středa 20. února 2013

Aussie 3 Miracle Minute Reconstructor

Krásné středeční ráno :)
 
Včera mě mile překvapilo, kolik z vás by bylo pro, abych zapojila do blogování i nějakou brunetku a mohla vám přinést recenze i pro hnědé, potažmo barvené vlasy. Popřemýšlím, koho oslovit a doufejme, že se tady v brzké době objeví první recenze :) Dnešní článek bude o výrobku, který je trochu kontroverzní - část z vás ho miluje, část z vás ho zatracuje. Ať už jde o řadu hydratační nebo reparační... A já vám k němu taky něco řeknu :)
 
 
 
Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor je hloubkově regenerační péče pro poškozené vlasy. Dostala jsem od kamarádky Aničky z UK k dispozici 75 ml vzorek, abych se mohla rozhodnout, jestli mi za nákup stojí nebo ne. Díky, Aničko :*
 
 
 
 
Miracle Reconstructor se chlubí tím, že umí "spravit" poškozené vlasy, dodat jim lesk a vyhladit povrch vlasu. Ve složení je uveden extrakt z meduňky a aloe a taky silikon, který by měl být částečně vymývatelný.
 
 
 
 
Konzistence kondicionéru je pologelová, barva je bílá s nádechem do meruňkova a vůně je, no... Já nevím, jo, měl by vonět po aloe, ale mě teda smrdí jako PET flaška. Nemůžu si pomoct, mě to prostě smrdí, je to cítit i skrz obal a když jsem ho měla v šuplíku, navinuly tím všechny věci okolo...
 
 
 
 
A teď k tomu, co vás asi zajímá nejvíc - kondicioner jsem použila 4x, což je podle mě dostatečné pro řádné vyzkoušení. Výsledek byl vždycky stejný - vlasy příšerně elektrizovaly, konce byly naprosto přesušené a hrubé. Co to?? A lesk? Ani náhodou. Po prvním použití jsem si říkala, že jsem možná udělala něco blbě, ale když to bylo i po čtvrtém použití, bylo mi jasné, že my dva kamarádi nebudeme. Vlasy nemám nijak poškozené, konečky mám v pohodě a abych měla po umytí vlasy v horším stavu, než běžně jsou - to je docela síla. 
 
 
 
 
Abych řekla pravdu, neláká mě už ani hydratační řada. Bohužel musím napsat, že Aussie je za poslední rok nejhorší přípravek, který jsem na vlasech měla :/
 
 
Co vy a Aussie? Nadchl vás nebo zklamal?
 
 
 
 
 
 
Mějte se krásně :)

47 komentářů:

  1. Ještě jsem nezkoušela, ale už nějakou chvíli pokukuju po tom hydratačním...

    OdpovědětVymazat
  2. Dante Alighieri20. února 2013 v 9:22

    Reconstructor mám doma a jeho účinky hodnotím stejně jako jakýhokoli jinýho velice průměrnýho kondicionéru. Už bych si to znovu nepořídila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě to bohužel těžký podprůměr :/

      Vymazat
    2. Dante Alighieri20. února 2013 v 9:32

      Vidim, vidim. :) Každopádně i když já ho hodnotím jako průměr, zklamaná jsem opravdu dost, vzhledem k tomu, že jsem si ho objednala na základě senzace vyvolané některými blogerkami. Čekala jsem totiž zázrak.

      Vymazat
    3. No, to já právě taky...

      Vymazat
  3. Taky mám doma a taky velkééé zklamání.Mám lehce zničené vlasy a jednu část, kterou mám více zničenou jsem ani nerozčesala.Všude jsem četla jak aussie voní ,ale on voní tak moc,až mi to smrdí a dost mi to vadí,protože se mi to ve vlasech drží další dva dny.účinek žádný a konce děs běs.Nechápu,že byl kvůli tomutu kondicionéru takový rozruch,protože jsem ani moc kladných recenzí nečetla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ona ho hlavně vychvalovala Karolína na blogu, že to je něco naprosto šokujícího ovšem pro mě také zklamání. Mám světlé melírované jemnější vlasy a hrůza a já to pořád zkoušela a zkoušela a myslela si že dělám ncěo špatně no očividně nedělám
      Sara

