úterý 4. června 2013

Maybelline Color Whisper 430 Coral Ambition

Krásné úterní odpoledne :)
 
Venku to stojí za prd, jaro nikde, léto v nedohlednu, dovolená u moře jakbysmet. Rtěnku, kterou vám dneska představím, jsem si kupovala s tím, že bude úúúžasná, až budu opálená. Což dle všeho asi letos nebudu :D Díkybohu ale vypadá dobře i teď, její odstín je totiž tak krásný a univerzální, že musí slušet snad každé z nás :)
 
Maybelline Color Whisper 430 Coral Ambition dělá čest svému jménu. Je vážně krásně korálová, přesně ten ideální střed mezi růžovou a oranžovou. Takový odstín jsem sháněla roky a nenašla. Až teď :) A jsem moc spokojená :)
 
Konzistence CW je balzámová a mastnější. Je ale krásně hydratační, po rtech při nanášení skvěle klouže a rozhodně rty nevysušuje. Díky tomu nemá zrovna několikahodinovou výdrž, ale opakovaná aplikace je raz dva, takže s tím nemám problém. Rtěnka je hezky štíhlá, dobře se s ní musí líčit i užší rty.
 
Vůně moc příjemná, obvykle takhle voní balzámy na rty :) Obal je klasický plastový a víčko dobře dosedne na spodek a nehrozí tak jeho ztráta.
 
Na CW spousta blogerek nadává a při srovnání s Revlon Lip Butter je zatracuje. Nechápu proč. LB mě neohromil, odstín, co jsem měla už teda vůbec ne. CW si alespoň můžu okouknout naživo, cena je velmi příznivá ( já jsem ještě chytla akci 1+1, takže si stěžovat fakt nemůžu ) a s tím, jaký je výsledek na rtech, jsem absolutně spokojená. Brzy se tu objeví i odstíny Petal Rebel a Lust for Blush ;)
 
Co vy a Color Whisper? Jste spokojené? Jaké odstíny máte vy? :)
 
 


 
Mějte se krásně :)
 


 

24 komentářů:

  1. Žádnej nemám :D :/ Když tu byla ta akce 1+1 nebo jiný slevy, odstíny, které jsem chtěla, neměli. Teď Lust For Blush a Oh la Lilac mají, ale plnou cenu za ně zase dát nechci...
    Coral Ambition je hezký odstín, ale zrovna by mi neslušel, ostatně cokoliv do korálova, oranžova...

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si koupila Colar ambition a jsem teda zklamaná. Jo ta barva je fantastická... ale jinak to hrozně leze do vrásek a podle mě teda ani nehydratuje...
    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. Mam uplne stejny odstin ( jsem take blondyna) a miluji ho :) presne souhlasim se vsim, co tady skrz Tva pismenka padlo :) je naprosto skvela! Tesim se na zbyle dve barvy, jsem posedla rtenkami/balzamy a mozna me navnadis mrknout se i po dalsim odstinu CW :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta barva je vážně úžasná!!!

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mam 430 CA a jsem moc spokojena :) Rekla bych, ze v realu je ten odstin jeste zarivejsi.

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám tu nafialovělou a je úuuužasná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle odstín vypadá na rtech fakt pěkně, asi si ho připíšu na seznam :). Mám Rose of Atraction a nemůžu si CW vynachválit. Je to skvělý pomocník na jaro a léto.

    OdpovědětVymazat
  8. Mám Orange Attitude a taky jsem s ním spokojená. Jen mi připadá, že je tak krémový, až se trochu rozpíjí.
    Každopádně mám i jeden LB a mám ho raději, nicméně CW jsou v českých vodách jedna z moc fajn věcí! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám dvě CW a jsem spokojená. Taky mám tento odstín a ještě Orange Attitude a když nemám čas na líčení rtěnkou, tak použiji tyto a vím, že je to v pohodě, i když nebudu mít po ruce zrcátko. Vyhovuje mi i hydratace, nevysušují mě a nemusím pod ně dávat balzám. Já jsem rozhodně spokojená, jen bych brala větší výběr odstínů, pro mě jsou použitelné pouze tyto dva.

    OdpovědětVymazat
  10. Coral ambition mám taky.. a přijde mi, že ten můj tedy vypadá o dost jinak, ale fotky barvu asi trošku zkreslily ;) Každopádně i já jsem si ji celkem oblíbila a to nejsem na jiné, než nude barvy:)

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám Mad for magenta a jsem docela spokojená. :) Ne, že by zrovna hydratovala, ale ani nevysušuje a navíc docela hezky na rtech drží. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mně teda přijde, že CW trochu vysušují, nicméně spousta barev se mi líbí, tak jich mám pět :) Nicméně mám i nějaké LB a jsou taky fajn, déle vydrží, ale přijdou mi hodně hutné, tak to střídám a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásný odstín, to se musí nechat. Možná si teď za "těžce vydřené peníze" udělám radost :-) LuLu

    OdpovědětVymazat
  14. Já bych byla ráda spokojená, ale odstín Pink Flamingo je na mě fakt hnusný, nebarví (i když rty tmavší mám, ale ne extrémně) a hrozně mi zvýrazňuje vrásky a všechno. A to mám jinak rty hladounké. Moc to nechápu. Jo a záhadně mě vysušuje. Tak nevím, zda je šunt jen ten kus nebo jak, ale už nechci další odstíny pokoušet, bojím se, že by dopadly stejně. A stejně na mě nebudou vidět, to LB jsou alespoň lépe pigmentované a jsou po jednom přejetí vidět i ty světlé.

    OdpovědětVymazat
  15. každému zkrátka sedne něco jiného... já zatím kolem této kolekce jen mlsně pokukuju, ale asi neodolám :)

    OdpovědětVymazat
  16. Veľmi pekny:) taký jemný:))

    GIVEAWaY U MNA

    OdpovědětVymazat
  17. Labuňo kam jsi zmizela?

    OdpovědětVymazat
  18. tento odtien som si dneska kupila je krasny tak isto ako petal rebel ktory som si kupila ako prvy este mam v plane kupit si oh la lilac neviem preco mam CW velmi rada i ked vydrz je mizerna ale su prijemne na perach keby bola vydrz lepsia mala by som ho radsej ale su prijemne a farby su tiez krasne :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ja mám tri, konkrétne v odtieňoch 130- pink possibilities, 310- mad for magenta a 440- orange attitude. Tá 130-tka nie je na mojích perách veľmi vidno,ale niekedy je aj to výhoda :) sú príjemnučké,balzamové, ale nevydržia dlho a vysušujú mi pery. Inak ich ľúbim a plánujem si dokúpiť aj ďaľšie odtiene

    OdpovědětVymazat
  20. Vypadá dobře, já mám ten moccha a přemýšlím o dalších:)))

    www.beautyinatub.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*