úterý 5. února 2013

Miss Sporty Miss Cocktail 006 Who got me flowers?

Krásné úterní dopoledne :)
 
Zjišťuju, že bych akutně potřebovala dovolenou. Vypálit od všeho a všech a chvilku si odpočinout.  Poslední půlrok byl pro mě tak vyčerpávající, že mám dny, kdy opravdu melu z posledního... No, a protože odjezd někam na dovolenou je přání nereálné, uvažuju, že se po x letech zase vrhnu do čtení knih. Jenže jsem úplně ztratila přehled o tom, co se prodává, co dobře čitelné a zajímavé. Nechcete mi poradit, které knížky stojí za to? Jsem nanáročný čtenář, přelouskám všechno od dívčích románů po detektivky, nemusím ale teda válečnou literaturu a životopisy, to mě moc nebere... Díky :) A teď k hlavnímu tématu :)
 
Miss Sporty Miss Cocktail 006 Who got me flowers? je další ze zástupců mých oblíbených lesků. Už jsem vám dva oblíbence představila tady a tady. A rozhodně jsem nepřestala v rozšiřování zásob, protože tyhle lesky se prostě povedly :)
 
Miss Cocktail 006 je v tubičce výrazný tmavě růžový, poměrně hodně křiklavý. Fotka tubičky dost lže, ale jak je něco křiklavého, foťák si s tím nějak nechce poradit... Lesk je ale stejně jako všechny ostatní lesky od Miss Sporty semitransparentní, takže se té křiklavosti nemusíte bát. Na rtech je krásně růžový a šťavnatý :) Je perfektní pro samostatné nošení a je hrozně pěkný i přes nude rtěnku :)
 
Konzistence je nelepivá, takže sice tolik nevydrží, ale rty hezky zvláční a vůbec nevysušuje. Aplikátor je klasický zkosený plastový. Vůně je jemně ovocná, vyloženě nevtíravá a skoro není cítit. Příchuť nemá lesk žádnou :) Cena je velmi nízká, 49,- Kč.
 
A protože mám dneska den na prd, asi se po práci stavím pro dalšího brášku :) Uvidíme, co budou mít, líbil by se mi nějaký v barvě punče :)

 
 

Mějte se krásně :)

37 komentářů:

  1. Tak určitě už jsi slyšela o šílenství 50 odstínů šedi :), pokud máš čtečku stáhneš ji i z netu a z napínavějšího soudku miluju cokoliv od Dana Browna (určitě znáš Šifru mistra Leonarda filmovou :)) Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo všichni s tím teď blázní...asi to opravdu stojí za to :)

      Vymazat
  2. Lars Kepler - Hypnotizer, celkem napínavá severská detektivka/thriller.

    Na lesky moc nejsem :/ bohužel..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hypnotizéra jsem četla nedávno a podle mě je to nehorázná kravina :-D A to detektivky miluju a bavily mě skoro všechny, které jsem kdy přečetla... Ale tohle fakt ne :-/

      Vymazat
  3. Jelikož jsem ještě taková holčička :D mám ráda všechny dívčí romány od spisovatelky Lenky Lanczové, teď mě v poslední době ale zaujala i nová kniha Hot Boys od M.T.Majar. Používá sice dost vulgarismy a nespisovná slova, ale mě zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já doporučuju cokoliv od Pratchetta. A Haruko Murakamiho. A Dana Simmonse... Je toho hodně.:)

    OdpovědětVymazat
  5. PS Miluju tě, musíš :) je nádherná, smutná i vtipná, perfektní. Ten příběh mě natolik sebral, že se neumím na film podívat aniž bych do 5 minut od začátku nezačala brečet :) knížka mě tak nedojímá, ale i tak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doporučuji :). Knížka byla perfektní. Akorát potom s filmem jsem měla problém, že se mi nelíbil, dost věcí tam bylo upraveno, prostě knížka lepší :).

