sobota 25. února 2012

China Glaze Ahoy

Nemůžu pochopit, proč jsem si tenhle lak pořídila až teď. Spousta holek ho má na blogu, každá o něm básní a stejně jsem ho při nákupech laků vždycky přešla. Obrovská chyba!
Docela záhy jsem přišla na to, proč mě na nikdy nezaujal z obrázků - ten lak se prostě nedá vyfotit tak, aby vynikla jeho krása. Na slunci, mimo slunce, s bleskem - prostě nejsou vidět ty nádherné zlaté a malinové šupinky koupající se v sytém tmavě růžovém laku. Nikdy jsem takový lak neviděla a naprosto mě nadchnul. Díky ti, slečno MissCukrik, že jsi mi ho doporučila a já si ho konečně pořídila. Lepší pozdě, než nikdy :)
Omluvte odrbané ruce a trochu ošoupané špičky, dostaly dnes zabrat při drhnutí terasy. Klobouk dolů před výdrží Ahoy, přežil to docela v pohodě :)






10 komentářů:

  1. Jéé, má krásný zlatavý odlesky! Sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten je nadhernej :), musím ho mít :D

    OdpovědětVymazat
  3. já ho mám taky a je naprosto úžasnej a s tím focením máš pravdu, ve skutečnosti vypadá vždycky mnohem líp!

    OdpovědětVymazat
  4. A já o něm pořád přemýšlím a pořád nevím:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Dejni, kup si ho! Stojí za to! (a to říkám já, která Chinu jinak tolik nemusí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ho též, před rokem jsem dávala na omlázko fotky a máš pravdu v tom, že ta jeho krása v celé šíři je nevyfotitelná. Je opravdu krásný a jsem moc ráda, že ho mám. Komu se líbí, ať neváhá:-)

    OdpovědětVymazat
  7. není zač, já jsem z něho taky naprosto odvařená, byl se mnou i na horách v Itálii a až na sjezdovce jsem zjistila, že mi dokonce i perfektně ladí s bundou, no prostě asi osud..:D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*