pondělí 18. února 2013

Loreal Intense Repair šampon + maska

Krásné pondělní poledne :)
 
Omlouvám se za víkendový výpadek ve "vlasovém týdnu". Nedostala jsem se bohužel s notebookem k připojení a z mobilu toho u blogu moc vykouzlit nejde :/ Takže navrhuju, že bychom si jako satisfakci z vlasového týdne udělali vlasový dvoutýden, co říkáte? :)


 

 
Loreal Intense Repair je moje naprosto nejoblíbenější řada od Loreal Proff. a je to moje stálice v péči o vlasy :) Jde o řadu, která ačkoliv má v názvu "Repair", je hodně hydratační, určená pro suché a lámavé vlasy. Myslím, že silně poškozeným vlasům plně nepomůže, pro suché je ale to ale moje No.1 :)





Šampon Intense Repair - je lehoučký, konzistence je taková pologelová. Už šampon sám o sobě je hodně hydratační. Naprosto božsky voní, výrobce to popisuje jako vůni vodního ovoce, což netuším, co je, ale pravda je, že je vůně hodně svěží a trochu v ní cítím meloun. Já tu vůni naprosto zbožňuju :))
 
 

 

 
Maska Intense Repair - stejně jako šampon je lehoučká, pologelová. Stejně jako šampon nádherně voní a vůně se ve vlasech drží opravdu hodně dlouho. Masku nechávám působit 5 až 15 minut, podle toho, kolik mám času. Vlasy vůbec nezatíží, jsou lehké a krásně hydratované, konečky poslušné, super. U téhle řady se nebojím tvrdit, že opravdu dokáže zatočit s lámavými konečky a že skutečně pomáhá na suché vlasy. Samozřejmě, že nemůžu tvrdit, že pomůže všem, ale je to jeden z mála výrobků, u kterých jsem měla spokojenou zpětnou vazbu od těch, komu jsem ji doporučila.
 
 

 
 
Intense Repair můžu doporučit a taky to velmi často dělám. Pokud sledujete moje aktuální vlasopoličky, pak jste si mohli všimnout, že Intense Repair tam je vždycky. A teda když už mi něco na vlasopoličce vydrží dva roky a déle, pak to za to opravdu stojí ;)
 
 
Mějte se krásně :)


32 komentářů:

  1. Muzu se zeptat, zda je tahle rada vhodna pro prirozene suche vlasy a nebo pro suche a poskozene vlasy melirovanim? Dekuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, myslím, že v nich žádný zásadní rozdíl nebude - suché vlasy prostě potřebují hydrataci a podle mě je jedno, jestli jsou suché přirozeně nebo jako následek melírů :)

      Vymazat
    2. ja jsem totiz jednou mela nejakou radu od Kerastase pro suche vlasy a udelala mi z vlasu "fritak". Neuveritelne mi to zatizilo vlasy a silene se mi mastily :( A nad touhle radou premylsim uz docela dlouho a ty o ni pises v takovych superlativech, tak bych ji rada zkusila. Jen se bojim, aby mi s vlasy neudelala neco podobneho :)

      Vymazat
    3. Nebyla to Oleo Relax? Jestli jo, tak to se pak není čemu divit :) Já si stojím za tím, že s většinou suchých vlasů nadělá olej víc neštěstí než štěstí...
      Intense ale vůbec na bázi olejů nefunguje :)

      Vymazat
    4. ja uz si to presne nepamatuju :) ale byla oranzovo-bila.
      a pokud je tahle rada tak dobra jako ta ruzova pro melirovany vlasy, tak jdu do toho :)

      Vymazat
  2. S touto sadou zkušenosti nemám, ale jak jsi kdysi psala o sadě Absolut Repair Cellular, tak tu jsem si na tvoje doporučení pořídila a musím říct bááájo... :)) S touto sadou jsem si ještě koupila šampon L'Oreal Density Advanced, který měl pomoct proti padání a obnovit hustotu vlasů. Trošku jsem kutila, smíchala tento šamponek s domácím konopným a nevím, jestli mám to snížení padání vlasů přisuzovat spíš tomu konopnému nebo tomu od L'Oreálu, každopádně se mi tento problémek stabilizoval. Poté jsem začala používat výše zmíněnou sadu Absolut Repair Cellular a ta mi vlasy udržuje v supr kondici! Je to jediná sada, kterou používám dlouhodobě a mohu říct, že mi vlasy po ní NEPADAJÍ (což je div, protože po kdejaké Schaumě či Gliss-Kuru, které jsem používala dýl jak měsíc, mi vlasy padaly víc jak před začátkem používání) a řekla bych, že se mi vlásky zregenerovaly. Už na nich pociťuju obnovující se sílu (hlavně na těch u hlavy). Ale suché konce mě trápí pořád. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak paráda, to ráda čtu :) Jestli tě trápí suché konce, ale u hlavy ti dělá Absolut dobrou službu, pak doporučuju Intense pořídit jen v masce a dávat jí právě do délek a na konce :) A nechat vážně klidně 15 minut působit :)

