středa 26. června 2013

Saloos Hydrofilní odličovací olej Argan Revital

Krásné středeční odpoledne :)
 
Já jsem na odličovací věci docela náročná. Nesnáším odličovací mléka, nemusím moc tonika a to všechno proto, že nemám ráda pocit dření vatového tamponu po pokožce. Běžně používám na odlíčení gel Cien z Lidlu ( recenze bude brzy ), který naprosto miluju. Takže když mi od firmy Saloos přišel hydrofilní odličovací olej ( děkuju!! ), protočila jsem oči, že to bude ještě zajímavý... A bylo :)
 
Hydrofilní odličovací olej Argan Revital je směs olejů určená k odlíčení pleti, zbavení všech nečistot a make-upu, včetně odlíčení očí. Odličuje i voděodolný make-up a to velmi snadno.


 
Použití se mi moc líbí - navlhčíte vatový tampon trochou vody ( přebytečnou vyždímu ), kápnu trochu oleje, promnu a vzniklou emulzí už jen příííííjemně kloužu po pokožce. Odličuje efektivně, důkladně a hlavně to nedře!
 
Po odlíčení je pleť hebounká, čistá, zklidněná a voňavá. Ale jako když píšu, že heboučká, tak fakt heboučká! Po odlíčení olejem dočistím micelárkou od Lirene, opláchnu, namažu krémem nebo konopáčem a pleť jásá.
 
Argan Revital obsahuje slunečnicový, sezamový a arganový olej. Obsahuje vit. A, E a F, je vhodný pro pleť i citlivou, u které zmírňuje zarudnutí. Neucpává póry, je nekomedonní a ačkoliv jsem se toho hodně bála, žádné protivnosti mi pleti nevyskákaly :) Voní po bulharské růži a lemon tea tree.
 
Saloos Argan Revital je můj první odličovací olej a rozhodně není poslední. Odličování olejem mě nadchlo, je to neskutečně komfortní a relaxační záležitost :)
 
Co vy a odličovací oleje? Máte? Znáte? :) 
 
 



 
 
Mějte se krásně :)
 




 

20 komentářů:

  1. Zkoušla jsem růžový taky od Saloosu a na pleť je opravdu skvělý, ale oči mi neodlíčil dobře. Mám na odličování nejradši jeden výrobek, takže je to škoda.

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla od Saloos ylang-ylang a hodlám v nejbližší době koupit nový - neodličuju s ním pleť, ale pouze oči a vyhovuje mi, že mám pak pěkně promaštěné oční okolí a nemusím už používat krém :)

    OdpovědětVymazat
  3. Znám, mám :-D Ne sice tuto variantu, ale levandulový hydrofilní odličovací olej značky Saloos používám už nějaký ten pátek a už nechci nic jiného :-) Dočišťuji květinovou pleťovou vodou (taky od Saloos) a pleť si chrochtá blahem :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak takhle recenze se mi naprosto hodí.. Už hodněkrát jsem nad odličovacím olejem přemýšlela a po této recenzi ho určitě zakoupím :-) Děkuji

    OdpovědětVymazat
  5. Zkusím, ale mě to tamponkama nebaví, mám tekuté mýdlo na obličej od clinique - 400ml koupeno v akci v Sephoře za 400,-, vydrží mi rok, namydlím s tím ruce ve vaně a obličej normálně umyju, pustí vše, nemusím ani dočišťovat vodou :-), ale saloos miluju, takže určitě vyzkouším :-). Soňa M.

    OdpovědětVymazat
  6. mamka ho používá a je s ním spokojená, ale mně se nějak příčí používat cokoli olejovitého.. max nějaký dvoufázový odličovač, ale vyloženě olej.. to mě vůbec neláká, i když asi kolikrát odlíčí lépe než všemožná mléka a čistící vody dohromady.

    OdpovědětVymazat
  7. Tímhle článkem si mi vyloženě kápla do noty. O víkendu jsem byla u rodičů a zapomněla jsem si odličovač, tak jsem použila mamky - zn. Balea, takovej modrej. Byla to fakt hrůza, jenom jsem drhla a všechno se to mazlalo. Jenže mamka jak nezná nic jinýho tak si myslela že to je normální... Tak jí asi pořídím tenhle olej, kterej jsem předtím vůbec neznala, ale ještě si počkám na recenzi toho odličováku z Lidlu :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Mám ho taky, ale Levanduli, akorát se odličuju jinak(mi to přijde komfortnější). Opláchnu obličej vodou, pár kapek oleje dám na ruce, rozpatlu po obličeji, a setřu tampónkem. Jsem z něj nadšená, je fakt super!

    OdpovědětVymazat
  9. Já na Saloos nedám dopustit. Vše, co jsem měla, bylo super a nemohla jsem si vynachválit ;-)

    Dior a Liu jo GIVEAWAY:
    http://www.labradoora.com/2013/06/saloos-hydrofilni-odlicovaci-olej-argan.html

    OdpovědětVymazat
  10. Saloos miluju! Mám zkušenosti s:
    - bambucký máslo - ideální na zimu nebo hodně suchý místa
    - krém růže - krásně voní, dělá hebkou pleť a nemastí
    - Tea Trea odličovák - super na odlíčení i na akné, pleť je po něm jako dětská prdelka
    - na rty - výborná hydratace
    - riciňák - super na růst vlasů
    - mátový sprej - na osvěžení pleti dobrý, ale jinak je docela k ničemu

    Verča L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ten ricinový olej na růst vlasů se má vtírat do vlasů ? :)

      Vymazat
    2. Vtírám vatovou tyčinkou nebo smíchám s kokosovým olejem, protože je riciňák sám o sobě hodně tuhej olej a jde špatně vymýt když to s ním přeženeš. Verča L.

      Vymazat
  11. Tak to jsme naladěny podobně :), dnes jsem psala o stejném výrobku akorát o granátovém jablku - jsem ráda, že je Ti příjemný, i já jsem s ním stopro spokojená a plánuji vyzkoušet i jiné druhy. Hlavně se mi líbí, že to vlastně není olej, ale emulze :-D

    OdpovědětVymazat
  12. já měla od Saloosu meduňku a nevím, jestli jsem používala špatně, dala jsem mu strašně moc šancí, páč jsem ho prostě chtěla používat, ale ať jsem dělala, co jsem mohla, tak jsem vždycky druhý den skončila akorát se suchými místy na obličeji :( zkoušela jsem dávat na namočený tamponek jak ty, na mokrý obličej, na vlhký obličej, na suchý obličej a pořád nic :( odličoval sice hezky, ale druhý den sušenka :(

    OdpovědětVymazat
  13. Popravdě, používám už JEN tyto odličovací oleje. Spokojená jsem byla zatím snad se všemi (kromě Tea Tree Manuka - moc mi tedy nevoněl, spíš naopak).

    OdpovědětVymazat
  14. Já ho vyzkouším, cokoliv jsem vyzkoušela na tvé doporučení na mně funguje a jsem spokojená :-) a hlavně ještě jednou děkuju, za radu konopáče na pejska...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? :-) Já mám kosmetiku pomalu už jen tu doporučenou od Labradoory a mám imho nejkrásnější vlasy a pleť za posledních pár let! Verča L.

      Vymazat
  15. Od Saloosu jsem měla dva a s oběma spokojenost :).

    OdpovědětVymazat
  16. Měla jsem balzám na rty a nehty od Saloosu naprostá spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  17. minulý měsíc jsem si koupila odlič. olej růžové dřevo a taky jsem nadšená, k tomu ještě používám i ricin. a dýňový olej

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*