      Vymazat
    2. Já knížku teprve teď čtu, rovnou jsem si ji koupila, protože jsem prostě věděla že tohle si nemůžu jen půjčit a pak zase vrátit :) film znám snad co vyšel z kin, takže zase naopak dost porovnávám teď tu knížku, ale je lepší kniha.
      Mám hroznej problém půjčovat si knížky, nejradši bych je měla všechny doma :D miluju knížky

      Vymazat
  6. Pokud jsi nenáročný čtenář, tak taky odporučuju odstínové šílenství :D

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud si potřebuješ oddechnout, tak zrovna Murakamiho bych nedoporučovala, je to docela náročné čtení a hlavně ne moc optimistické. Opravdu záleží na Tobě, co preferuješ. Šifra mistra Leonarda je čtivá, do toho se člověk fakt začte. Dále bych doporučila cokoli od Jane Austen - Emma je vtipné čtení. Jinak mě se za poslední dobu hodně líbily Ostrovní zprávy od Annie Proulx (bylo to i zfilmováno), také mě to hodně vtáhlo a opravdu jsem cítila to prostředí Newfoundlandských ostrovů a bylo mi líto, když jsem knížku dočetla. A většinou když mám depky, tak mi nejvíc pomáhají pohádky, takže doporučuji třeba tetralogii Eragon. U toho člověk fakt vypne a je fajn být zase jednou ve světě draků, trpaslíků a elfů.

    OdpovědětVymazat
  8. Doporučuji satiry od Ephraima Kishona - krásný černý humor :) Třeba Na ostří hřebenu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jo Nesbo! uzasny norsky spisovatel, od jeho knih sa proste neda odtrhnut

    OdpovědětVymazat
  10. Pokud je opravdu nelepivý, tak za tu cenu pro něj hned běžím :)

    OdpovědětVymazat
  11. já čtu ráda dektivky nebo napínavé romány, Jo Nesbo se dobře čte, člověk se do toho ponoří raz dva, pak čtu rada Dana Browna, a velice ráda mám detektivky od Ann Granger, jsou to detektivky zasazené do prostředí anglického venkova, nejsou příliš brutální, navíc příady řeší detektiv+jeho přítelkyně - začíná se mezi nimi vyvíjet vztah, takže to má celé vývoj, ačkoli příběh je vždy uzavřen.
    Pak ještě doporučuji Mary Higgins Clarkovou - napínavé čtení, některé byly i zfilmovány.
    vše je intelektuálně nenáročné, já bych ani nic jiného po práci už nezkousla...

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to se pro něj zastavím asi i já:*

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych zase naopak nedoporučila 50 Shades of Grey. Moje nejoblíbenější je Lolita od Nabokova - tam je sexu taky dost, ale ne vulgárního. Jinak se mi líbila Farma zvířat od Orwella, 21 polibků od Roalda Dahla apod. Mám radši klasickou literaturu. Verča L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, Lolita je mnohem lepší. A Orwell - to je klasika. :-)

      Vymazat
  14. Ty jo, pokud bys měla chuť na rychle ubíhající trochu netradičnější sci-fi, tak doporučuju Williama Gibsona, hlavně Virtuální světlo (plus další dva díly, http://knihy.abz.cz/prodej/virtualni-svetlo-1), hodně chválený je poslední dobou taky Zemětřas, kterého mám ve čtecí frontě (je toho taky celá série, http://www.kosmas.cz/knihy/166439/zemetras/)

    Není to sice typická literatura, ale na odreagování funguje perfektně.

    OdpovědětVymazat
  15. Určitě musím doporučit Oscar Wilde - Obraz Doriana Graye! Vlastně asi cokoliv od Wilda :)) A pak takovou dobrou klasickou detektivku Deset malých černoušků od Aghaty Christie :)) B.

    OdpovědětVymazat
  16. Moc všem děkuju za tipy!! Vypadá to, že si po letech zase nechám udělat legitku do knihovny a pořádně se na to čtení vrhnu :)

    OdpovědětVymazat
  17. Teď mám rozečtený první díl série Kočičí noci (http://www.legie.info/kniha/11028-kocici-noci), je to taková dost nenáročná fantasy oddychovka, děj rychle odsýpá a celkově se to hladce čte.

    Z jiného soudku - nedávno jsem se vrhla na doplňování Coelha do knihovny, kromě klasického Alchymisty se mi moc líbila Čarodějka z Portobella, ke svátku mám slíbenou U řeky Piedra jsem usedla a plakala - už se na ni moc těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě něco - nevynechej Noční hlídku (a další díly) od S. Lukjaněnka,opět se to moc dobře čte a člověk je rychle vtažen do děje.

