pondělí 30. července 2012

Miss Sporty - Miss Cocktail Lipgloss 004 Jacuzzi Break

Krásné pondělní odpoledne :)

Před pár dny jsem u Plum Foolery koukala na její recenzi lesků na rty Miss Cocktail a musím přiznat, že mě docela nalákala nějaký vyzkoušet. Je pravda, že stojan Miss Sporty mě nechává chladnou a že mu zdaleka nevěnuju tolik pozornosti, jako jiným. Lesky Miss Cocktail byly ve stojanu v nabídce jen ve třech odstínech + jeden transparentní, takže výběr nic moc, ale jeden se mi líbil hodně :)

Miss Sporty - Miss Cocktail Lipgloss 004 Jacuzzi Break je lesk růžovo-broskvové barvy. Mám tenhle odstín děsně ráda :) Obsahuje hodně drobný shimmer, takové růžovostříbrné pidistřípečky. Je opravdu hodně drobný a na rtech není cítit.

Že je lesk lesklý, to asi nikoho nepřekvapí :D Tenhle je ale ultralesklý :) Je jako sklo a to se mi fákt líbí :) Aplikátor je klasický - zkosený, plastový, což mi vyhovuje.

Nijak nechutná a jen hodně lehce voní tak jako možná ovocem, nebo spíš jako obyčejný ovocný želatinový bonbony, který nemám ráda :D Vůně je ale tak slabá, že je cítit opravdu jen při přičichnutí k tubičce. Výdrž je průměrná, plusem je, že vůbec nelepí, mínusem, že je díky tomu rychleji pryč :) Cena je lidová, 49,90,- Kč :)




Mějte se krásně :)




13 komentářů:

  1. Tak ten vypadá moc pěkně.. Naštěstí jich mám doma dost, tak snad odolám ! :D

    Michell

    OdpovědětVymazat
  2. Tak nějak, Miss sporty jsem naposledy kupovala tak v 17 letech:-). Navíc v našem Rossmannu není ani stojan jako takový, ale hned vedle výprodeje stojí kartonové cosi, kde je naskládaných pár produktů...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás v Rossmannovi to taky není stojan jako takový, ale přesně to kartonové cosi, co je navíc na úplně spodní poličce regálu, takže to skoro není vidět a ještě to není obrácené směrem k uličce, ale od uličky, takže kdo neví, kde je, ten ho jen těžko hledá. No, docela by mě i zajímalo, proč to tak je :D

      Vymazat
  3. Nelepí ? tak to je super zpráva :)) A navíc vypadá moc dobře. Vypadá to jako dobrá alternativa až vypatlám svoje nelepící lesky od Oriflame :)

    OdpovědětVymazat
  4. Barva je superskvělá a jestli nelepí, tak to je dobrá zpráva a asi po něm mrknu. V sobotu jsem se na zábavě solidně naštvala na lesky od e.l.f., ty lepí vážně mega. Ale ne lepí jako lepí, tak nějak normálně, ale lepí tak, že vlasy nejdou z rtů vůbec oddělat! Grr, never ever.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, taky jsem dnes byla na lovu v Rossmanovi ve vedlejším městěm. Stálo mě to sice nervy při jízdě, protože máme zase další objížďku (kromě jiné), takže cesta přes šílené kotáry a místo 20ti minut jsem jela téměř hodinu. Ale nákup, návštěva knihovny a kafíčko se zákuskem mi spravilo náladu:-) V drogerce jsem strávila asi půl hodiny, navnaděná recenzí od Plum jsem taky šla po lescích Miss Sporty. U nás mají pořádný stojan, takže bylo co zkoušet. Odstíny mají všechny a i testery, takže jsem mazala na ruku a zkoušela a přemýšlela. Nakonec jsem si odnesla odstín 008 Lazy Sunbath, ale klidně bych vzala i další, kdybych toho doma neměla dost. Taky jsem u MS ulovila pěkný oranžový lak, byl tam poslední, je to odstín asi téměř totožný s Essie Tart Deco. Kromě Miss Sporty jsem ještě sehnala svou oblíbenou řasenku Max Factor v odstínu Deep Blue ve výprodeji za stovku, s jistotou, že ji nikdo nezkoušel, protože byla ve fólii. Taky jsem se dívala na nové řasenky Max Factor, jsou všechny černé, ale asi různé odstíny podle barvy očí. Byly zrovna taky v akci, místo tří stovek za dvě, ale nakonec jsem ji vrátila s tím, že si počkám, až se objeví nějaká recenze. Jej, to jsem se to rozepsala. Přeji hezký večer:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá moc dobře a cena taky přijatelná. Kouknu, co mají za výběr u nás :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá moc hezky, připomíná mi jeden lesk, kterej jsem měla hrozně ráda, ale nemůžu si vzpomenout co to bylo za značku :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jéminkote, ten je nádherný! Zřejmě ho nutně potřebuju =D

    OdpovědětVymazat
  9. Tyto lesky si kupuji kdykoliv jdu kolem ve většině odstínů a už jsem jím velmi dobře zásobená-mám jej téměř v každé kabelce :))

    Také jimi s obdarovávám kamarádky a všechny si je taky oblíbily.

    OdpovědětVymazat
  10. je krasny a velmi ti svedci..uplne si ho viem predstavit k jemnemu dennemu liceniu, alebo naopak k vyraznym ociam :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*