sobota 11. února 2012

Gabriella Salvete 117

Miluju černé laky a mám jich opravdu hodně. Je zvláštní, jak může mít jedna barva tolik podob :) Stříbrné třpytky, zelené, zlaté, barevné, glitry, shimmer, ale pořád je to ta krásná černá.
Tenhle je jedním z mých TOP laků. Základem je černá, ve které jsou piditřpytky všech možných barev. V lahviččce vypadá tak trochu jako divočina, třpytek je na skle usazených víc, než kolik se jich pak aplikuje na nehet.. Na denním světle se tváří jako zajímavá černá se shimmerem, na slunci nebo umělém světle ale rozehraje dokonalou barevnou show. Lakuje se pohádkově, stačí dvě tenké vrstvy, schne velmi rychle a přesto, že je třpytkový, neschne tak hrubě, jak by se dalo čekat. Jedna vrstva top coatu úplně stačí.

Ještě si dovolím poznámku k lakům Gabriella Salvete - nevím, čím to je, ale jako jediný mi lak GS drží na nehtech bez problémů 4-5 dní. Mám hodně měkké nehty, i dražší laky ( OPI, China Glaze,... )mi na nehtech vydrží bohužel tak dva dny, pak se mi odlupují, ať použiju jakýkoliv podkladový i vrchní lak. Laky GS ale ne, VŮBEC! Získaly si proto u mě velké sympatie a pomalu rozšiřuji jejich sbírku. Oceňuji i to, že jsou se zpevňovačem. Jen kdyby měli trochu zajímavější barvy... :)

na denním světle

s bleskem

na umělém světle


10 komentářů:

  1. tenhle mam taky:-)
    chystam se v nejblizsi dobe nalakovat, nejspis jen co odstranim valentynskou manikuru:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezkej lak :)) Tedy hlavně ta barva :)

    OdpovědětVymazat
  3. na tenhle lak jsem několikrát v drogérii koukala a nikdy jsem si ho nekoupila, protože jsem se bála, že na nehtu to bude samá třpytka. ale musím říct, že vypadá krásně. pro líp na nehtech něž v lahvičce. takže do něj nakonec asi půjdu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je právě ono - na stěnách lahvičky je těch třpytek strašně moc, takže ten lak vypadá jako pěkná divočina, ale v laku jako takovém nejsou třpytečky v takovém množství, jak to vypadá zvenčí :)

      Vymazat
  4. Černé laky jsou krásné, to je fakt, ale musím říct, že mě odrazuje odlakování. Už živě vidím zapatlané prsty a třpytky všude kolem:D

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ho taky, laků GS mám asi 10 a taky je mám moc ráda... Zrovna dnes jsem si jeden zajímavý koupila... :)

    OdpovědětVymazat
  6. tak tenhle vždycky v drogerce okukuju a pak si vždycky řeknu, nech ho být, máš doma ChG Haunting..:D ale ten se na sluníčku netřpytí, tak si asi budu muset tenhle stejně pořídit..:D

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám od GS 103 a 105 barvy jsou to krásné, ale mě se právě zdá, že moc nevydrží..:( Možná to bude tím, že si nedávám žádný vrchní lak. Krásný blog, dobře se mi čte, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*