      Dále trochu náročnější fantasy řízlé historickou literaturou je Narrenturm od A. Sapkowskiho, který je autorem Zaklínače a dalších klasik tohoto žánru.

      PS:Trochu jsem ti to tady zahltila, za což se omlouvám, ale tohle téma je prostě něco pro mě :-D

      Vymazat
  18. Doporučuju klasickou agathu christie :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jo, ještě pokud chceš začít opravdu nenáročně tak určitě Stmívání. A Coelha doporučuju taky. Alchymista je výborný, když člověk nemá zrovna dobré období ("největší tma bývá vždy před úsvitem").

    OdpovědětVymazat
  20. Jestli chceš něco na oddych..tak nejlíp Lenku Lanczovou.:) to jsou takový dívčí románky..ale krásně psaný.:) a Twilight sága..to je klasika.:D pokud jsi viděla alespoň první nebo druhý díl, doporučuju se vrhnout hned na čtení Rozbřesku.:) budeš už vědět o co jde..a pokud ne, tak začni od prvního.:D

    OdpovědětVymazat
  21. Pokud máš ráda dějepis, tak Utajené dějiny určitě stojí za to. Pak by tě mohla bavit Gossip Girl (knížky jsou lepší, než seriál), tu fakt doporučuji, zasměješ se, je tam plno módy, intrik, propletených vztahů a luxusu :)
    A pokud máš ráda fantasy, tak moc pěkné knížky píše Carol Gaskinová a ty jsi ten, kdo si určí konec příběhu, vybíráš kudy se hrdina vydá apod. :-)
    Já se teď chystám přečíst si Dobu jedovou, ať vím, co jím :-)
    Snad jsem se alespoň trochu trefila do Tvého vkusu, Tvůj blog čtu teprve krátce :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ja lesky moc nemusím, vyzerá síce pekne ale absolútne ma neláka.

    OdpovědětVymazat
  23. Přečti si knihu, je to ten bestseller: Ve rtěnkách je jed.

    OdpovědětVymazat
  24. Taky mám poslední dobou horší období. Ale dost si za to můžu sama, což ty asi ne :).
    Teď jsem se sekla, že se nebudu ničím odměňovat za nezdary, co mě teď pořád potkávají. Snad se polepším a už brzo objednám dlouho vyhlídnutý laky Zoya - Reagan a Carly. Na jedný stránce je mají zlevněny od novýho roku a pořád odolávám objednání, je mi jasný, že až to přijde, tak už bude po slevě :D.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, lesk je moc hezký, asi se pro něj také vypravím a ještě za tu cenu, kráása:-)
    Já moc ráda čtu. Tady v komentářích jsem našla dobré typy, určitě si pro nějaké knihy do knihovny určitě zajdu. Jinak za mě bych doporučila Milénium 1-3 od Stiega Larssona. http://knihy.heureka.cz/milenium-komplet-trilogie-stieg-larsson/
    Nika

    OdpovědětVymazat
  26. Moc hezkej, jemňoučkej :)

    Já moc ráda čtu klasické romány, doporučuju Annu Kareninu, Lolitu, bavil mě i Zločin a trest... nebo pokud chceš něco veselejšího, tak Rozmarné léto a nebo Saturnina :)

    OdpovědětVymazat
  27. Agáta Christie s Herculem Poirot to jistí vždycky.

    OdpovědětVymazat
  28. Pokud se chceš zasmát: Jidáš líbal skvěle
    Pokud si chceš odpočinout: podlehni šílenství šedi :-)
    Pokud se chceš zamyslet: Když Nietzsche plakal
    Pokud se chceš něco dovědět: Europeana (malá vtipná kniha o historii v souvislostech)

    OdpovědětVymazat
  29. Co se týče kníek, doporučuju Hunger Games, nejdou přestat číst :) Anebo klasiku Harryho Pottera :D A k tomuhle lesku- Mám dva odstíny, ale nevím jaké, protože jsem sloupla nálepku :D Oba mají třpytečky, jeden je do oranžova, druhý červený. A včera jsem si udělala radost třetím kouskem-Posh it Up fialovo vínová barva :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*