sobota 11. února 2012

Rychlonákup Essence v DMku

Dneska jsem v rychlosti vběhla do DMka, protože jsem byla zvědavá, jak je to s výprodejem Essence tam. Venku na mě čekal muž, takže jsem na prohlížení neměla moc času ( protáhlý obličej a připomínky si ráda odpustím :)) a vzala to fofrem. Essence stojan byl DMku úplně vybraný. Docela mě to překvapilo, protože včerejší nákup v Rossmannovi probíhal ve stejném nákupním centru, Rossmann je tam i na mnohem přístupnějším místě a přesto to vypadá, že do DM drogerie tady chodí lidé víc, než do Rossmanna. Vzala jsem nakonec z výprodeje jen jednu věc, lesk na rty, pak jedny nálepky na nehty, ty ve slevě nebyly, a jeden lak z poličky s výprodejem různých značek, je to sice taky Essence, ale řada, co už se docela dlouho neprodává. Tady je máte:


Lesk na rty Stay With Me

Jak jsem psala už včera, tyhle lesky miluju a jejich zvláštní aplikátor mi oproti drtivé většině žen naprosto vyhovuje :) Dneska jsem sáhla po odstínu  I Like Cotton Candy. Vypadá fialově, ale fialový není, spíš je to taková hodně studená růžová, takové barvy mám ráda a myslím, že mi i sedí. Není tak krycí jako včerejší Trendsetter, ale to vůbec nevadí.





Nálepky na nehty Nail Art Sticker

Nálepky od Essence mám docela ráda. Dobře drží, mají hezké motivy a stojí pár korun. Dneska jsem vzala tyhle černé, mají číslo 04 Bad Girl a jsou na nich různé kytičky :)



Lak na nehty Show Your Feet

Přiznávám se, že jsem z téhle řady nikdy žádný lak neměla. Je to lak určený pro pedikúru, měl by obsahovat nějaké antibakteriální složky proti plísni a pokud vím, už se neprodává. Barvu měli ve výprodeji jen jednu, krásnou mentolovou s názvem 13 Iced Mint Frappé. Určitě o něm bude ještě samostatný článek :)





A co vy? Povedlo se vám dneska koupit někde něco pěkného pro radost? :)
Mějte hezkou sobotu, Iva :)




9 komentářů:

  1. Mám stejný lesk, moc hezká barvička ;)

    http://linysblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. U nás to bylo obráceně, DM mělo ještě všechno, zato v Rossmannovi to byly vybrané řasenky.. :( ale stejně jsem je nakonec sehnala :) ale ono to je asi tím, že máme DM pěkně na konci města a moc lidí tam nechodí, aspoň zbyde víc na mě :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já naštěstí stihla výprodeje v DMku hned v pondělí ráno když jsem jela od zubaře, čekal na mě ještě téměř plný Essence stojan a vybrala jsem 6 věcí celkově za 180Kč, takže spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tenhle lesk nemám, ale vypadá nádherně :).
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. přesně tenhle lesk mám a strašně se mi líbí jeho borůvková barva :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten lak jsem si koupila minulý pátek a místo na nohy jsem si ho dala na ruce. No musím říct , že moc nedrží. Ale barvička je to krásná a za dvacku no nekupto :D

    OdpovědětVymazat
  7. lesky za normálního vědomí nepoužívám, dalo by se říct, že je skoro nesnáším... ale ta barva. no asi si ho budu muset koupit.

    OdpovědětVymazat
  8. ten lesk jsem si v těch slevách taky koupila :)

    OdpovědětVymazat
  9. Koupila jsem si lesk, názor na něj máš na zdi Ivi :D :-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*