pátek 13. července 2012

New In - DMkový záchvat :D

Krásný páteční večer :)

Dlouho předlouho jsem si nic nekoupila, takže jsem se dneska jela odměnit :) V Rossmannovi nic neměli, tak jsem to střihla do DMka a udělala jsem dobře :D

Nakoupila jsem spoustu úžo věcí za super ceny a tady je máte:



Vezmeme to zleva doprava ;)

Malinový šampon Balea - je pro denní použití, nic extra asi umět nebude, ale tak úžasně voní po malinách, že jsem ho musela vzít!! Cena legrační, 29,90,- Kč.

Nimm2 Soft - žvýkavé kuličky plné ovocné náplně! :p Miluju je a jsem schopná sníst pytlík na posezení ( a pak si nadávat, pže mi je blbě :D )

Airwaves Drops - ostré pálivé bonbonky s náplní z medu a vit. C, mňam :)

Vatové tamponky Iseeree - ty jsem vzala na cestě zpátky v Lidlu, protože jsou úplně nejlepší na světě. Je jich tam 120, jsou měkké, heboučké a netrhají se. Stojí asi třicet korun. Boží. ( a propos, koupila jsem si nedávno vatové tamponky, které byly tak tenké a ostré, že si dám tu práci vypátrat, co to bylo za značku, abych vás mohla varovat... )

Pěnové oční stíny Essence z kolekce Fruity. Lehoučké jako sen, perfektně drží a voní! :) Stály každý 39,90,- a mám světloučce limetkový 03 a takový zlatavě béžový 02 :)


Laky na nehty Essence z kolekce Snow White a jeden S-HE. Vybrala jsem si dokonalý modrý lak 02 Grumpy ( no, ačkoliv jsem si myslela, že mě modrománia opustila, zřejmě asi ne :D ) a dva efektové laky, do kterých jsem se doslova zabouchla :D Modrobílé mámení v podobě bílých a stříbrných glitříků a modrých hexagonků 03 Prince Charming, který použiju na ten modrý lak a pak fialové hexagonky z průhledné tekutině 01 Evil Queen, který použiju na 4 koupený lak, baklažánově temně fialový S-HE 240. Takový mi ve sbírce chyběl a moc se mi líbí :) Modrý lak stál 44,90,- Kč, efektové stály jeden 54,90,- Kč a fialový stál 59,90,- Kč :)



Balea tělový krém Afrika s arganovým olejem a bambuckým máslem. Je to limitka, božsky voní ( po arganu, hořce, zemitě - edit. - po hodině od namazání hořkost zmizela a zůstal lehký příjemný nasládlý ocásek ), je lehoučký a jako všechny krémy a másla Balea, i tenhle je na zmiňované složky bohatý a ne že je jimi jen ovoněný... Stálo 59,90,- Kč a je ho 500 ml!



Vlhčené ubrousky SauBär - miluju jejich vlhčené ubrousky a tyhle malinové stejně tolik, jako ty předchozí melounové :) Stály 19,90,- Kč a je jich tam 10.

A taky jsem úplně zapomněla, že jsem si koupila balzám na rty s SPF 50 Sundance, proto není na hlavním obrázku. Je neparfémovaný, bez barviv a konzervačních látek, nebarví do bíla a je hodně tuhý, takže nehrozí, že se v teple rozteče jako měkčí balzámy. Stál 39,90,- Kč.

A nechcete mi poradit, jaký z těch dvou laků si mám dneska nalakovat? Modrý nebo fialový? :D

Krásný zbytek večera :)


39 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Voní arganově, hořce, takže bacha, někomu vonět nemusí. Já ale nemám ráda přeslazené vůně, takže mi vyhovuje :) I tím, jak je lehoučký :)

      Vymazat
    2. Já jsem se na něj dneska koukala a nakonec ho nevzala, páč jsem měla obavy z té parfemace.
      Nešlo by to k něčemu přirovnat? :)
      Netuším jak voní argan...

