pátek 15. února 2013

Dove Silk&Sleek kondicionér

Krásné páteční dopoledne :)
 
Tak jak jste včera oslavily Valentýna? Jen se pochlubte, jsem děsně zvědavá :D Já jsem si koupila Birell Limetka&Malina, sýrové tyčinky, udělala si pár bramboráků a Valentýnem se doslova prožrala :D No, nezní to elegantně a není to elegantní, ale čas od času je i takový den potřeba :))
 
Dove Silk&Sleek kondicionér jsem si koupila proto, že jejich původní balzám Hair Fall Control miluju a to, že ho přestali vyrábět, považuju za špatné rozhodnutí... No, a tak jsem se prostě rozhodla, že vyzkouším některou z těch nových řad a volba padla právě na řadu Silk&Sleek.
 
 
 
Silk&Sleek má za úkol vyživit suché vlasy, zkrotit neposlušné a krepaté vlasy. To, že uhladí, je bez debat. Dove vlasovka je narvaná silikonama a vlasy jsou po ní heboučké a pěkně klouzavé. Kdo nemá přípravky se silikony rád, může přestat číst... O výživě bych zapolemizovala, ale k tomu se ještě dostaneme...
 
 
 
Konzistence kondicionéru je tekutější, je skoro spíš jako šampon, ale mě to vyhovuje víc než hutné balzámy, takže nemám námitky. Voní moc pěkně, taková krémová vůně, no prostě Dove :)
 
 
 
Mým vlasům dělá tenhle výrobek moc dobře. Používala jsem ho hlavně přes tu krutější zimu, kdy mi vlasy elektrizovaly a konce byly ježaté od mrazu. Dove je fakt krásně uhladil a nutno přiznat, že asi i prostě obalil a ochránil je před dalším náporem mrazu.
 
Komu můžu tenhle kondicioner fakt doporučit, to jsou majitelky krepatých vlasů, rozježených, neposlušných, rozlítaných. Dove vám z nich vykouzlí poslušné hedvábíčko :) Určitě ho ale nedoporučuju na vlasy jemné a s minimem objemu. Při pohledu na složení je totiž evidentní, že uhlazení nefunguje na bázi vyživení vlasu, ale obalení vlasu. Výživná látka tam není jedna jediná, zato silikonů poctivá dávka :)
 
 
Mějte se krásně :)
 
 

 

10 komentářů:

  1. Dove mám z drogérky taky ráda. Jejich řada Intense Repair je imho taky dost povedená :-) Jinak včera jsem oslavila Valentýna následovně: relax, zeleninový salát s bazalkou a mozzarelou, k tomu dvojka Rulandského šedého a seriál HIMYM. Zvládnout se to dá i bez chlapa :-)
    Nevíš prosímtě, jestli se Hair Fall Control prodává ještě v Německu? Děkuju za odpověď. Verča L.

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle řadu mám moc ráda, ale ta hydratační mě zklamala. Na drogerku je to dobrá volba.

    OdpovědětVymazat
  3. Silikony nemám ráda, přesto jsem četla dál :) Valentýn na ho... ehm. Udělala bych líp, kdybych šla s holkama ven a nechala chlapa doma trucovat samotného. Jinak já měla Svijanského Barona(což je pivo, patnáctka, málem jsem ho nepokořila) a rybičky v oleji, což už jsem neměla léta :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně něco pro mě, mám jemné slabé vlasy se sklonem ke krepatění.

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu tě obdivuji, že se tak vyznáš v tom složení.. já když si to přečtu a pátrám po něčem, co může moje vlasy poškodit, tak z těch látek poznám tak maximálně vodu na prvním místě :D nechtěla by jsi o složení přípravků na vlasy udělat nějaký článek? myslím, že by to pomohlo spoustě lidí, protože jak jsem zjistila, většina tápe nad těmi chemickými názvy stejně jako já :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to zas tak složité není, stačí trochu zapátrat. Třeba na dlouhevlasy.cz mají na téma různých látek (škodlivých, prospěšných i sporných) spousty článků, kde je to jasně a stručně vysvětleno, plus spoustu diskuzí k tomu. Stačí pár kliknutí, pět minut čtení a víš, co potřebuješ vědět :)
      Verunka

      Vymazat
  6. Proč se neprožrat, hlavně když bylo skvěle! Já trochu relaxovala :) Dove..to by bylo něco pro mě, ty moje elektrizující vlasy jsou hrozné. Asi po něm kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já ho dostala od kamarádky, spolu s nějakým šamponem ne ze stejné řady, i když vypadají podobně. Teď zkouším jiné věci, ale pak ho otestuju taky. Obávám se, že na dlouhodobé užívání to pro mě nebude, těm silikonům se snažím vyhýbat. Ale zase, kondicionér dávám jen do délek, takže by to mohlo projít. Horší to bude s tím šampónem...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych něco takového potřebovala, sice to není opravdová výživa, ale když to ty vlasy uhladí, přešla by mě touha je stříhat :D.

    OdpovědětVymazat
  9. já začala místo kondicionéru používat masky a tak jsem si na to zvykla, že už mě ani nenapadne nějaké kondicionéry obhlížet :D ... Valentýna sice neslavím, ale momentálně se cpu čokoládou každý den a svádím to na něj (příští týden mi to už asi neprojde) :D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*