pátek 14. června 2013

Auroville - Přírodní šampon Aloe Vera

Krásné páteční odpoledne :)
 
Minulý týden v pátek jsem vám přinesla recenzi na Auroville - Přírodní šampon Tea Tree a slíbila jsem vám, že o týden později bude recenze na další ze tří šamponů, které mám. Dnes to bude šampon s obsahem Aloe Vera :)
 
 
 
 
Auroville Příroní šampon Aloe Vera obsahuje čistý gel z aloe, esenciální olej z heřmánku, borůvkový kondicionér a glycerin.
 
Vůně šamponu je jemná, nenucená a příjemná. Konzistence je oproti šamponu s Tea Tree mnohem tekutější, šampon je čirý a míň pění. Šampon je primárně určený pro poškozené a lámavé vlasy, takže nižší pěnivost oceňuju ( šampon pak nevysušuje ).
 

 
 
Účinky: testování probíhalo stejně jako u předchozího šamponu, nepoužívala jsem kondicionér, jen olej do konců. Po použití šamponu jsou vlasy měkké, heboučké, hodně hydratované ( což přikládám vysokému obsahu aloe vera ) a především mají úžasný objem.
 
 
 
 
Přijde mi skutečně pečující a pokud hledáte něco na poškozené a lámavé vlasy, ale bojíte se silikonů, vřele doporučuju, za sebe můžu směle tvrdit, že tenhle šampon jako kdyby vyrobili pro moje vlasy :))
 
 
 
 
Já jsem z něj nadšená, dá se používat denně, vlasy si lebedí a já taky :D Po uschnutí se vlasy krásně lesknou, jdou dobře rozčesat a ačkoliv je šampon pečující, vůbec vlasy nemastí. Postupně přicházím na to, že mi tyhle přírodní šampony dělají dobře a se možná časem na ty "chemické" úplně vykašlu...
 
Přesné složení - přírodní aloe vera gel, přírodní esenciální olej z heřmánku, borůvkový kondicionér, coco mono ethanolamide, coco di ethonolamide, Alpha Olefin, glycerin, kyselina citronová, pitná voda.
 
Stejně jako předchozí šampon, i tento je 100% ručně vyráběný a to v Indii, neobsahuje silikony, sulfáty, alkohol, parabeny a další chemické látky a ani produkty živočišného původu :)
 
Šampon lze koupit ve dvou velikostech a to o obsahu 100 ml a 250 ml a to přímo tady
:)
 
Mějte se krásně :)

3 komentáře:

  1. Děkuji za recenzi, určitě některý z jejich šamponů vyzkouším :) Přechod na přírodní vlasovku moc doporučuji, já jsem už dlouho nadšená z produktů Desert Essence, speciálně z malinového šamponu a kondicioneru. A mým nejnovějším objevem je vlasovka od O´right, jejich Tea tree šampon je úžasný, stejně tak olejíček s bílou růží a vlasová mlha se zeleným čajem.

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá to naozaj super, hlavne to zloženie. A že je voda na poslednom mieste,to ma dostalo úplne. Lebo väčšina kozmetiky sa skladá hlavne z vody a až potom sú to ďalšie látky v úplne smiešnych množstvách. Parada :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež mám dobré skúsenosti s týmto šampónom, mám od nich aj aloevera gél :) Na mojom blogu mám na ne a na niektoré ďalšie značky kozmetiky recenzie, tak ak chceš, pozri sa: radyodbaby.blog.cz :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*