      Vymazat
    3. No, na přirovnání právě nemůžu přijít :D Je to netradiční aroma, přátel by možná řekl zatuchlý, ale on poctivej argan takhle "voní" :) Mě to voní moc, no :D

      Vymazat
    4. Děkuji za bleskovou odpověď. :)

      Vymazat
    5. Mám doma čistý arganový olej a ten voní trochu jako žluklé a upražené oříšky + ta zemitost. Mám už třetí a pokaždé z jiného zdroje a všechny "voněly" stejně, takže to nebude tím, že by byl olej starý. Ten krém si budu muset koupit už jen ze zvědavosti, i kdybych ho měla pak někomu darovat, protože bych ho hrozně ráda očichala.. Lea

      Vymazat
  2. Já mám z té Shěhurkovské kolekce vyhlídnutý ten samý lak. takže tím by si mohla začít, ať ho vidím v akci.

    OdpovědětVymazat
  3. Já budu teď v tahu, tak doufám, že tu Afriku Baleu neprošvihnu, když je to limitka... Doufám, že svět nebude tentokrát rychlejší než já :))) Jinak pěkné shrnutí ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Týýý jo super nákup. Bonbonky taky miluju, ještě mám ráda Katjes - taky jsem se jich schopná přejíst do bezvědomí....
    Ubrousky kupuji synkovi, zbožňujeme jejich vůni. Ještě vyzkoušej tyhle dětské pěny - malinová, banánová, meruňoková - tak to je něco úžo - ale možná je znáš.
    Moc jsi mě nalákala na tohle máslíčko, musí být bomba.
    Jinak za mě zkus ten lak druhý zleva - ale všechny jsou moc krásné.

    OdpovědětVymazat
  5. Chtěla jsem ze Sněhurky asi čtyři kousky, ale po mém Color Club záchvatu jsem si řekla, že budu šetřit a nechám si ji uniknout.
    Ten balzám mám taky, teda s SPF20, ale omylem, protože až na to čísílko jsou stejně balené a já se přehlédla. Ale mám ráda tu chuť těsně po nanesení plus vůni.
    Z těch Baleáckých cestovatelských věciček chci ovonět sprcháče, tělových másel mám momentálně až po kotníky. Ale arganová vůně mě trochu nahlodala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona to není moc vůně, je to takový zvláštní aroma, jenže se to strašně blbě přirovnává :D

      Vymazat
  6. Modrý první prosím :-D
    Já nad ním totiž jako nad jediným uvažovala, tak jsem zvědavá!
    Tělovou Afriku jsem vzala taky a teď se děsím vůně, protože můj arganovy olej je smrad :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak jo, no :D
      Jéé, prosím, mázni ho na kůži, mě by zajímalo, jestli ho k něčemu nepřirovnáš ty :D

      Vymazat
  7. mám ten istý šampón, používam tie isté odličovacie tampóny z rovnakého dôvodu ako ty, dva snehulienkové sa mi neušli (takže zááávidííím :-o) ale princa mám, aj sundance, na sladké moc nie som :-D krém mám iný, ale v podstate dosť podobný nákup, ako by som spravila ja :-)))

    OdpovědětVymazat
  8. Mám malinovou tělovou pěnu, jestli voní stejně i ten šampon, musím ho mít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám pěnu, ale jestli voní jako šampon, musím jí mít :D

      Vymazat
  9. Ty vatove tamponky mam taky rada, ta Afrika mi dnes nevonela, ale tenhle balzam jsem nevidela, mozna to jeste zkusim a po tom samponu taky pokukuju, protoze ta vune je proste bozi. Tak dej vedet jestli to neni katastrofa :)

    OdpovědětVymazat
  10. Báječný nákup spoustu mě toho zaujalo.
    Už dlouho chci pěnové stíny musim je sehnat.:D:)*

    OdpovědětVymazat
  11. Ten malinovej šampón vypadá skvěle, budu se těšit na recenzi, jaký je :)

    OdpovědětVymazat
  12. Super nákup. Z týhle limitky od Essence si chci pořídit fialový topper,nevím kdy se dostanu do drogerky, tak snad ho seženu.

    OdpovědětVymazat
  13. Ten malinový šampon mám taky! A z úplně stejného důvodu jako ty :D. Voní úžasně, ale je pravda, že neumí nic extra ;).

