pátek 10. února 2012

Redken Blonde Glam

Dnes bych vám ráda představila Redken Blonde Glam, inovovanou řadu pro blondýnky :) Inovovanou řadu poznáte podle nápisu IPN na obalu, starou řadu bych vám nedoporučila, podle mě stála za starou bačkoru :)



Mám šampon a kondicionér pro všechny odstíny blond vlasů, nicméně Redken má i výrobky pro platinovou ( pearl ) a zlatou blond ( vanille ).



Šampon je lehoučký, voní jako čerstvě rozkrojený grapefruit, barva je velmi světle žlutá s perletí. Ve složení jsem nenašla žádný silikon, za to obsahuje olej z hroznů, sojový a pšeničný protein, extrakt z heřmánku, slunečnice a grapefruitu.



Kondicionér je bílý, bez perleti a stejně jako šampon krásně grapefruitově voní. Obsahuje silikon - dimethicone a stejné pečující látky jako šampon. Konzistencí je hutnější, stačí ho málo, ideální je naředit si ho ve dlani trochou vody.



Po použití šamponu a kondicioneru mám vlasy krásně hebké, lehké a především extra lesklé. Ačkoliv mi normálně citrusové šampony vadí ( svědí mě po nich hlava ), Blonde Glam mi nic negativního s pokožkou nedělá. Při pravidelném používání blond vlasy rozjasní a troufám si říct, že opticky zesvětlí. Pár slečen už i zaznamenalo skutečné zesvětlení svých přírodních blond vlasů, což vzhledem k obsahu heřmánku a grapefruitu není vyloučené. Vůně zajistí pocit svěží čistoty a ve vlasech se poměrně dobře drží.

Redken kupuju na www.feelunique.com, doporučuju koupit sadu, vyjde levněji, cca na 17,50 Liber.


2 komentáře:

  1. Obsahuje silikon. Do dnes jsem myslela, že to je špatné. Nebo?

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, možná blbý dotaz, ale stejně se zeptám.. :-) Chtěla jsem si Redken pořídit, tak jsem koukala na Tebou doporučovanou stránku, ale nikde tam tu sadu nevidím.. :-( Už se neprodávají v sadě?
    Díky moc, ten hon za Tvými vlasy je neskutečně náročnej! :-D
    Díky Petra

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*