úterý 19. února 2013

Schwarzkopf BlondMe Warm Caramel Shampoo

Krásné úterní poledne :)
 
Dnešek bude zadaný pro blondýnky, brunetky snad prominou :) Ale - koketuju s myšlenkou, že do blogu zaangažuju některou z mých kamarádek - brunetek, abych taky mohla občas přinést něco přínosného pro hnědovlásky. Měly byste o to zájem? :)
 
 
 
Schwarzkopf BlondMe Warm Caramel Shampoo je šampon určený pro podpoření teplého odstínu blond vlasů. Při pravidelném používání se pigmenty, které šampon obsahuje, usazují na vlasech a vlasy pak získávají zlatavý tón. Je to v podstatě stejný princip, na kterém funguje silver šampon :)
 
 
 
 
 
Šampon má zlatavě-karamelovou barvu, dělá čest svému jménu :) Obsahuje droboučký shimmer, ve vlasech ale znát není :) Po napěnění dělá krásně krémovou pěnu a co se týká vůně, není nijak výjimečná ani výrazná, je to taková běžná šamponová vůně :)
 
 
 
První výsledky jsou znát tak po týdnu, dvou pravidelného používání. Měl by se nechat ve vlasech 1 minutu působit, já ho nechávám i klidně 2 až 3 minutky. Mám tohohle šamponu už třetí lahvičku a pokud jste to přehnaly se silverem a chcete vrátit vlasům trochu teplejšího tónu, vřele doporučuju :)
 
 
 
 
 
Ve složení se dají najít takové poklady, jako je keratin, hedvábí, karamel a olej z meruňkových jadérek. A pozor, neobsahuje silikony :)
 
 
 
 Mějte se krásně :)
 
 

18 komentářů:

  1. jojo občas nějaký tip na hnědé vlasy by se hodil :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež by ma potešil článok o produktoch na hnedé vlasy :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem pro kamarádku-brunetku:))

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se hlasim do rad brunetek, nejake tipy by se hodily :)
    Nechces udelat nejakou orientacni anketku pro prehled zastoupeni barev vlasu mezi svymi ctenarkami? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,přesně tento šampon jsem si před časem koupila právě podle tvé starší recenze :-) a jsem s ním strašně spokojená! je opravdu výborný,a také jsem mu pořídila "bráchu" na studenou blond - ice cool light(silver) oba jsou moc příjemný, vůbec nevysušují jako ostatní silvery,vlasy jsou po obou krásně hedvábný,takový živý a mají krásnou barvu,takže co si víc přát :-) oba budou patřit k mým stálicícm :o)
    takže za mě veliká spokojenost a určitě stojí za to jeden z nich vyzkoušet :o)
    Díky
    Lucka (nikita13) :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jakožto momentální hnědovláska taky hlasuju pro;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tenhle šampon jsem si koupila minulý týden, protože se mi zdálo, že je moje blond už moc ,,bílá´´. Tak jsem moc ráda, že ho ty ,,vlasová guru´´ doporučuješ. A jsem moc ráda, že jsi blond:o),protože ostatní blogerky, které ráda čtu jsou většinou brunetky. Petra

    OdpovědětVymazat
  8. Další pokušení. Ach jo:/ Já už se z těch šamponů picnu.

    OdpovědětVymazat
  9. Áno zaangažuj:) Mám rada tvoje články o vlasoch :)

    OdpovědětVymazat
  10. Rozhodně jsem pro brunetku :).

    OdpovědětVymazat
  11. Hlasuji pro články o hnědých vlasech :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Já už jsem taky na tenhle šampon slyšela samou chávlu, ale mám radši studenější blond, proto si asi pořídím ten ice cool nebo jak se jmenuje. Nicméně, je pravda, že jsi pokušitelka, co se tebou doporučovaných přípravků na vlasy týče :-) Verča L.

    OdpovědětVymazat
  13. Ja zbožňujem značku Swarzkopf, ale škoda, že ju v Kanade nepredávajú. Budem musieť pokukať na ebay.

    OdpovědětVymazat
  14. No tak to každopádně! My brunetky potřebujeme taky spoustu osvědčených rad! :)
    ¨ Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє

    OdpovědětVymazat
  15. já jsem taky pro brunetky a ještě kdyby byl nějaký produkt, který by se hodil na dlouhé vlasy s mastnýma kořínkama a roztřepenýma konečkama :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ten šampón vypadá úžasně! Myslíte, že by fungoval i na přírodní tmavou blond? Pořád uvažuju, že bych si vlasy nechala zesvětlit nebo prostě nějak barevně zkonkretizovat, ale moc se mi do toho nechce – lenost, hrůza z odrostů..., no ale něco by to chtělo. Jak se znám, ještě symbolicky porozmýšlím a pak to asi prubnu:)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*