pátek 10. února 2012

Hola hej, je tu GIVEAWAY!

Jak jsem slíbila, tak plním :) Předem děkuji za zájem o můj blog, ani jsem nečekala, že se k padesátce dostaneme takhle rychle :) Mám vážně radost :*

Podmínky pro výhru v giveaway nejsou vůbec složité. Pokud ještě nejste, staňte se veřejným členem mého blogu, do komentáře pod tento článek napište svůj tip, co zlepšit na blogu ( nový článek, připomínka k designu, ... ) a připojte svůj e-mail.


Soutěž potrvá 5 dní, končit bude 15. 2. ve 20:00 :) Poté bude soutěž uzavřena a pod dohledem mých tří čenichů bude vylosována výherkyně ( moc pánů asi o laky soutěžit nebude :)), kterou budu kontaktovat přes e-mail.


Výhrou jsou 4 laky China Glaze v odstínech Trousseau, Phat Santa, Jolly Holly a Party Hearty, tj. první tři barvičky, které vyhrály v anketě + efektový top coat + můj nejoblíbenější a fungující zpevňovač od firmy Four Seasons :)


Přeju vám všem hodně štěstí :)






59 komentářů:

  1. Taky jsem nejvíc ulítlá na nehty a na vlasy, takže poměr článků mi víc než vyhovuje. Design pěkný, čistý, nepřeplácaný a těším se díky němu na léto a dovolenou! ;)
    linda.mullerova@seznam.cz

    http://linysblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Vyhovuje mi stávající stav blogu :) Jen bych chtěla častější články :)
    lindapfe@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. K blogu jako takovému nemám námitek či vítek, ale líbilo by se mi kdyby se dal sledovat i na FB nebo Bloglovinu, tam se mi sleduje značně lépe;-)
    dejnicka@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mě by se líbilo, kdybych mohla sledovat blog i na FB :D. Jinak design se mi líbí a navíc teď v zimě, už se těším na léto!
    marcelazva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dejničko, Marcelko, děkuju za podnět, vrhnu se na to :)

      Vymazat
  5. Jé, tak tuto giveaway bych opravdu chtěla vyhrát :)

    Blog se mi líbí, stránku na FB uvítám (ač ji sama nemám, chichi :), jestli bych měla vytknout tak jen maličkost, ale to je taková moje osobní úchylka, víc se mi líbí zarovnání textu do bloku, vypadá to přehledněji :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásné ceny :))

    Blog se mi líbí, jsem úplně stejně nejvíc ulítlá na vlasy a nehty, akorád mám raději častější články, každý den, max. obden. :D Sledování na fb, bude jen výhodou.

    blazejovska.barbora@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ani mě nenapadají žádné námitky k tvému blogu, líbí se mi o čem píšeš a taky jak to píšeš. Jsou to přesně ty věci, které mě zajímají a které mě baví. Snad jen aby bylo víc příspěvků :P

    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, tak tady ty láčky bych chtěla taky vyhrát:-) K obsahu Tvého blogu nemám vůbec žádné připomínky, moc se mi líbí. Jediný, co zase trochu vadí mně, je to světle růžové pozadí, nesedí mi to k bílému podkladu textu, je to takové moc tón v tónu. Ale jak říkám, to je jen takový můj osobní dojem:-)

    OdpovědětVymazat
  9. líbí se mi tvoje články a vyhovuje mi tak jak je ted :)
    sarka.berounska@seznam.cz

    jinak vás vás všechny zvu na giveaway na mém blogu :)
    http://crazyfashiongossip.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Jůů, to už tu máme giveaway? To je skvělý :-)

    Tvůj blog mám ráda, v podstatě žádné výhrady nemám. Na laky jsem ulítlá už dlouho, ale v poslední době jsem hrozně ráda, když se u tebe objeví nějakej článek o vlasech, úplně je hltám :-D Takže jen tak dál!

    Můj mail: klarka321@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Blog se mi líbí, možná by mě potěšili i články o jiných tématech - třeba recenze nějakého výrobku, něco o pečující kosmetice, dekorativce... Nesoustředit se jen na nehty a vlasy.