      Vymazat
  4. Uff, já jsem si oddychla, že nejsem jediná, co z něj byla špatná a leží mi v koupelně v šuplíku. Je to děs! Kam se hrabe na obyčejný Cien z Lidlu. Až je mi líto těch peněz :/ :D Super článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám Cien na poškozené vlasy i Aussie, a popravdě. přijde mi, že účinek mají oba stejný :)

      Vymazat
  5. Týjo, já pořád spekuluju jesti ho koupit nebo ne... chtěla jsem ten hydratační, ale názor od takovýho vlasovýho guru, jako jsi ty mě odrazuje dostatečně :) zlatá kokosová řada Balea :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ten hydratační teda nezkoušela, ale po tý pasece, co mi s vlasama udělal tenhle, to ani neudělám...

      Vymazat
    2. Mně třeba zas vyhovuje Aussie a nemůžu používat kokosový šampon Balea, protože mi hrozně zacuchává vlasy a přijde mi, že mi je ani pořádně neumyje, jsou potom taková splihlé a druhý den je můžu mýt znova.. Od Baley už jedině Pure+Fresh šampon :)

      Vymazat
  6. Díky za recenzi. Definitivně mi potvrdila, že si to kupovat fakt nemusím. Musím souhlasit, že někdy je lepší "lehce vlažná" recenze, byť pozitivní a to ve stylu "ano, mně vyhovoval - nejlíp doplnit typ vlasů a další info", než jen opakovat, že je to "zázrak", ikdyž kosmetika je vždy subjektivní záležitost. Mnozí ale pak podlehnou blogomasáži a zklamání na sebe nenechá čekat. Podobné to u mě bylo totiž i s Biosilkem. Měla jsem pocit, že ho "taky potřebuju" a když se mi dostalo minibalení, byla jsem i ráda. Vlasy mám sice teď v dobrém stavu, ale pravidelně barvím, takže potřebuji opravdu "silnou" péči a Biosilk mým vlasům nedal téměř nic, což vedlo už po pár použitích jen ke zhoršení stavu vlasů. Taky prostě žádný zázrak pro každého...
    Iwi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biosilk mě taky nenadchl, já patřím do té CHI skupiny :D

      Vymazat
    2. Je pravda, že CHI mi vyhovovalo fakt víc - taky jsem ho zkoušela, ale přesto favority zůstanou čistě olejíčky a "hedvábíčko" nechám jeho přiznivcům ;)
      I olejů jsem vyzkoušela povícero, od přírodních produktů: např. bio indického jasmínového, klasický kokosák, přes "kadeřnické" Joico, Loreal,Schwarzkopf, Kerastase. Ani už asi vše nevzpomenu teď. Vracím se prakticky nejvíc ke Kerastase ultime, ten si s mými vlasy sedí nejlíp. Zlepšení po něm bylo u mě nejvýraznější a s každým dalším se to ještě stupňovalo. Zkrátka jsme "si sedli". Chápu ale, že cena není pro každého přijatelná. Iwi

      Vymazat
    3. Kerastase je jednička!!!

      Vymazat
  7. Stejnou paseku mi s vlasy dělá Panthene, jsou po nich šíleně suché a zacuchané :/
    V minulém komentáři jsem se tě ptala, jestli máš nějaký tip pro opravdu hodně slabé poškozené vlasy. Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  8. Mám reconstructor a docela dobrý. Používám ho, když chci mít narovnané vlasy a hodně hladké, na mě docela funguje, ale používám ho příležitostně, jinak jedu v bezsilikonovém.

    OdpovědětVymazat
  9. Za mě taky ne... Zkoušela jsem mu dát šanci celkem dlouho, měla jsem dokonce i více řad, ale všechny byly hrozný. Mám vlasy už tak hodně suché a zničené, a Aussie je ještě dorazil. Fakt nechápu, jak z něj někdo může být tak nadšený. Já mám třeba nejradši výrobky Redken a Korres.

