středa 6. února 2013

Essence Nail Fixing System - step 1 + 2

Krásné středeční ráno :)
 
Moc vám děkuju za včerejší tipy na knížky, pečlivě si to všechno pročtu a udělám si menší seznam, na co se v knihovně podívat :) Ještě jednou díky ;)
 
Essence Nail Fixing System - step 1 + 2 jsou dva lakoví parťáci určení pro mechanické zpevnění nehtů.


 
Lak Step 1 - tenhle lak je hrozně zajímavý. Je mléčně bílý, na nehtu skoro průhledný a obsahuje velké množství nylonových vláken. Na nehtu jsou po zaschnutí vidět jako krátké "čárky". Přetřela jsem tímhle lakem tip s tmavým lakem, aby byla vlákna patrná. Obrázek si rozklikněte, bude to asi líp vidět...



Lak Step 2 - je meruňkové barvy a slouží k překrytí laku s nylonovými vlákny. Je průsvitný a jen trochu tónuje.
 
Když to shrnu:
 
Lak s nylonovými vlákny je super věc. Já osobně dávám dvě vrstvy, přes to pak barevný lak a nehty jsou pevné jak kámen. Velkou škodou je, že kromě vláken tenhle lak neobsahuje žádný zprevňovač a funguje opravdu jen mechanicky. Nicméně ho můžu doporučit, je to opravdu zajímavá věc :)
 
 Druhý, krycí lak, podle mě vůbec nepotřebujete. Neobsahuje žádné výživné látky a snadno ho nahradíte jakýmkoliv jiným lakem ;)
 
Mimochodem - lak s nylonovými vlákny teď mají v Rossmannovi jen za 29,90,- :)



Za laky děkuju Pétě, která mi tohle duo před časem věnovala :)
 

Mějte se krásně :)

12 komentářů:

  1. Vždy som si myslela, že tvoje nechty sú veľmi dlhé..ale pozerám, že máš dlhé nechtové lôžko a stačí ti nosiť nechty úplne krátke a aj tak vyzerajú byť dlhšie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dlouhý nehty já asi bohužel v životě mít nebudu :D

      Vymazat
  2. Já už tuto dvojku používám od léta a jsem strašně spokojená. Ten bílý lak nehty opravdu zpevní a všímla jsem si, že i po odlakování je povrch nehtu vizuálně hladší. S tím druhým máš pravdu, že je možné ho zaměnit, ale mně docela vyhovoval. Krásně překryl ta nylonová vlákna a vytvořil ideální povrch nehtu pro další lakování...

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mě zarazil ten tvar nehtíku :) Vypadají dlouhé a přitom nejsou :D Myslím, že to je opravdu výhoda ;-)
    Ta cena je bomba. Taky jsem na ně tuhle koukala.

    OdpovědětVymazat
  4. Máš fakt krásný tvar nehtového lůžka, přesně takové chci :). Já mám doslova lopatičky, které se od lůžka postupně rozšiřují, musím hodně pilovat z boku, abych podobného tvaru dosáhla.

    OdpovědětVymazat
  5. To jo, úzká a dlouhá lůžka dělají krásnou jemnou ruku... My ostatní si k tomu musíme dopomáhat urputnou snahou dohnat nehty k alespoň o chlup větší délce a pilováním. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty nehty jsou krásné :) Takové dlouhé nehtové lůžka má i maminka a já ji vždycky závidím, protože i když je na minimální délce, tak to vypadá skvěle :) Nezbývá, než závidět :)

    OdpovědětVymazat
  7. jéé dneska sm si tuhle dvojku koupila :D
    Moninka

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné nehty máš! Já je mám z těch všech barev už nažloutlé :( :(

    OdpovědětVymazat
  9. Ďakujem za skvelú radu. Určite ho vyskúšam.
    Už dlhšiu dobu totiž bojujem s lámavosťou a štiepením nechtov. Pred časom som vyskúšala gelové laky, ale teraz sú moje nechty ešte krehšie :(

    OdpovědětVymazat
  10. Tak dnes po prečítaní článku som si ten Step 1 kúpila a práve som "dolakovaná" :-) Pretrela som to potom celé priesvitným lakom tiež od Essence, tak som zvedavá, síce tie vlákna stále trochu vidno, ale prežijem to :-D

    Katka

    OdpovědětVymazat
  11. Já tyhle laky nemůžu nikde sehnat, oběhla jsem už asi 6 drogérek a nikde nic :-( Narazila jsem ale na podobný lak od Essence, je na něm napsáno, že také obsahuje nylonová vlákna a je takový mléčně růžový, tak jsem na něj zvědavá... potřebovala bych své nehty trošku zpevnit :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*