    Z hlediska textu bych doporučila zarovnání textu do bloku - ale je to jen taková prkotina.

    Jinak nemám co vytknout, blog je čtivý, zbytečně nepřeplácaný a s dobrými tipy.

    Kdyby se náhodou usmálo štěstí, tak můj mail je tipy-pro-krasu@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Mně by se líbilo, kdyby tu bylo víc článku o vlasech, protože ty je máš vážně nádherné a soustu věcí, co mám doma na vlasy jsou právě tipy od tebe!:)takže bych uvítala klidně víc tipů, na to jak pečovat o vlasy,recenze na oblíbéné produkty atd., jinak nemam, co vytknout :)

    Yanictta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Tvůj blog čtu celkem pravidelně a tak si myslím, že se den ode dne zlepšuješ. Tvůj desing blogu je hezkej a dá se tady všechno snadno najít :)) Myslím si, že i tvoje članky jsou srozumitelný a aktuální( mimochodem recenze jsou fakt skvělý).Určitě se stanu členem. Abych byla upřímná, vždy je co zlepšovat, možná bys mohla dělat trochu více než jen vlasy a nehty :) Ale to je na tobě. :)

    Andynas@email.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuju za všechny postřehy! Samozřejmě si vše beru k srdci a budu se snažit zrealizovat všechny vaše dobré rady :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tvůj blog opravdu vyvolává díky desingu letní náladu :-) Já bych uvítala více a častější články o vlasech.Blogu o kosmetice a lacích je na netu spousty,ale blogy,které se zabývají převážně vlasy znám 2 a z toho je jeden Tvůj :-) A moje vlasy by si lepší péči po těch letech zesvětlování opravdu zasloužily.Tak ať mám kde čerpat inspiraci!A Ty se v péči o vlasy vyznáš.Takže přeji Tobě i těm Tvým třem čumáčkům mnoho pohody :-)
    krasnetoulani@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Na tvém blogu bych neměnila nic :), možná víc článků, ale jinak jsou články dobré. Kosmetika to je něco pro mě :). Výhra je lákavá, zvlášť když je někdo lakovací maniak jako já :D. Měj se :).

    karamella.candies@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. na blogu by som nemenila nic..mozno len zmenit hlavnu fotku uplne hore..na nieco viac osobnejsie a ˇˇtvojeˇˇ ..ale to je len taka hlupost..:D ..clanky mas super a to je hlavne.. :)

    manikovamaria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Já souhlasím s ostatníma. Vlasy :) Ono člověk může být nádherně namalovaný ale pokud má špatné vlasy tak je výsledek blbý. Vlasy jsou základ.

    vysmate@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. určitě změnit design :))
    moc pěkný barvičky laků :))
    sabik0@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. tipy na vlasy, více recenzí ty jsou skvělé a třeba i nehty jak si je lakuješ tak návody, desing se mi barevně líbí, ale nějak bych ho ještě oživila

    aleachim15@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Já určitě uvítám články o přípravcích na vlasy :)

    lady.esoteric@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Já bych byla rada za více článku a zmenu barev desingu, ale každemu vyhovuje něco jineho, tak to není tak důležité. Nevlastním žadny lak China glaze tak bych moc rada vyhrala.

    soulinkaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Moc by se mi líbila recenze na řasenky. Uvítala bych také článek o tvých nejoblíbenějších přípravcích bez kterých se neobejdeš, popřípadně, co používáš ke svému dennímu líčení;) Taky mě moc baví članky o lacích na nehty.:)
    K desingu, příjde mi trochu vtipné to záhlaví, když je tu teď -20 stupňů:D Ale na desingu nezáleží, když máš kvalitní články:)

    ohniva.veverka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Řekla bych, že jsme na stejné vlně. Taky jsem blázen do laků a péče o vlasy (melír je prevít!) Co se týče designu, líbí se mi jednoduchost, takže tady nemám téměř nic, co vytknout. Jen bych zrušila ten červený rámeček. S obsahem blogu jsem spokojená, ale baví mě i kosmetika jako taková, takže pokud tě bere taky, tak by ses do toho taky mohla klidně pustit a potrápit naše peněženky a účty:D

    cruella-de-vil@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevím, jak se mi tam ten rámeček objevil, předtím tam nebyl :D A už je pryč :)

      Vymazat
  25. Tak bych tedy měla připomínky k blogu, ale jen malé ;)

    Prosila bych více článků o nehtech, jak o ně pečovat, jak je zpevnit, jak se zbavit kousání a pod.