    OdpovědětVymazat
  10. prosim? ako mozes nieco take napisat. to je najlepsi kondicioner aky som kedy mala a keby sa u nas predaval tak iny ani nepouzivam. u mna sa teda ziadne elektrizovanie nekonalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu, protože mám takovou zkušenost :)

      Vymazat
    2. ved ja viem. len nechapem ako to je mozne:D

      Vymazat
    3. Tak každýmu sedne něco jiného... Vidím to třeba podle laků - Color Club a China Glaze se mi loupou hned druhý den, zatímco jiní je vychvalují za jejich výdrž. A kamarádce zase ze všech laků nejvíc drží s-he, které naprosté většině nevydrží ani den... Holt jsme každý jiný, zaplaťpánbůh za to :)

      Vymazat
    4. no to je pravda. podla mna 3 minute miracle je dobry pre vlasy ako mam ja. cize krepovite (tiez sa tomu hovori frizzy, ci chemlonove). a inak k lakom na nechty. mne nevydrzi ZIADEN lak dlhsie ako den. resp par hodin.

      Vymazat
  11. Za sebe můžu říct, že jsem od něj čekala taky víc a výsledek byl průměrný. Fakt jako obyč. kondicionér z drogerie, žádný zázrak. Někdo mi pak psal, že je to možné, že tyhle bílé (evropské) verze mají odlišné složení, než ty fialové (pro US trh), tak nevím, ale já bych si ho znovu už teda nekoupila :/

    OdpovědětVymazat
  12. Věřím v jeho schopnost snížit lámavost vlasů při dlouhodobém používání. Co se týče účinků přímo po umytí: záleží jaký použiju šampon. Při použití L'oreal Absolut Repair jsou na pohled hezčí (méně suché konce) než s použitím Kérastase (zelená řada pro citlivou pokožku). Včera jsem poprvé použila s Biodermou na mastné vlasy a vlasy jsou zatím nejhezčí, ale zelektrizované. Vyzkoušela jsem několik drogérkových kondicionérů (Elséve apod.) a z vlasů mi dělaly vysušenou slámu. To se mi s Aussie ještě nestalo.
    Vlastním fialovou USA verzi, bílá EU verze čeká ve skříni na vypotřebování fialové.

    OdpovědětVymazat
  13. 1. Neni zac ;).
    2. Vyplacala jsem poctive cele jedno plne baleni, porad jsem verila, ze treba potrebuje vic aplikaci, ale vysledek naprosto stejny jako u tebe. Libila se mi jen lahev, vune a konzistence, coz ovsem neni moc podstatne.Bohuzel mi zustavaly presusene a rozlitane elektrizujici konecky.
    V porovnani s Aussie u me jednoznacne vitezi Tresemme a Lee Stafford..jsou za podobnou cenu (aspon zde v drogerii) a daleko lepsi. Za Tresemme hydratacni sampon a za Leea maska pro rust.

    A jak jsem Ti rikala, za me prekvapeni v podobe dvojky Pantene pro objem, miluju je :).

    OdpovědětVymazat
  14. Neměla jsem ho a po několika ne úplně skvělých recenzích ho ani nechci. Přemýšlím o Macadamia přípravcích, ale uvidím...zatím mě docela baví Biosilk :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě taky láká vyzkoušet něco s Macadamia ořechy :-) dřív to byl hrozný "boom" arganiový olej v Orofluidu a teď je zase "in" macadamia ořechy... to jsem zvědavá,co bude další :-) ale samozřejmě chci taky všechno vyzkoušet :-)
      Lucka

      Vymazat
    2. ja som macadamiu skusala a bolo to hrozne. ta maska mi sposobovala krepovite vlasy

      Vymazat
  15. holky holky :-) já mám ten hydratační a je to asi teda něco jiného než ten Reconstructor,určitě má jiné složení. Reconstructor vyzkoušený teda nemám. Ale ten Moist voní nádherně po kokosu i přes zavřenou lahvičku (už se to někde psalo, i když kokos neobsahuje :-) ) ta vůně je teda nádherná a drží se ve vlasech dlouho a teď teda k účinkům, vlasy mám po něm opravdu hezký. Já jsem právě chtěla hydrataci a ne "repair", tak asi proto jsem spokojená.
    PS: teĎ jsem vyzkoušela pytlíček šamponu a kondicioneru Goldwell Rich repair (přišlo mi to z Parfums jako dárek k nákupu) a musím říct,že teda super,že plánuju pořídit kondik nebo nejspíš masku. Protože výtažek z hedvábí pašmíny je někde docela vepředu až ve prostřed :-) tak je ho tam asi dost a vlasy jsou opravdu hedvábný. Normálně bych po značce Goldwell nešla,ale tohle mě opravdu překvapilo :-)
    Lucka (nikita13)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, to jsem takhle měla vzoreček kondicionéru od Nivea - myslím že objemový. Naprosto mě dostal, tak jsem koupila plné balení. Letěl do koše :D Nevím čím to bylo, ale vzoreček měl německé popisky, takže je možná kámen úrazu tam.

