) No uvidíme, ale zní to lákavě:)

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem se trošku bála, aby na vlasech neudělal nějakou paseku, ale nakonec jsem ho vyzkoušela. A úplně s Tvou recenzí souhlasím, jsou bezva!

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Ivko, moc hezký blog :)
    Přidávám zkušenost - vlastním sprej More Blond a pro mě je srovnatelný s Friedou - rozdíl je i po jednom použití do odrostů, nejde přes zrz!

    Takže doporučuji!
    Měj se! :)
    Nightmare

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky, já jsem si taky koupila sprej More Blond a mně bohužel zesvětluje přes zrzavé tóny. :-( Ještě uvažuji nad Friedou, ale nevím jestli to nebude to samé.. Jinak šampon More Blond můžu také doporučit, vlasy mam po nem krasne hebke a nadychane! Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Chci se tě jenom zeptat, jakou barvu vlasů si měla před tím než si ho začala používat a jakou zrzavou ti to udělalo? Mám takové medově zlaté vlasy a chtěla bych mít trochu nádech do zrzava. Sprej mám, ale zatim jsem ho použila jenom dvakrát... :)
      S.

      Vymazat
  18. Holky, dneska jsem byla v DM a byla jsem nemile překvapena.. Prý Balea more bond stahují z prodeje.. Nevíte co je na tom pravdy??
    Díky moc, Petra

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, ja byla taky dneska v Dm a už tam nikde tu řadu neměli.Chtěla jsem jsi jí koupit.

    OdpovědětVymazat
  20. Je to pravda! Dneska jsem se tam ptala a bylo mi řečeno, že je to jen nějaká speciální edice :( :( A že už jí nedostanou

    OdpovědětVymazat
  21. Myslíte, že když ho použiji na plavé vlasy - zesvětlají?

    OdpovědětVymazat
  22. určite ano.. ja ho pouzivam a mam hnede.. ibaze som blond do zlta skor :(

    OdpovědětVymazat
  23. Kúpila som si ho včera, no ja mám zlatú blond, tak uvidíme čo to s tým spraví. Nádych do zlata chcem určite zachovať, len by mohli byť tie vlasy svetlejšie :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tahle recenze mě popostřčila k nákupu. :) Mám šampon. Zesvětluje postupně a odstín se mi líbí (konce budu muset asi vynechávat, protože jsou skoro do bíla - jsem přírodní blond). Trochu víc mi padají vlasy, ale možná je to i tím, že jsem vlasy dost vyčerpávala a odepřela jim na dlouho citronový oplach. :D
    Bohužel mi po vícero umytích dělá na koříncích v týle takový voskovitý povlak, takže ho budu muset střídat s něčím jiným. :/

    OdpovědětVymazat
  25. Chtěla bych se zepatat. Když mám světle hnědé vlasy. Zesvětlí mi je ten šampon?

    OdpovědětVymazat
  26. Mam melir a pouzivam pouze sampon, kondicioner a kuru rady Balea more blond. Sprej nepouzivam. I tak to opravdu zesvetluje, zejmena kdyz si clovek zabali hlavu do rucniku a necha kondicioner a kuru na hlave pusobit treba dve hodiny. Jedina nevyhoda Balea more blond je, ze silne vysusuje vlasy. Teda me velice jemne a citlive, zesvetlovane vlasy bohuzel rozhodne ano. Nicmene co sampon slibuje, to dodrzi. :-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*