neděle 12. února 2012

e.l.f. Luscious Liquid Lipstick Baby Lips

Předem bych chtěla napsat, že nejsem moc velký fanda značky e.l.f., takže se ode mě mnoha recenzí na jejich výrobky nedočkáte. Je jen pár výrobků, které jsem si od e.l.f.u oblíbila a jedním z nich je lesk na rty Luscious Liquid Lipstick, na stránkách e-shopu popsaný jako Luxusní tekutá rtěnka.



Rtěnkou bych tenhle lesk nenazvala, ale jinak mu nemám co vytknout. Vybrala jsem si odstín Baby Lips a zamilovala jsem se do něj natolik, že mám doma kromě toho rozdělaného ještě 3 zatavené do zásoby :)
Baby Lips je světle růžový, obsahuje jemný shimmer a rtům dodá nejen krásný lesk, ale umí je i opticky zvětšit. Parfemace je netradiční, mentolová, ale můj názor je, že lepší mentol, než přeslazený cukr. Konzistence je hutná a lepivá, ale díky tomu lesk dlouho drží na rtech. Aplikuje se snadno houbičkovým aplikátorem, barva se dávkuje pootáčením spodní části obalu. V současné době je to můj nejoblíbenější lesk na rty :)
Stojí ( teď už ) 45,- Kč a koupila jsem ho na www.elfkosmetika.cz




Omluvte nateklou pusu na pravé straně, kravila jsem se psem a dostala zásah drápama přímo do rtu. Au :)

16 komentářů:

  1. Na rtech vypadá hezky a přirozeně :) tak možná při příští objednávce (jestli ještě nějaká bude) zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten aplikátor vypadá luxusně! musí se dobře nanášet...krásně se leskne:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzo, tenhle houbičkovej aplikátor mě úplně nadchnul. Je měkoučkej, krasně lesk rozetře a kupodivu se mi i s ním i pracuje přesně bez přetahů a to jsem docela manuální tele :D

      Vymazat
  3. Já se přiznám, že mě zas až tak nenadchl. Pořídila jsem si odstín Cherry Tart. Nezdá se mi, že by mi to nějak extra dodalo barvu, je lepivý, no asi už si ho znovu neobjednám.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám moc ráda ze základní řady lesky v tubě!! Ty jsou nejlepší!!!! Mám snad čtyři odstíny rozdělané! :)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem jeden taky měla a po dvou použitích se mi rozbil "asi vadný kus" :DDD, ale jinak byl moc fajn a tohle je krásná barva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se první rozpadl v ruce v okamžiku, kdy jsem ho vybalila :D Ale teď už dobrý a fakt tenhle lesk miluju :)

      Vymazat
  6. Ty v zásobě máš proto, kdyby ti paní Němcová stopla objednávky ? :D O:)
    Vypadá moc pěkně musím říci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasný :D Nee, oni občas nějaký produkty stáhnou, tak pro jistotu...

      Vymazat
  7. Taky mám, ale odstín Perfect pink a jsem spokojená :), lituju, že jsem si neobjednala další jak byly slevy, teď dlouho objednávat z elfu nebudu.
    Jinak jsem nadšený z tvýho blogu:), a i jsem teď náhodou zjistila, že tě trošku znám z omlazení a že mám od tebe jeden lak:).
    Těším se na další články. Nemohla bys někdy vyfotit svoji sbírku laků? Určitě jich máš spoustu a mě baví takový články. Díky;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco takového mám se sbírkou laků v plánu :)
      A děkuju za pochvalu :)

      Vymazat
  8. Ahoj, super recenze, tenhle lesk jsem ještě nezkoušela, ale vypadá moc pěkně. Jsem nový follower a pokud chceš, můžeš být i ty můj:-) M.

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně tak. Tato rtěnka je spíš lesk, ne luxusní rtěnka. Spokojená jsem ale taky strašně moc, vybrala jsem odstín caramel. Jetakový trošku lepivý a takový lesk mi někdy vyhovuje, někdy se mi hodí. :)
    A cena tuším 49kč je taky TOP.
    Kosmetiku elf mám moc ráda a jsem tedy "fanda" této značky, nakaupuji u nich ráda a moc. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Je to moc pěkný odstín, chtěla bych si ho také pořídit :). Ale prosím tě - nevíš, jestli tento odstín nepřejmenovali? Já na stránkách vídím jen Baby lips, Perfect pink, Nude pink a Pink lemonade, tak nevím :(. Předem díky za odpověď, Chockie.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*