      Vymazat
    2. a ako si si dokázala s tou vzorkou umyť vlasy? :) lebo ja som tiež dostala vzorky Goldwell vzorku šampónu aj kondicionéru ale na moju dľžku po plecia to bolo žalostne málo :/

      Vymazat
    3. já mám vlasy pod lopatky a ten pytlíček mi dal na 2x. ale je fakt,že jsem s ním šetřila,aby mi to dalo na dvakrát,abych víckrát vyzkoušela.jinak kdybych měla lahvičku,tak asi naliju víc :-)
      Lucka (omlázko: nikita13)

      Vymazat
  16. Už jsem ho málem objednala,ještě si to asi hodně rozmyslím,pořád teď čtu samé negativní zkušenosti. Mám dlouhé melírované vlasy a poslední dobou se mi začaly hodně lámat konce. Myslela jsem,že tohle by mohlo pomoct... Nemáš nějaký tip na lámavé vlasy? Střídám masky Gestil wonder,Loreal Intense repair,Matrix Biolage hydratační a nějak nevidím účinky:( Díky.

    OdpovědětVymazat
  17. Já už se bála, že to bude zase něco bez čeho nebudu moct žít. Naštěstí tentokrát tuto věcičku s klidem vynechám:)

    OdpovědětVymazat
  18. No a já ho miluju.:) Měla jsem 3 minute miracle ale z řady colour. Obsahuje výtažky z broskví a úžasně broskvově voní! Mám zničené vlnité melírované vlasy a tohle je pro mé vlasy zázrak. Za 3 minuty výsledek jako po 20 minutách výživné masky.

    OdpovědětVymazat
  19. No já jsem z něj taková rozpačitá...
    Používám ho už skoro půl roku a nějaký extra efekt jsem neviděla, je pravda, že jsem měla už tak špatné konečky, že na ty už to ani působit nemohlo, teď jsem se ostříhala a nějaký zvláštní efekt zatím nevidím...
    Asi tak jako to tu už někdo komntoval - průměrný kondicionér...
    Jen s tou vůní nesouhlasím, mně voní, asi jako nějaké žužu bonbony :)

    http://asawa-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Tak jsem ráda, že jsem si ho nakonec nekoupila :)

    OdpovědětVymazat
  21. To jsem ráda,že vím,ža za to nemusím vyhazovat peníze .. :-) Jak psala někde slečna nahoře,zlatý kondicionér od Cienu nebo od Baley
    http://zkusotevritoci.blogspot.cz/2013/02/recenzebalea-professional-kondicioner.html

    Hezká recenze :-)

    OdpovědětVymazat
  22. No, uvažovala jsem o koupi, teď už neuvažuju :D.

    OdpovědětVymazat
  23. Já už ho mám na cestě, takže není úniku :) - taky jsem koukala, kolik těch druhů vlastně je...

    Jinak nikdy mě až tak nelákal, ale objednala jsem si ho na základě velice pozitivní zkušenosti s jedním šamponem od aussie :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahojte, je to sice mírně mimo téma, ale potřebuju poradit holky! Rozhoduju se pro olejíček do konečků: Alterna bamboo oil, Kerastase Elixir ultime (bohužel nevím kterej, protože jich udělaly v provedení pro barvené, jemné, poškozené vlasy a klasik) nebo CHI... ráda bych slyšela váš názor. Díky Janča Z.

    OdpovědětVymazat
  25. A to mě teda docela lákal.. :( Škoda, už s Aussie nechci mít nic společného :D

    OdpovědětVymazat
  26. tyjo, to jsem ani nevedela, ze jsou ruznne verze 3min miracle. Aussie bych rada vyzkousela, hlavne me navnadila Plum ale po nekolika zapornych recenzich bych uvitala spis vzorek.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*