úterý 17. července 2012

S-HE 240

Krásné upršené úterý :)

Dneska je venku tááák ošklivo! Vůbec se mi nechtělo vstávat, nejradši bych si udělala kakao, vzala si kousek bábovky a zalezla si zpátky pod peřinu. Bohužel by se to asi v práci nesetkalo s příliš velkým pochopením :D, takže jsem chtě, nechtě vylézt musela :) Dnešní příspěvek bude tématický, protože bude o laku, který je stejně příšerný jako počasí venku :)) 

S-HE 240 je lak s krásnou tmavě baklažánovou barvou. A tím jeho pozitiva končí. Ten lak je čirý zlo!! 

Lakování - první vrstva ok, druhá se mi od štětečku táhla jako žvýkačka, případně, pardon, jako sopl. 

Výdrž - lak jsem lakovala v devět večer. Dala jsem osvědčený podlak od ChG, navrch Vivid Top Coat, se kterým mám dobré zkušenosti. V osm ráno jsem měla lak odštípaný na čtyřech nehtech!! 7 hodin spánku, 4 hodiny bdění a lak už se loupal. No tak to je snad vtip, ne?

Závěr - můj první a rozhodně naprosto poslední lak S-HE. Nechápu, jak si za něj může DMko účtovat 60 korun ( dřív dokonce 70 ). Za tu cenu mám dva Essence v podstatně lepší kvalitě. Sice se mi ta barva líbí, ale lak poletí,  na tohle nemám nervy...

Na prsteníčku Essence 01 Evil Queen.



Nemáte tip na stejnou barvu od nějaké kvalitnější značky? 

Mějte se krásně :*

28 komentářů:

  1. to je krasny, jsi sikovna a odted sleduju tvuj blog!:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna včera jsem nad ním (a ještě dalšími dvěma odstíny) v DM uvažovala :-D říkala sem si, zda má cenu těch 59 korun dávat, tak děkuji za report :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nedivím se ti. Mně vydržely, chmm asi tak 18 hodin neporušené, pak už dva nehty nevydržely (a to jsem se hlídala, abych zbytečně nemáchala ruce ve vodě a nedělala nic, co by laku pomohlo k odštípání se). Bohužel. Mám dva kousky, které jsem dostala, a rozhodně za ně sama neutratím ani korunu, jsou to vyhozené peníze.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  4. s laky od s-he mám bohužel ty samé zkušenosti. vyzkoušela jsem víc odstínů, některé jsou lepší, některé snad ještě horší. :(
    podobný odstín jako ten tvůj má z těch levnějších myslím NYC. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tie nechty sú pekné a hlavne ten topper od essence zo snow white :) ja s tými lakmi skúsenosti mám a poviem ti že ani mne moc dlho nevydržia preto mám iba jeden aj ten v šuflíku z ktorého ho vyberám raz za 100 rokov :) ale u teba to vyzerá fakt pekne

    natsnailart.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. jako barva pěkná, ale zkušenost teda děsná, to nechápu...Mám jeden světle fialový a ten drží, ale dávám jen jednu vrstu a v pohodě. Jinak mám dneska podobně nalakované nehty, jen lak malinový od gabrielly a na prsteníčku time for romance od essence

    OdpovědětVymazat
  7. Šla bych to reklamovat. Je to sice jen 60 Kč, ale jde o princip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dala jsem ho kolegyni, měla radost :D Jí se laky vůbec neloupou, tak ho vyzkouší a uvidí, buď si ho nechá nebo ho vyhodí ;)

      Vymazat
    2. Jé, ajo, DM záchvat:o)) děkuju, asi jsem to přehlídla:)

      Vymazat
  8. tiez som si ten lak kupila a uz nikdy si nic od she nekupim...okrem toho, ze nic nevydrzia, navyse sa aj priserne odlakovavaju...

    OdpovědětVymazat
  9. Ta barva je pěkná, ale to loupání by mě taky odradilo, hlavně za tu cenu :/ Jinak Evil Queen je teď z nový limitky od Essence? A vzala si i ty ostatní? Docela by mě zajímaly:)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzala jsem dva, tenhle a pak modrobílostříbrnej, je to o pár článků níž, jestli ho chceš vidět :)

      Vymazat
  10. Teda vypadá to tak krásně, že bych vůbec neřekla, jaké s tím byly potíže. Jsi dost šiková Ivi :)

    OdpovědětVymazat
  11. barva je to pěkná, ale ty vlastnosti brrr... jsem docela ráda, že jsem doposud nevyzkoušela žádný s-he lak, určitě to tak ještě zůstane..

    OdpovědětVymazat
  12. No hurá, už jsem si myslela, že jsem jediná s tímto názorem na laky s-he. Já je lakuju jedině na nehty u nohou,tam mi to vydrží.Jinak se mi to taky hned loupe.

    OdpovědětVymazat
  13. Skutočne krásna farba avšak to olupovanie by naštvalo aj mňa. Nad s-he stojanom som sa minule pozastavila a rozmýšľala som nad nejakým tým lakom ale ešteže som nič nekúpila, s najväčšou pravdepodobnosťou by som bola sklamaná. :)

    OdpovědětVymazat
  14. S-He je S-Hit. To není žádná novinka. Nemělas to kupovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokud to nevyzkouším, nemůžu o tom, říct, že je to shit. Teď už můžu :D

      Vymazat
  15. S-he je naprd, už nikdy víc, taky jsem naletěla :)).. K tomu odstínu zkus se podívat na Vineyard Collection od Nubaru, myslím že aspoň jeden by mohl odpovídat :)... A tvůj blog je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vida, tahle kolekce od Nubaru mě vůbec nenapadla!! :)
      Díky, i za pochvalu blogu :)

      Vymazat
  16. Nějaké podobné má NYC (buď za 30 nebo 50) a drží mnohem lépe! Podobný jsem zahlédla i u Rimmelu či Yves Rocher (ten se přesně jmenuje aubergine, ve franc. to znamená lilek (baklažán) :)

    OdpovědětVymazat
  17. Gabriella Salvete 154

    OdpovědětVymazat
  18. Tak já mám jen jeden od S-he, a to červený třpytkový, který jsem lakovala přes červený krémový, abych dosáhla něčeho jako Ruby Pumps, než jsem ho sehnala a ten držel jak židovská víra, ale to ty třpytky drží vždycky, krémový teda riskovat nebudu. Přesně - ta cena je neadekvátní, Essence za tři pětky drží dobře, právě proto mě vždy odrazovaly jejich laky. Mně se líbí od GS, ten není ale krémový.

    OdpovědětVymazat
  19. Mám stejné zkušenosti, bohužel. Barvy mají pěkné, ale toť vše.

    OdpovědětVymazat
  20. Starý S-He v "kulaté lahvičce" byly moc dobrý. Tyhlety mě taky nelákají. Už proto že pokaždé najdu na stojanu nějaký s ukrouceným víčkem.

    OdpovědětVymazat
  21. Já s těmito laky moc dobrou zkušenost nemám. Vůbec mi nevydrží..
    Každopádně se mi líbí tvoje nalákování, jak to ty třpytky oživili! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Já jsem měla od s-he nějaký růžovočervený a ten teda taky vydržel ho... Druhý den už byl fest oštípaný. Radka

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*