čtvrtek 28. února 2013

Gabriella Salvete 115

Krásné čtvrteční ráno :)
 
V rychlosti úvodem - včera jste si psaly o fotku výsledku Loreal Chroma Care Beige, takže jen oznamuju, že fotka byla doplněna. A protože se hodně z vás ptalo, co je jahodová blond, tak vysvětlím - jahodová blond je teplejší odstín blond barvy s růžovým podtónem / nádechem :)
 
 
Dneska si dáme zase jeden lakovací post, ať se nám to hezky střídá :)
 
 
Gabriella Salvete 115 je strašně krásný vínový lak. Je krémový, velmi dobře pigmentovaný a neskutečně slušivý. Tenhle lak dokáže vykouzlit nesmírně elegantní ruce, vypadá velmi sofistikovaně a od GS je to jeden z mých nejoblíbenějších laků.
 
K plnému krytí vám u 115 stačí i jedna precizní vrstva, já dávám vždycky dvě, dodá to laku hloubku. Schne do vysokého lesku a výdrž je skvělá, na tohle si u laků GS fakt nemůžu stěžovat. Na sluníčku vypadá červený až nafialovělý, mimo slunce je čistě vínový :)
 
Velmi dobře se odlakovává a stejně jako ostatní GS laky obsahuje zpevňovač. Nemám k tomuhle krasavci víc co říct, já ho prostě miluju a myslím, že fotky poví o jeho kráse vše :)
 
Tenhle odstín ráda doporučuju, ve výbavě se rozhodně neztrtí a naděláte s ním hodně parády. Jen pozor na poctivou úpravu nehtů, 115 není pro okousané nehty, zvýrazní zanedbanou manikúru :)
 
 


 


 
Mějte se krásně :)
 

18 komentářů:

  1. Krásný odstín, miluju tyto laky od Gabrielly, jsou fakt kvalitní :)
    Mají opravdu krycí bílý lak, takový se těžko v drogerii shání a potom mám úžasný červený na léto v odstínu 151:)
    A dalších 15 odstínů bych si hned koupila, ale zatím se držím:D

    OdpovědětVymazat
  2. Takové barvy já můžu :) Máš to krááásně nalakovaný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ach bože, tak ten je úúžasný! :) Připisuju na seznam co si chci pořídit! Hrozně Ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je uzasnej, slusi ti! Presvedcila jsi me konecne :).Jen se bojim, ze kvalita meho lakovani nebude dostatecne reprezentativni :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky ho mám a musím říct, že je fajn :) Celkem dlouho vydrží, má dobrou konzistenci i štěteček. GS má dost kvalitní laky, z drogérek jedny z nejlepších :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak pro ten si budu muset zajít:)moc se mi líbí:)

    OdpovědětVymazat
  7. Mne je ten Gabriela obal strašne nesympatický. Vždy si hovorím, že si nejaký kúpim ale pri stojane si to rozmyslím. Neviem prečo.

    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Zrovna dneska jsem jsem prochazela kolem GS stojanu a uvazobala, jaky novy prirustek dokoupit. A je rozhodnuto! Na tvych nehtech vypada nadherne.

    OdpovědětVymazat
  9. Taky ho mám, je úžasný :) Ale lakuji ho jen velmi málo, málokdy mám totiž nehty v dokonalém stavu, protože zrovna u tohoto laku vynikne každá nedokonalost :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na tenhle lak koukám už docela dlouho při každý návštěvě drogerky a pořád se přesvědčuju, že ho fakt nepotřebuju, ale jak koukám na fotky, tak ho asi nakonec potřebuju, ach jo :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Také ho mám, pro krytí mi bohatě stačí jedna vrstva, jen mě štve, že se mi rychle sloupává :(.

    OdpovědětVymazat
  12. Ten je krásný. Odstín i efekt, moc se mi líbí.

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. krasna farba taka jesenna :)

    Inak na mojom blogu sa práve koná TOP giveaway o kozmetiku Macadamia hair. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/top-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  14. Já bych pro ty tvoje nehty vraždila, fakt. Vlastně i pro ty tvoje vlasy, ááááách.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*