    No a taky by se hodily nějaké typy, jak mít krásné a zdravé vlasy a nehty a přitom si nezruinovat peněženku ;) ;)

    marvich@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. mozno sa nezameriavat len na vlasy a nechty...ale je to len na tebe! :) a design podla mna nie je dolezity, na blogu ide hkavne o clanky ;)
    michaela.rojakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Super giveaway!! :))
    Follower jsem, takže podmínka splněna.. a co bych vylepšila je možná větší písmo, teď už jsem dost unavená a troušku na ten text mžourám :D Ale to bude spíš jen můj momentální problém :))

    marketka.pobudova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. já bych si asi trochu pohrála s designem a koukej přidat svoje swatche s laky, máš krásné nehty, tak je ukazuj, to přece neva, že to nějsou dlouhé drápy..:)

    misscukrik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Pěkná giveaway :)
    Mám moc ráda články o vlasech, tak těch bych si přála více, jinak se mi tu líbí :)

    zuzankage@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Jééé, laky, tak to musím zkusit své štěstí :-D

    Já bych prosila víc fotek laků, myslím jako na množství v jednom příspěvku, máš krásné nehty a lakuješ precizně, tak se ráda pokochám víc než jednou či dvěma fotkami :-)

    viennettka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Já mám ráda články o dekorativce. Třeba ten o slevách essence se mi líbil :) Jediná věc mě napadá ta úvodní fotka. Poprvé jsem si myslela, že jsem přišla na stránku, kde mi budou nabízet zájezdy :D I když to tam máš napsané, tak prvně člověka upoutá ta fotka..ale je to maličkost :)

    OdpovědětVymazat
  32. Vypadají všechny dobře :)
    Já bych chtěla nějaké články s kosmetikou třeba recenze :)
    rozanska.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ty laky jsou úžasný! :))
    Články na blogu? Vyhovují mi, jak jsou teď, jsem pro takovej ten automatickej rozvoj, kdy po čase budeš přidávat jiný a jiný články, který tě budou zajímat, ale já osobně miluju typy na dobrou a levnou kosmetiku, doplňky a oblečení! ;) A DIY.:)
    buffy.b@seznam.cz
    PS: Děkuju za zlepšení dne, ten desing mě krásně rozehřál! :D
    PPS: U mě na blogu je také giveaway, všichni jsou do ní srdečně zváni! :))

    OdpovědětVymazat
  34. Ty laky jsou nádherné, opravdu moc se mi líbí.
    Ráda by jsem na tomto blogu uvítala videa. Videa o kosmetice mám strašně ráda a baví se mně na ně dívat. Tento blog mám moc ráda a chodím sem docela často, protože mám ráda tvoje recenze na výrobky a ostatně všechny tvoje články o kosmetice jsou mnoha lidem velmi přínosné. Líbí se mi jak všechno podrobně fotíš. A jak už zde bylo řečeno, FB, by mně taky zaujal :)
    e-mail: bararajnochova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Laky jsou parádní :)
    Nechci radit, co bych tady přidala, ale spíš čeho bych se vyvarovala :D, a to: článků o svém dni- diary.
    Jinak se mi moc líbí všechno, co píšeš! :) Jak padala návrhy na vychytávky, co nezruinují peněženku, tak ty bych taky uvítala :))
    Hodně úspěchů do budoucna! :))
    e-mail: len.horakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. sleduji přes GFC - color.beam

    laky se mi líbí moc, osobně si ráda přečtu a prohlídnu cokoliv o lacích:-)

    mejlík:
    color dot beam at centrum dot cz

    a držím si palce:DD laky se mi moc líbí, obzvláště na ten zelený a červený semi líbí, už jsem po nich pokukovala tuhle ale odolala jsem:-)) (tak to bylo znamení asik:-))

