sobota 1. června 2013

Květnový Ladybox u Labradoory :)

Krásné sobotní poledne :)
 
Minulý týden jsme mohly do rukou dostat květnový Ladybox. Nejinak tomu bylo u mě, já vám dnes ukážu, co bylo v tom mém a podělím se s vámi o svoje dojmy z květnové edice :)
 
I tentokrát dorazil Ladybox v růžové krabičce, což je fajn, růžová je dobrá a krabička z tvrdého kartonu taky :)
 
 
 
Po otevření opět klasika - zapečetěný dopis s přehledem výrobků, které jsme mohly v boxu najít, včetně cen, za které se výrobky prodávají na stránkách www.ladybox.cz :)
 
 

 
 
Co mě ale opět nepotěšilo, je černá výstelka boxu, která prostě páchá jen a jen protivnosti. Práší a černá smítka jsou všude na výrobcích. A ty díky tomu vypadají poněkud "jetě". Hlasuju za změnu materiálu,  tohle je fakt na prd :/
 

 
 
A teď k výrobkům ;)
 
 
Le Chaton  Hydratační pleťová maska - 100 g, plné balení
 
Možná to nevíte, ale mám ráda kosmetiku s kozím mlíkem. Le Chaton, potažmo La Cherve si pamatuju ještě z dob mého mládí a vždycky jsem tu kosmetiku měla strašně ráda. To, že se objevila v Ladyboxu, mi udělalo nesmírnou radost a moc se těším, až masku vyzkouším :)
 
 
 
Palmer's CBF Parfémované tělové mléko - 50 ml, cestovní balení
 
Úžasná vůně je jedním z pozitiv tohohle krému. Kromě toho taky skvěle hydratuje, moc příjemně se roztírá a pokožka je po něm ohromně příjemná na dotek :) Potěšil mě :)
 
 
 
Lee Stafford Dry Shampoo Original - 50 ml, cestovní balení
 
Suchý šampon jsem nikdy neměla :) Vlasy se mi skoro nemastí, a tak ho nikdy nebyla potřeba. Vždycky jsem ho ale chtěla vyzkoušet :) Tenhle od Lee Stafforda mi udělal radost, protože mám tuhle značku ráda a když už bych měla nějaký zkusit, velmi ráda to provedu s tímhle. A navíc je to vlasokosmetika a to je něco pro mě! :)
 
 
 
Iven Cosmetics Collagen Speciál s Elastinem - 10 ml, vzorek
 
Čistě kolagenový přípravek jsem nikdy neměla. Dává se pod pleťový krém, kde uzamyká vlhkost. Strašně pěkně voní, něco mi hrozně připomíná, ale ani za nic si nemůžu vzpomenout, co to je. A pěkně mě to štve :D
 
 
 
Marvis Classic Strong Mint zubní pasta - 10 ml, vzorek
 
Zubní pasta se hodí vždycky, miniatura je ideální na vyzkoušení a zvážení, jestli stojí za to koupit si celé balení. Tahle zelená tubička je navíc ohromně roztomilá :) Pastu jsem zatím nezkoušela, ale moc pěkně voní :)
 
 
 
Lambre Tekuté oční stíny 06
 
Tady jsem trochu zklamaná. Avizoavé odstíny byly hnědý a fialový. Nevolila jsem dopředu odstín, chtěla jsem se nechat překvapit s tím, že obě barvy využiju. Jenže tohle není fialová... Tohle je bílá s růžovým shimmerem, který na víčku hodně vynikne, v podstatě vám na víčku zůstane jen ta růžová. A já a růžová na očích, to fakt nejde dohromady, vypadám pak jako po týdnu prořvaných nocí. Tady nastalo zklamání...
 
 
 
 
Duck Island Bath Foam & Shower Gel Mandarin & Bergamot - 30 ml, cestovní balení
 
Tuhle věc beru jako těžítko do boxu, aby toho jako nebylo málo... Vzorek a lá hotelový pokoj, vonící jako vzorek a lá hotelový pokoj. Neurazí, ale rozhodně nenadchne... 30 ml vzorek sprcháče? No...
 
 
 
 
Součástí krabičky byly i letáky od Palmer's a Lee Stafforda s přehledem výrobků. Mimochodem, ten od Leeho je děsně pěkně zpracovanej :)
 
 
 
 
Co vy a květnový Ladybox? Udělal radost? Zklamal? Já jsem vcelku spokojená, většinu výrobků využiju a větší půlka mi udělala vyloženě radost :)
 
Za postkytnutí květnové edici děkuji tvůrcům Ladyboxu :)
 
Mějte se krásně :)
 
 
 
 

 

7 komentářů:

  1. S Ladyboxem jsem spokojená, akorát mi už vadí, že tam pořád cpou spoustu věcí co obsahuje kakao, ale vím, že většina lidí nemá alergii na kakao jako já, o Ladybox se dělím s mamkou, takže si tyto věci nechává:)
    Jinak mě moc potěšila ta maska, pasta na zuby, stíny (mám stejné, úžasná barva), kolagen a suchý šampon:) Takže vlastně skoro vše:D

    OdpovědětVymazat
  2. Já byla spokojená, využiju vše a ta maska,udělala asi největší radost. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku La Verche naprosto miluju:)

    OdpovědětVymazat
  4. Všetci recenzujú jak divý :D Každý má LADYBOX, samozrejme že aj ja :D Strašne sa na neho teším :) Krásna recenzia
    Andy:)

    OdpovědětVymazat
  5. ja som tiež rozmýšľala, že si ho objednám, ale nakoniec som sa k tomu nejako nedokopala.. :D ^_^
    -----------
    Larys ~ little-pengu.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Ten kolagen voní jako Lactacyd a ještě tak voněl vlasový gel od Pantene. :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*