pátek 10. února 2012

Essence sales v Rossmannovi a moje úlovky :)

Nebýt blogu Skodulky, ani nevím, že v Rossmannovi probíhá výprodej některých kousků Essence. Mám tuhle levnou kosmetiku docela ráda, u některých výrobků kvalita zdaleka přesahuje cenu, takže jsem tam hned po práci zajela. Tady je ukázka mého úlovku, každý kus stál 29,90,- :)





Gelové linky - Gel Eyeliner

Protože s černými gelovými linkami od Essence jsem nadmíru spokojená ( a jejich štětečkem na linky taky ), okamžitě jsem sáhla po obou zlevněných odstínech 03 Berlin Rocks ( fialové ) a 04 I Love NYC ( zelenočerné ). Jsou krásně pigmentované a stejně jako ty černé skvěle drží.







Lesk na rty Stay With Me

Tyhle lesky jednoduše miluju :) Mám odstíny 01 Me&My Icecream a 02 My Favorite Milkshake. Dneska jsem si ještě pořídila odstín 04 Trendsetter. Je to výrazná až fuchsiová barva, oproti odstínům 01 a 02 až překvapivě dost krycí. Moc se mi líbí, je to opravdu šťavnatá barvička :) Neobsahuje žádné třpytky ani shimmer.





Metalická tužka na oči Metallic Eye Pencil

Metalickou tužku mám od Essence poprvé. Vybrala jsem odstín 03 Iron Goddess, třpytivě zlatý. Tužka je dobře pigmentovaná, poměrně slušně drží a je přijemně měkká, takže víčko nedře.




Oční stíny Colour&Shine Eyeshadow

Tyhle stíny mě zaujaly především barevným "mramorováním". Mám odstín 09 Trip To Venus. Smícháním barev dostanete světle růžovou, perleťovou barvu, krásně rozzáří oči. Docela solidně drží a jsou dobře pigmentované.




Voděodolná řasenka 100% Splash-Proof Ultra Lenght&Curl Mascara





Kdysi jsem úplně milovala řasenku 100% od Rimmelu, kterou bůhví proč přestali dělat. Obsahovala taková vlákénka a tahle řasenka je obsahuje taky, takže to byl jasný adept na vyzkoušení. Kartáček je zahnutý, ale to mi nevadí, tlakem o hrdlo ho narovnám jako každý zahnutý kartáček :)) Zatím jsem jí nezkoušela, takže až bude mít test za sebou, doplním to sem. Vzala jsem barvu 01 Ultra Black.




Dost netradičně jsem si z drogerie nepřinesla žádný lak, ale bohužel, Color&Go zlevněný z 29,90,- na 29,90,- mě moc nezaujal. To je Rossmannovi trochu nepovedlo :)))

Hezký páteční večer :)



18 komentářů:

  1. Taky jsem se těm slevám Color&Go dneska zasmála, jsem si furt říkala, že to čtu nějak blbě nebo tak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vedle mě stála u stojanu paní tak kolem padesátky, přišel její muž, chvíli koukal a pak cynicky procedil - a to se vyplatí, rychle nakupuj, než ti je vyprodají :D

      Vymazat
  2. Ja spíš myslím,že u těch laku to je doprodej starych, ktere se nahradí novymi odstiny jako minule.

    OdpovědětVymazat
  3. nakonec jsem neodolala a koupila si ty fialové gelové linky. všude jsou vychvalované a navíc nebyly ani ochmatané, tak neber to za třicet... no jo, ale ty moje jsou strašně tekuté a ve výsledku musím namočit štěteček asi desetkrát než namaluji rovnoměrnou stejnobarevnou sytou linku. jako sice pak drží, barva je bezva, ale fakt na to nervy nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to mě mrzí :( Možná byly moc dlouho v tom vyhřátém nasvíceném stojanu :/

      Vymazat
    2. Já mám takovou zkušenost zatím se všemi gelovými linkami, které jsem vyzkoušela :-( Stokrát musim namočit štětec, než namaluju tu linku...

      Vymazat
  4. Pořád sbírám odvahu vyzkoušet gelové linky... :-)
    PS: já vím, že to vůbec nesouvisí s tématem, ale závidím ti ty úžasně bílé zuby! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to mám po tatínkovi, taky má krásně bílé zuby :)

      Vymazat
  5. Uáá, všechny bloggerky píšou o slevách a já musím šeřit :)) Myslím, že jsou i slevy Catrice.

    Takových lákadel zase... :)))

    Ten lesk je na ruce výrazný, asi bych ho takhle nekoupila, ale na puse vypadá suprově. Občas mám pořád problém odhadnout, co jak bude vypadat na obličeji. Něco se mi na ruce líbí a pak se v tom necítím a naopak.

    OdpovědětVymazat
  6. Jelikož Rossmanna nemám ve městě, ale ve městě, kde studuju, tak jsem to stihla až včera, jelikož mám pořád zkouškové. Takže tam včera už skoro nic nebylo, mám lesk Stay with me - Like a cotton candy, pak jeden lak třpitkatej - z té kolekce twins - edward a pak jsem si koupila stín, ale ten nebyl ve slevě, ale básnila o něm Petra i Mia na blogu - v odstínu Party all night. Jinak nic už moc ve slevách nebylo, všechno prázdné a dokonce jsem měla problém se k tomu stojanu dostat! :D a to jsem ještě spěchala :D

    OdpovědětVymazat
  7. tak tuhle akci jsem objevila už před týdnem v Praze a taky jsem pořídila oboje gelové linky a lesk trendsetter a i ten tmavší berry me! a třpytkový lak z twins kolekce a jsem ze všeho nadšená..:) za ty prachy dokonalost, 5 věcí za 150 korun.. a tak pořád chodím očumovat všechny drogerky na trase Praha-Liberec jestli neulovím ještě něco..:D

    OdpovědětVymazat
  8. Jojo, 6 věcí a žvýkačky - 193,- :D
    Jinak mě teď taky pořád hlodá myšlenka, jestli jsem tam nepřehlédla něco, co by se mi ještě hodilo :D

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý nákup a moc hezký blog :)

    http://zuzizuzana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jsem pár věcí ve slevě nakonec pořídila. A taktéž mě pobavila "sleva" laků :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to se asi taky vypravím na čumendu:-)). Za ty peníze jsou to super úlovky:-)...


    http://anns-fashion-blog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem ráda, že sem pomohla :) Jinak koukám, že jsem udělala chybu, že jsem si ty fialové linky nevzala, ony taky vůbec nejsou špatné.. :( no tak třeba tam něco zbyde ještě příští týden.. :) jinak ty stíny jsou super, staly se mými nejoblíbenějšími!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkné věci. U těch laků to je jenom proto, že už nikdy nebudou, jinak je taky mohli zlevnit :).
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Ten lesk je...

    nemám slov, ještě jsem se na něj koukala a nekoupila jsem ho. :P

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*