    OdpovědětVymazat
  37. Sleduji, na blogu bych nic neměnila, možná jen, že bys mohla udělat stránku na FB :)

    Zastoupilova.K@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Po dloooouhém boji konečně přidán odkaz na Facebook :) Beru to jako svoje malé HTML vítězství :D

    OdpovědětVymazat
  39. možná desing
    kutuntak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. ahojky, na blogu bych neměnila nic, je super :)
    vachova.tereza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Děkuji za pozvání! :) Musím to zkusit, protože China Glaze bych ráda vyzkoušela.. :) neměnila bych nic, možná bych brala víc a víc článků! :) klariska.skodulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  43. Blog se moc líbí, hlavně ta všehochuť článků je fajn, jen bych možná změnila design toho hlavního obrázku, vybrala bych něco víc "beauty" co by k tomuto blogu víc seděl - Radka.Valuskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Blog je moc pěkný, co se týče designu, tak možná trochu více výrazných barev by bylo ještě lepší.
    A mám tip na článek - hair care routine ;-)

    girlip@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. No, já bych jeden zlepšovák měla...udělej kouzlo, ať vyhraju JÁ! :D Z toho, co máš v giveaway, mám jen Trousseau a zbytek nutně potřebuji ;o) Jinak gratuluji k narůstajícímu počtu čtenářů a informovat o výhře mě můžeš na: barka (dot) lakoma (at) gmail (dot) com

    OdpovědětVymazat
  46. Tvůj blog jsem objevila až dnes, díky odkazu od Sonidla :). Hned jsem si tě dala do sledování přes google i přes bloglovin.
    Jsem nadšená z tvých článků, hned jsem listovala starými články a moc se těším na tvé nové.
    Krásné ceny, o Trousseau jsem nedávno přemýšlela, i další laky vypadají moc pěkně.
    femme.la@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. jééé, China Glaze a Four Seasons, dokonalá kombinace!! :) Tak to si přeju vyhrát teda...
    Co bych změnila, články super, pěkné fotky i hodnocení, jen se mi nelíbí ta úvodní fotka se slečnou na pláži, přijde mi že to blog moc nepropaguje a nepodtrhuje:)

    sugarspicesecret@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Laky vypadají lákavě =)
    Jak psala Zuza přede mnou, články super-konečně se v nich dočtu to, co na obalu normálně nenajdu a prodavačky nedokážou zodpovědět, jelikož neví =) jinak, znám připomínky Labradoory i z Omlazení o pejskách a jsou vždy praktické a k věci,takže tento styl je naprosto vyhovující. Co bych změnila? Je to věc vkusu.. ale na to, jak se tu probírají laky, kosmetika a vše takových fantastických barev a vlastností, přijdou mi barvy pozadí stránek poněkud fádní..Ale to bude tím, že jsme poslední dobou ujetá na černou v kombinaci se zářivě tmavě růžovou ;)
    michaela.deakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Jé. To prostě musím mít :)
    Tvůj blog se mi moc líbí a je jedním s těch, který mě inspiroval k založení blogu vlastního, který se chystám každým dnem rozjet. Jedinou věc, kterou bych tu změnila záhlaví, ale jinak jsem naprosto spokojená :)

    violafionova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. fredyqa@azet.sk
    china glaze <3 :))
    Tvoj blog je fajn , nemam mu čo vytknuť tvoje članky ma bavia .

    OdpovědětVymazat
  51. novotna.dany@seznam.cz
    Asi bych udělala nový desing, něco originálního a svého ;) Jinak mě všechno vyhovuje ;)

    OdpovědětVymazat
  52. Je to tu skvělé ;) nic bych neměnila =)
    Katinka95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ááááá, šmitec! Jde se losovat :D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*