    OdpovědětVymazat
  14. Parádny nákup...:) a všetky výrobky poznám okrem toho BALEA Afrika...:) pôjdem si o očuchnúť:)

    OdpovědětVymazat
  15. Když se rozhoduje o lakování, modrá je jasná volba. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Mila Avanta, ked najblizsie budes vo Fr., odporucam Ti zasobit sa Demak duo make up remover pads, ktore su uuuuplne dokonale, neopisatelne..raz vyskusas a uz nebudes chciet ine, prikladam obrazok:) Eva
    http://1.bp.blogspot.com/-eFj-DKVaODA/TdDgda1L34I/AAAAAAAAA_g/f5f5GFEKti8/s640/DSCF9047.JPG

    http://s.plurielles.fr/mmdia/i/66/6/les-disques-demaquillants-duo-de-demak-up-2704666wsvmt_2041.jpg

    OdpovědětVymazat
  17. Aaaa ty efektovy laky jsou supr tupr skvely, zrovna jsem ale v Kanade :D tak doufam ze za 14 dni je jeste mit budou !!

    OdpovědětVymazat
  18. Lak z kolekcie Snow White mám doma aj ja, akurát som zobrala ten zlatý. :) Spravila si úžasný nákup. Aj ja už by som mohla po tak dlhej dobe zavítať do DM.

    OdpovědětVymazat
  19. S tím máslíčkem jsi mi udělala chutě, protože v naprosté většině případů mi voní a barevně se mi líbí všechno, co má v názvu Afriku :D Takže se po něm rozhodně mrknu. Po sněhurkové kolekci bych se taky ráda mrkla, ale tady u nás jsou DMka poněkud opožděná, takže ji nikde neměli :-/ Ještě, že už se vracím do Prahy, tam snad něco chytnu - ty efekťáky se mi líbí!
    Verunka

    Jo ještě jsem zapomněla... pro mě jsou absolutně nejhoršími tamponky ty od Bel, ty jsou tak drsné, že si s nimi sedřu ksicht z obličeje, a to nejsem žádná cíťa (ani moje kůže). Nechápu, jak mohou být tak oblíbené, masově propagované a ještě tak drahé...

    OdpovědětVymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  21. musím říct, že když jsem si ten krém kupovala, netušila jsem, jak bude vonět (bohužel nevím jak voní samotný arganový olej :) ale musím uznat, že voní božsky! připomíná mi nějaký parfém a jestli takhle voní všechno arganové, tak to začnu asi nakupovat ve velkém :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak jsem dneska náhodou šla kolem DM a vzpoměla si na tvůj nákup...takže šampon hned byl v košíku a opravdu moc hezky voní. Naše dvojčecí princezny jsou už natěšené jak jim umyju vlásky. No a Balea máslo...ty já moc ráda,ale jak jsi napsala že každý tu vůni nemusí tak jsem si řekla že všechno mít nemusím. Jenže mám taky syndrom posledního kusu :-)))) Takže jsem ho bafla a musím říct že jsen nadšenááá...ta vůně je nádherná. Jak psala Rendy voní jako parfém :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, můžeš mi poradit (nebo někdo :-P), ve kterém DM v Praze seženu Essence? Žiju tady teprve kratičce a nechce se mi všechno prolézat :D Díky

    OdpovědětVymazat
  24. tie essencove nadlaky su pekne:)

    OdpovědětVymazat
  25. Super nakup :) Tie laky od essence su užasné, ja mám jeden z tejto kolekcie a kamoška ma ten modry..je krásny..ja som bola prave včera v Dm-ke a chcela som si konečne niečo kupiť od Baley ale vždy ked tam idem tak si od nej nič nekupim lebo je tam tooolkoo super veci od nej že neviem čo mam začať kupovať..a potom už ma všetci nahlia a musim isť ztade :D

    OdpovědětVymazat
  26. Tyjo, zírám, že ti stále vyhovují vatové tamponky Iseree z Lidlu. Milovala jsem je, ale bohužel už nejsou 100 % z bavlny a hrozně škrábou. Doporučila bych tedy nakoupit do zásoby než se k vám dostanou ty strašné.

    OdpovědětVymazat
  27. tak malinový šampon som skušala, tak ako píšeš, sice vonia nádherne, ale je uplne nanič. Vobec som s nim nebola spokojna.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*