      Vymazat
    2. Zkusím zkusím, právě jsem chtěla nějaký olejíček, ale bohužel mi po olejíčcích všeobecně vlasy splasknou na objemu a mám potom pocit, jak kdybych jich na hlavě měla pět. :D Nicméně na ty sucháčky moje budou asi nejlepší nůžky. :) Ale aby se to potom už neopakovalo, tak tu masku ráda vyzkouším. Děkuju za radu. :)

      Vymazat
  3. Tento šampón používam taktiež a môžem povedať,že je doposiaľ najlepší,aký som kedy mala,vážne ♥ Mám rovnaký typ vlasov ako ty,takže so všetkých vrelo súhlasim :))
    Navyše,neviem ako dlho ho máš ty,ale ja mám ten svoj 500ml balenie a mám ho už štvrtý mesiac,pričom ja si vlas umývam každý druhý deň,takže je fakt skvelý♥

    OdpovědětVymazat
  4. Na tvoje rady jsem si masku koupila jsem s ní moc spokojená :) Až mi dojde pořídím si ji určitě znovu a vezmu i šampon. Zatím teda používám jenom z drogerky, nikdy mi nepřišel důvod kupovat nějaké dražší. Ale trošku jsem změnila názor :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem poslechla tvý rady a řadu si koupila. A neprohloupila jsem. Šampon teda na moej jemný vlasy trochu těžší, tak jsem ho vyměnila za Pureté Naturelle. Ale maska super! Měla jsem celej život prokletou délku - pod klíční kost - a pak ani o centimetr víc, protože se mi hned vlasy ulomily. Po týhle masce mám vlasy pod prsa a super! Nelámou se a hezky voní. Díky na stotisíckrát! Verča L.

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj, tady mají výprodej http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Intense-Repair-Shampoo-1500ml poštovné je zdarma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmmm.. tak beru zpět.. tohle do Čr neposílají :-(

      Vymazat
    2. http://www.parfums.cz/loreal-professionnel/serie-expert-intense-repair-vyzivujici-sampon-pro-suche-namahane-vlasy/

      Mnohem lepší cena a rychlost dodání ;)

      Vymazat
  7. Na tuhle řadu se chystám hned jak dopotřebuji Cellular.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale zajímalo by mě, v čem se liší tato řada od řady Absolut repair? A ráda bych se zeptala, zda si myslíš, že Intense repair, by byl pro mě vhodný, když mám sice vlasy dost suché, ale taky hodně jemné? Bojím se, abych pak třeba po té masce, ještě po 15 minutové aplikaci neměla vlasy totálně splihlé, jemné a aby se případně nezmastily, protože k tomu jsou taky dost náchylné :-( Děkuji za radu a za další super článek! Moc se mi líbí tvůj blog :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se nebude labradoora zlobit, když odpovím za ní. Absolut je více vyživující. Intense je vhodnější na méně poškozené vlasy a není tak zatěžující. Verča L.

      Vymazat
    2. Tak s tím nemůžu souhlasit, nevím sice jaká byla původní řada absolut repair ale ta cellular je úplně lehoučká a nezatěžuje a mě intense repair bohužel vlasy zatěžuje, ale jinak super vůně
      Sara

      Vymazat
    3. Já měla tu původní verzi. Díky za opravu. Verča L.

      Vymazat
    4. Holky, tak já v tom mám zmatek :-( Tak který je tedy lepší/vhodnější na jemné, řídké a suché vlasy?

      Vymazat
  9. Tak ohledně zpětné vazby, já děkuji za tip na Thermo Cell Repair, dává mi to neskutečně dohromady suché délky vlasů. Jinak mě LOreal příliš neláká kvůli silikonům. Mě to nedělá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, asi už vím, jakou masku si koupím, až mi dojde nějaká z těch mých... :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj díky za tip, mně se vlasy dost lámou a jsem ráda za každou radu, zvlášť od někoho, kdo má takovou hřívu :))
    A co bys doporučila jako dobrou regenerací na poškozené vlasy? Moc díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  12. A o čempak bude tento týden? O pejsánečkách nynynkatých? :-***

    OdpovědětVymazat
  13. Na tvoje doporučení jsem si tuhle řadu koupila a reakce po prvním použití byla: WOW =-o..po dalším umytí už reakce nebyla tak nadšená, ale cítím že tahle řada mi ty vlasy zjemní, ale to jen do prvního počesání (a to mám kančí hřeben) bojím se že se těch suchých konců snad nikdy nezbavím :(
    Ale i tak ti děkuji za rady ohledně vlasů, jsou super!

    OdpovědětVymazat
  14. Mně oba výrobky vyhovují. Ale nemůžu je používat zároveň při jednom mytí. Vždy buď jenom šampon nebo jenom masku, když použiju oboje, hodně mi zatěžují vlasy.

    OdpovědětVymazat
  15. L´Oreal Profess. Intense Repair je skvělý! Nedám na tuto řadu dopustit! Mohu jen a jen doporučit pro suché, poškozené vlasy!

    OdpovědětVymazat
  16. šampon intense repair mi vyhovoval, ted už mi je děsně zatěžuje a jsou vlasy splihlé, maska je výborná, krásně hydratuje i hodně suché vlasy

    OdpovědětVymazat
  17. Asi si pořídím šampón, nejenom že obal je božský, ale úplně cítím tu vůni :) Děkuji za nový tip co si pořídit.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*