středa 11. července 2012

Vyhlášení vítězky kvízu :)

Hezký den všem :)

Dneska ve 12:00 hod skončil soutěžní kvíz, takže tu máme vyhlášení! :)

Tipů bylo hodně a byly vážně zajímavé!! Ale pravda je mnohem méně tropická, než jste některé tipovaly :)

Na obrázku je pláž na poloostrově Hel, u městečka Chalupy a všechna tahle paráda je v Polsku :) Poloostrov Hel se nachází v Baltském moři, je to surfařský revír ( kam jinam bych já mohla jet :)) a místní pláže jsou opravdu neuvěřitelné :) A protože je tohle místo neprávem opomíjené, chystám pro vás v nejbližších dnech Polski report o Helu :)




Polsko vás tipovalo víc, nicméně jen 4 tipy byly nejpřesnější a to tipy na Polskou saharu - Lebu, která je cca 100 km od Chalup. Jména čtyř tipujících byla napsána na papírky, položeny na zem a aby to bylo objektivní, losoval pes :D 

Jako první ho zaujal papírek se jménem Lenky, které tímto gratuluji a jdu jí napsat mail :)

Pokud se vám takové soutěže líbí, nemusí být tahle poslední a zkusím zase něco vymyslet :)

Krásný zbytek dne :)


20 komentářů:

  1. Páni, Polsko? Tak to bych netipovala ani náhodou, ale podle fotek to vypadalo moc hezky. Že by nápad na příští dovču? :DD Zkusím nenápadně přetlumočit.
    Gratuluji výherkyni a na článek se vážně těším. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, vůbec jsem netušila, že jsou v Polsku tak krásné pláže! To bude asi tím, že surfování mě nechává absolutně klidnou :-). A jaké je tam počasí? Je tam teplo? Já jsem holt absolutně zaměřená na to Středomoří :-D.

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jednou ti děkuju:) A taky se moc těším na ten článek:)

    OdpovědětVymazat
  4. Polsko jsem vůbec nečekala :DD Jinak gratuluji vítězce!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak Polsko mě opravdu nenapadlo, tipovala jsem teplepší krajiny... obdivuju všechny, které to uhodly :)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji vítězce, Polsko mně vůbec nenapadlo. Těším se na další soutěž :)
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  7. všimnout si té soutěže dřív, tak to typnu stoprocentně, poněvadž sem se tam díky Tobě loni podivala. a musim potvrdit, že je opravdu škoda, že se o tom moc neví, je to tam krásný,úžasný, jinej svět... tibor ;)

    OdpovědětVymazat
  8. To je podvod!!! V pravidlech bylo, že vylosuješ ty a ne pes!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Jéé, to vypadá skvěle... Těším se na tvůj report o Polsku jak malá! O:)) Nezapomeň dát odstaveček, kvůli mně, o tamějších klucích-chlapech, foto neuškodí O:)) :D Z dovči pravidelně mívám pár ,,objektů" nafocených, takže nedělej, že ty nemáš! :)))

    OdpovědětVymazat
  10. ježiš, tam sem byla! :D už tomu je sice dávno.. vydali jsme se tam vlakem a je to opravdu neuvěřitelné!:) na koupání to sice nebylo, ale ten pohled naprosto stačil!:)

    OdpovědětVymazat
  11. hiihi, tak vida Polsko, super! :-) S.M.

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluji vítězce. Přítel miluje kitování, myslíš že by to byla dobrá dovolená nejen pro surfaře? Viděli jste tam někoho jezdit i na kitu (draku)? Jinak takových soutěží klidně víc :D

    OdpovědětVymazat
  13. Tak se těšim na report, Labradoorko:) Chceme tam vyrazit surfovat v září, ale nevim jestli už tam nebude moc zima. Buď Rujána nebo Hel. Zatím mě to přesvědčilo, že Hel bude lepší volba. Příští týden jedem na Gardu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Rujáně ( na Mukranu ) jsme se otočili cestou tam a abych řekla, vadí mi, že se tam platí parkovný za plácek, kde není vůbec nic. Kdyby tam byly třeba záchody, tak ok, ale to je fakt jen plácek. Nevím, čím jezdíte vy, ale my jezdíme obytňákem a i když to stojí jen 5 Euro, přijde mi to pitomý. Polsko mám radši, ať už kvůli počasí, lidem, okolí a i tomu, že se člověk tak nějak i domluvý, polština je jak šišlavá čeština :D

      Vymazat
  14. Tak to je fakt pitomý, taky jsem na to alergická. A byli jste v tom Polsku v sezóně? Myslím kvůli tomu jestli tam není přelidněno a překitováno. Surfem zatím nevládnu úplně na jedničku, takže se kiterů trochu bojim. Ještě mě napadlo že by spíš bylo lepší jet do Polska teď a na Gardu až v září....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Polsko je 100% lepší v září než teď ;) Když foukne, je tam spouta kitařů a především těch, co s učí a to je o nervy :D Musí se vyjet dál na vodu a pokud si ještě nejsi jistá, tak bych to nechala na ten podzim, kde tam zdaleka není tolik lidí. Sice je tam v té zátoce hodně mělko a i kilometr od břehu stačíš, ale šlapat to zpět v případě nějakého karambolu by se ti asi nechtělo :) My tam jeli netradičně v červenci jen proto, že nikde jinde foukat nemělo, původně jsme měli v plánu Dánsko. Do Polska jinak jezdíme vždycky na podzim :)

      Vymazat
    2. Píšu jak čuně, koukám :D

      Vymazat
    3. No tak ja jsem zvědavá, kam nakonec vyrazíme. Rozhodne to stejně přítel:) Ale moc díky za info.

      Vymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*