čtvrtek 26. července 2012

Maska na vlasy Kallos Latte

Krásný čtvrteční večer :)

Předem bych chtěla popřát vše nejlepší všem Aničkám a především té "mojí" :*

O recenzi na Kallos jste si hodně psaly, takže jsem jí v posledních dnech intenzivně používala, aby byla recenze objektivní a postavená na vlastní zkušenosti.

Kallos Latte je maska na vlasy s mléčným proteinem, která je určená pro vlasy suché a poškozené. Voní jako vanilkové latte a vůně se ve vlasech drží až do dalšího mytí. Úžasné!! :) 

Konzistencí je spíš jako gelový krém, je lehoučká, velmi snadno se zapracovává do vlasů a stačí jí i malé množství. Doporučená doba působení je dle českého návodu 5-15 minut, dle originálního 5-10 minut. Já jí nechávám tak těch 10 minut. 

Snadno se vymývá, vlasy jsou po ní krásně kluzké a opravdu nádherně provoněné. Po uschnutí jsou lehoučké, hebké, hydratované a hodně vzdušné :) Vydrží mi dokonce o den déle bez mytí :) Konečky jsou poslušné, nekrepaté a vyživené. A pokožka mě nekouše ( a to mě kouše skoro po všem ).

Za mě je tohle Objev letošního roku, protože je tahle maska úplně úžasná, negativa jsem nenašla žádná a cena je opravdu hodně hodně legrační - 99,- Kč za 800 ml :) Já jí koupila na www.jedenklik.cz a v momentálně je za stejnou cenu i na www.parfums.cz ;)






Mějte se krásně :)

40 komentářů:

  1. To zní úplně úžasně! :) Jaktože jsem doteďka o téhle značce neslyšela? Tu masku bych vyzkoušela hned, ale vlasy mám jenom suché - ani chemicky ošetřené, ani nijak moc poškozené. To asi pro mě není, co? U té druhé (Placenty) píšou, že je na suché a poškozené, to už bych si troufla, ale obávám se vůně...
    Ale značka má i spoustu dalších výrobků a většina na suché vlasy, tak tam si určitě vyberu :-) Fakt nechápu, že mi dosud její existence unikala...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle je taky na suché a poškozené :) A já je poškozené taky nemám :) Ona je opravdu tak lehoučká, že se jí vůbec nemusíš bát :)

      Vymazat
    2. Tomu říkám slovo do pranice! ;-) Ok, tak já jdu udělat místo do koupelny nové piksličce... :))

      Vymazat
    3. Počítej spíš s pikslou :D

      Vymazat
  2. Mám Kallos latte doma taky, ale v jiném balení a složení má trochu jiné =-O to je teda divné :-/.. možná mám nějakou starší verzi :D

    OdpovědětVymazat
  3. Práve som sa odhodlala ku kúpe tak uvidím, čo z toho vznikne.
    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá skvěle! A ta cena :-) Hmmmm

    OdpovědětVymazat
  5. Jaaaj, dekuju :*.

    Ha, maska, co se jmenuje Latte (jako ja jsem latte kralovna :D), voni po vanilce a funguje? Musim ji nejak sehnat!

    OdpovědětVymazat
  6. Vtipné. Jeden profláklý kadeřník ho ve svém salonu nabízí za pětikilo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tu chci! :) Domnívám se správně, že silikony neobsahuje, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový ty běžně používaný ve složení nevidím...

      Vymazat
  8. Tak a mám inspiraci pro příští nákup.Teď mám Loreál Absolut-můžeš srovnat ty dvě masky? S Absolutem jsem velmi spokojena,ale kosmetiku střídám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou každá úplně jiná :) AR je hutnější, hodně regeneruje. Latte je lehčí a spíš hydratuje, vlasy jsou po něm o hodně lehčí než s AR. AR ale zase bude vhodnější pro opravdu poškozený vlasy :)

      Vymazat
  9. Hned po přečtení Aktuální vlasopoličky, jsem googlia a objednala. Druhý den byla doma a já se těšila, až budu "patlat" je vážně skvělá!! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Můžu se zeptat jaký je rozdíl mezi touto latté a placentou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti zatím moc nepovím, protože jsem se kvůli recenzi zaměřila spíš na Latte, o kterém jste chtěly vědět. Minimálně je rozdíl v tom, že vůbec hezky nevoní :D

      Vymazat
  11. Tak ta cena je úžasná, když jsem článek četla jak ji chválíš, tak jsem čekala taky cenu k tomu, to i 800 ml baley by bylo dražší :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo :)) A přitom jsou po ní vážně moc hezký vlasy!

      Vymazat
  12. prišla mi predvčerom,včera som umyla vlasy a ešte dnes si ich ovoniavam:D:D Je skvela:)) a balenie 800ml je super!:)

    OdpovědětVymazat
  13. 800 ml! Tak to budu mít na hodně dlouho :D no tak asi budu objednávat :D

    OdpovědětVymazat
  14. Taky jí mám doma, za ty penízky je vážně super a ta vůně dostane každého a nejlepší je, že opravdu jde cítit ve vlasech i druhý den :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Na parfums.cz mají levné poštovné a i ty Kallos výrobky jsou levné ... určitě do toho půjdu, když máš na to tak pozitivní recenzi :) Zkusím i něco jiného od této značky :)

    OdpovědětVymazat
  16. No tak paráda :) hned kupuju :D

    OdpovědětVymazat
  17. Teda že jsem sem ráno lezla:-D Už ji mám na cestě i se šamponem Loreal, který byl v akci;-)

    OdpovědětVymazat
  18. No teda, já když jsem tento článek četla, tak jsem čekala cenu tak nad 300 minimálně :D Cena je vážně luxusní! Už docela dlouho hledám nějakou masku na vlasy, díky za tip ;-)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. "Doporučená doba působení je dle českého návodu 5-15 minut, dle originálního 5-10 minut" :)) To neuměli přeložit? :))

    Jinak pěkná recenze, píšu si na seznam, už dlouho jsem nad ní váhala, teď vím, že jí musím mít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi nad tím cukly koutky :))
      Kdyby to tam bylo psáno textem, tak ok, ale tam jsou uvedené číslice, tak je to hned evidentní :)

      Vymazat
  20. Podle tvé recenze musím tuhle masku mít :D Chci aby mi voněly vlasy až do dalšího umytí, to snad není možné :D Hned co dopiplám černou masku od Gliss Kur tak si ji objednám i s nějakým šamponem, nemáš s nějakým od Kallos zkušenost? :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak jsem podle tedle recenze koupila :-) a jsem nadsena ta vune je fakt okouzlujici :-) a ta cena no parada :-) Jinak k objednavce jsem si pribalila hreben Tangle Teezer za skvelou cenu 250 Kč :-) a ten take muzu doporucit :-) opravdu to neni jen predrazeny kus plastu :-) Verča :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahojda, můžeš prosím porovnat kallos s maskou mil mil (Regenerační krém na vlasy kokos) ? cenově to výjde nastejno a mil mil je pro mě zázrak :D tak třeba kallos bude taky :D
    žanet

    OdpovědětVymazat
  23. Může někdo prosím porovnat s maskou Gestil Wonder?

    Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, tak mi včera přišla maska.Opravdu ta vuně je nádherná už ji miluji.Jsem zvědavá až ji vyzkouším, děkuji

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*