pátek 21. června 2013

BarryM Peach Melba

Krásné páteční odpoledne :)
 
Už víc jak tři týdny jsme tu neměly žádný pěkný láček a to je teda pořádná chyba! Před úterní blogsale ( zde ) jsem při prohlížení laků narazila na jeden, který jsem ještě nelakovala a absolutně nevím proč, protože je úúúúžasný!
 
BarryM Peach Melba je dokonalý meruňkový lak. Není broskvový, je meruňkový :D Jde o krémovou, světle oranžovou s kapkou, pidikapičkou růžové. Je nesmírně slušivý, vypadá elegantně, jemně, sofistikovaně. Je krásný na bledých rukách a dokonalý na rukách opálených :) 
 
Konzistence laku je skvělá, není ani řídký, ani hustý, je přesně takový, aby se s ním dobře pracovalo. Při troše šikovnosti kryje už v první vrstvě, já dala dle zvyku dvě tenké. Hlavně nedělá při lakování vůbec žádné neplechy. Schnul rychle, nebublinkoval, nedělal díry.
 
Výdrž je skvělá, mám ho třetí den a ani se nehnul, fotky jsou focené dnes ráno, takže důkaz místo slibů předložen. Lak mi pochválila nejen kamarádka, ale i pokladní v supermarketu :))
 
Nalakovala jsem přes něj Color Club Vivid Top coat s kapkou holo laku :) Vivid hezky vytáhne pastelovost laku a hodně prodlouží výdrž.
 
Peach Melbu i Vivid Top coat koupíte na mojesminky.cz, pošta zdarma ;)
 
 



 
 

 
 
Mějte se krásně :)
 
 

24 komentářů:

  1. Je opravdu moc krásný a slušivý :-) Podobnou barvičku mám od Coloramy.

    OdpovědětVymazat
  2. Potvoro, nejen, že máš krásné vlasy, tak i nehty:) Lak se mi líbí moc!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten je super vždycky když si koupim oranžovej lak je moc oranžovej a tenhle je krásně korálovej.! :-) a chci tvoje nehty:-*

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tenhle jsem si dneska nalakovala, taky jsem na něho nějak pozapomněla a nevím jak se to mohlo stát!! :) s tvým top coatem vypadá ještě o chlup lépe,než normálně:) a máš pravdu, na opálených rukou je dokonalý! N.

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se líbí, že kryje v první vrstvě:) Všechny meruňkové laky, které jsem měla / mám, kryjí strašně špatně a nevypadají pěkně:( Tenhle je ale fakt povedený :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je opravdu krásný! PS: Ivi, obdivuji tvé nehty a tvou manikúru! Prosím, poraď jak na správnou manikúru, nevím si rady. Děkuji!

    OdpovědětVymazat
  7. S tím "home made" top coatem vypadá fakt moc hezky, dodá mu takovou šťávičku :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten obdivuju uz dlouho,ale zatim jsem si vystacila s Essie Van D'Go...ale az se naskytne prilezitost, tak po nem urcite sahnu=)

    OdpovědětVymazat
  9. Teda to je opravdu nádherný letní odstín - pastelkám teď v létě přicházím hodně na chuť, BarryM mám doma jen jeden, ale určitě né poslední, moc se mi líbí i ten vivid top, připomíná mi moji NYC supernovu z drogešky :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tahle barva je úžasná na opálenou ple´t, krásně Ti zhnědne celá ruka =) (mitsuuko.blogspot.cz)

    OdpovědětVymazat
  11. Je nádherný... přesně takovou barvu si musím pořídit! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  12. Ta barva je fakt krásná! Přesně nějakou takovou jsem hledala taky:)

    OdpovědětVymazat
  13. To je on ! Mého srdce šamipon ! :

    OdpovědětVymazat
  14. tak ten je naprosto parádní!!! poslední dobou mám moc ráda podobné jemné barvičky, takže tenhle bych rozhodně brala. Asi se po nějaké podobné podívám v drogerce :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krása. :) Ten hololak :) mu dodává šmrnc. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ten chci! Je dokonalý! Perfektní na léto!! :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Jednoduše dokonalá meruňková...

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*