čtvrtek 21. února 2013

Moje oblíbené laky na vlasy

Krásné čtvrteční odpoledne :)
 
Laky na vlasy moc nepoužívám. Za 1. si nedělám žádné složité účesy, za 2. nemám ráda, když mi vlasy ztěžknou pod náporem stylingových přípravků. Jenže tak úplně se bez laku zase neobejdu. Mám totiž asi tak 58 různě dlouhý pidiofinek, které mi pijou krev a při vyčesání culíku si trčí na všechny strany. Takže v takovém případě se bez laku neobejdu a neposlušné ofiny usměrňuju tam, kde by měly být :)
 
Po zkoušení všech možných značek jsem zakotvila u dvou, přičemž od jednoho kupuju klasickou velikost a od druhého "kabelkové" vydání.




 
 
Taft Cashmere Touch - Mega Strong
 
Lak od Taftu jsem si zamilovala kvůli jeho vůni a snadné vyčesatelnosti. Ačkoliv kupuju tu nejsilnější verzi fixace, není to žádné lepidlo a jde velmi dobře vyčesat z vlasů. Na neposlušné ofinky je dostatečně silný a přesto neudělá z vlasů tvrdé slepence. Je ideální pro dny, kdy je počasí umoudřené, nefouká, neprší :) Rozprašovač je jemný, dávkuje sprej tak akorát, málokdy se mi povedlo stříknout ho někde až moc. Ráda doporučuju :)
 
 

 
 
 
Wellaflex - Extra Strong
 
Lak od Welly jsem si oblíbila v jeho kabelkové verzi a mám už několikátý. Ačkoliv jde o třetí stupeň ze čtyř v možné fixaci, zafixuje vlasy opravdu extra hodně. Nějak si neumím představit, co musí dělat stupeň č. 4 :) Wellaflex vlasy totiž vlasy neposlušné vlasy doslova přilepí tam, kde je chcete mít. I proto mám Wellaflex pořád při ruce v kabelce - tohle je sázka na jistotu :D Vydrží vítr i lehký déšť. Nutno říct, že se z vlasů blbě vyčesává a vlasy zůstanou ulepené. Nicméně pokud potřebujete opravdu hodně pevný lak, pak je Wellaflex super ;)
 
 

 
 
Jaké laky používáte vy? :)
 
 
Mějte se krásně :)
 



 

17 komentářů:

  1. Všeho všudy nic, na jemné vlasy mi nesednou a hrozně mi smrdí. Ale mamka používá tenhle modrý od Welly a opakovaně, tak na něm asi něco bude :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kéž by byl už pátek, jak píšeš v úvodu :D :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám střídavě tento od Welly a potom Elnett od L´oréalu - ten mi dokonce i hrozně voní :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. ja laky nepouzivam vobec. kedysi som pouzivala. ale kedze nosim vlasy takmer stale iba volne rozpustene, nevidim dovod ich lakovat.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky používám wellu a občas loreal indestructible.Jinak wella 4ka je opravdu síla,že by přežila i atomovej výbuch...

    OdpovědětVymazat
  6. Já používám víceméně ty, co dostanu do ruky. Nejvíce spojená jsem, ale obyčejně s Wellaflexy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Lak bych sice často upotřebila, ale nějak je nemám v lásce - ať jsem vyzkoušela kterýkoli, tak mi vlasy jen slepil těsně u hlavy a vypadaly pak akorát mastně. Buď je to mými jemnými vlasy nebo ho prostě neumím používat. Mám z těchto dvou vyzkoušený jen Wellaflex (ale slabší stupeň) a dopadl stejně jako ty ostatní... :-/

    OdpovědětVymazat
  8. Wellaflex taky používám, ale asi hlavně proto kabelkové vydání :)

    Jinak mám moc ráda "jahodovej" Got2b... strašně mi voní :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já teď taky používám taft, ale s keratinem a je fajn :)
    howtobedivine.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Lak nepoužívám vůbec,nebo teda spíš asi tak 2x do roka. Nesnáším pocit slepených vlasů.
    http://pruhovanazirafa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Používám přesně tyhle dvě značky :) Ale poslední dobou vice Taft...zelený. Voní nádherně a připomíná mi meloun :))) Bez laku na vlasy nemůžu být a vždycky musím mít aspoň jeden do zásoby. Používám ho na ofinu

    OdpovědětVymazat
  12. Taky mám ráda oba tyto produkty.

    OdpovědětVymazat
  13. tak to já si zase bez laku svůj život představit nedokážu. mým favoritem je L´Oréal Professionnel Infinium Lumiere. vyrábí se v několika variantách :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já se bez laku neobejdu ale zrovna tyhle dva jsem zkoušela a já bych je nedoporučila... Taft strašně smrdí, sice drží, to ano ale až moc a Wella prostě taky žádná sláva, ale už lepší jak Taft. Muj nazor :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Já používám přesně tenhle Taft. Osvědčil se mi nejvíce ze všech laků.

    OdpovědětVymazat
  16. Můj nejoblíbenější je Wella Performance ať už k fixování běžného účesu nebo náročnější účesové tvorby :))

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*