úterý 12. února 2013

Toni&Guy Glamour Serum Drops

Krásné úterní dopoledne :)
 
Olejíčky a séra na konečky zbožňuju, doma jich mám nespočet a o mém dosud nejoblíbenějším jsem vám psala tady. Dlouho si držel první místo v žebříčku nejoblíbenějších a nejpoužívanějších. Pak mi ale poslala kamarádka Martina - Malajka balíček s kosmetikou Toni&Guy ( děkujuuuu :* ) a všechno je jinak :)
 
Toni&Guy Glamour Serum Drops je olejíček na konečky, určený pro uhlazení krepatých a neposlušných vlasů, má za úkol dodat vlasům lesk a hebkost.
 
 
 
Konzistence olejíčku je hutnější, není to žádná vodička, ale opravdu hustší olej, přirovnala bych ho k Orofluidu. Nicméně po vmasírování do konečků nastane věc nevídaná - olej se úplně vsákne a vlasy nejsou vůbec mastné. Vůbec! Nechápu, jak je to vzhledem ke konzistenci olejíčku možné, ale je to tak. Vlasy jsou lehoučké, konečky uhlazené, nikde ani známka po mastnotě :)
 
Vůně séra je jemná, květinová, ve vlasech se neudrží déle než půl hodinky. V popisu dávkování na lahvičce je uvedeno množství 2-3 "pumpnutí", já si nadávkuju 3 a myslím, že i 4 by byly v pohodě.
 
Olejíček jsem v posledních týdnech použila párkrát i pod žehličku a super, vlasy si držely tvar hodně dlouho, konce nebyly přesušené. Dokonce mi sedl i do suchých vlasů a to je co říct. Úplně se vsákl, vlasy uhladil, ale nezmastil. No já jsem z něj absolutně nadšená :D
 
Problém možná bude trochu s koupí. Koukala jsem, že ho nabízeli na krasa.cz, tam je ale teďka nedostupný. Koukala jsem, že v DMku teď nějakých pár kousků vlasovky Toni&Guy mají, ale olejíček jsem tam neviděla. Možná budete mít spíš větší šanci spíš při nákupu ze zahraničí...

 

 



Mějte se krásně :)


14 komentářů:

  1. V DM ku určitě nějaký olejíček je, viděla jsem ho tam, ale nevím jestli tento ještě tam kouknu :-) Sara

    OdpovědětVymazat
  2. V zložení nevidím žiaden prírodný olej :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to mi zrovna moc nevadí, mě přírodní oleje moc nevyhovují :)

      Vymazat
  3. Vypadá fajn, ale asi zůstanu u Kerastase,tam jsou ve složení kromě silikonů alesoň tři nebo čtyři přírodní oleje,což mi vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  4. Já nedám dopustit na Alternu Kendi Oil. Nechápu, že 50ml vydrží dýl než 125ml Kerastase. Stačí mi asi 3 kapičky do celých vlasů, které mám skoro na zadek.
    Alterna je velmi drahá, ale neskutečně dlouho vydrží a nepotřebuji poté tunu dalších, doplňujících produktů, jako jsem vždy používala, takže za mě 1+.

    + ještě dávám malý tip, objednala jsem si v akci toto, tak jsem zvědavá, za tu cenu je to na Alternu bomba!

    http://www.salononline.cz/hemp-repair-shampoo-ozdravny-sampon-1000-ml-kondicioner-1000-ml-zdarma.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj :-)
    tak za mě - Orofluido mi vyhovovalo chvíli,pak už moc ne.teď mám to nejmenší balení Biosilk a CHI. A CHI mi vyhovuje víc :-) já si teda na olejíčky moc nepotrpím,ale s tímhle jsi mi nasadila brouka do hlavy, kor když není k sehání :-)) já pořád sháním něco nesehnatelného :-)) a většinou se mi to podaří.
    tak píšu si na wishlist :-)
    PS: super,že teď jsou na řadě vlasy,to jsem se těšila! laky mě moc nezajímají.já lakuju akorát průhledným,maximálně tělovým :-)
    Lucka (nikita13)

    OdpovědětVymazat
  6. Hm, ten vypadá dobře. :) Navíc ty popsané účinky... Asi budu muset hodně přemýšlet... :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nevypadá špatně...
    Měla bych dotaz na Labradooru i na vás na všechny. Dneska jsem v drogérii narazila na stříbrný šampon Schauma. Nemá s ním některá z vás zkušenosti? Měli ho v Rossmannu asi za 60 Kč, což mi tento druh šamponu přijde strašně málo... Mějte se:)

    OdpovědětVymazat
  8. Když to tak čtu, klidně bych si ho pořídila a s radostí, ted ale mám sví zlato mezi olejíčky. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ivuško nemáš vůbec zač, rádo se stalo :) jsem ráda, že ti vyhovuje, já jsem si ho taky moc oblíbila.

    OdpovědětVymazat
  10. Jak to tak čtu, zamilovala jsem se do něj! Děkuji ti Labradooro, díky tobě poletí všechny olejíčky do koše a budu jak divá shánět tento :D Super článek :)

    http://themakeupeuphoria.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som ho bola po tvojej recenzií hnd pozrieť do DM a za mesiac je moje :)
    Ďakujem za túto recenziu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ja jsem ted vyzkoušela ZKRÁŠLUJÍCÍ ELIXÍR OI OIL DAVINES! A jsem z něj nadšena vlasy nezatěžuje,nemastí je opravdu vynikající..! Opravdu doporučuji já jsem z něj nadšena..!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*