úterý 6. srpna 2013

Box4Pet - krabička pro vaše pejsky/kočičky :)

Krásné úterní odpoledne :)
 
Hrozně ráda chodím k Jen na její blog koukat na články o Barkboxu pro jejího psího mazla :) Často jsem si vzdychla, že je škoda, že tady nic takovýho není. No a pak mi najednou přišel mail od Box4Pet, jestli bych nechtěla jednu krabičku vyzkoušet. Jaký nadšení zavládlo, to si asi umíte představit :D Na stránkách www.box4pet.cz jsem vyplnila dotazník, aby byl box přímo na míru mým čenichům a pak už jsem se jenom těšila. Dnes box přišel a já se s vámi velmi ráda podělím o dojmy :)
 
 
 
 
Zvyklá na Ladybox jsem čekala krabičku a ona přišla krabice :D Bílá, s logem, nic přehnaného, paráda. Produkty jsou přímo v přepravní krabici, uvnitř žádná další solo krabice není, ale proč taky.
 
 
 
 
Po otevření na mě na víku zevnitř vykoukla nálepka se jmény mých psů, což mě strašně potěšilo, hned je to takové jakoby rodinné :)
 
 
 
 
V krabici jsou věci podložené jen trochou papírových hadů, díky bohu za to, já tenhle typ výstelky moc nemusím a i v Ladyboxu mi občas dost vadí.
 
 
 
 
Tak jdeme na to :) Tak, jak jsme zvyklé z LB, je i v tomto boxu leták s přehledem výrobků :) Protože box se dá objednat pro pejsky i kočky, je leták rozdělený na dvě části, na levé straně se dozvíte, co je v boxu pro psy, na pravé, co by v boxu bylo, kdybyste si ho objednaly pro číču :)
 
 
 
 
 
Největší položkou v boxu byly pamlsky Candie's, které jsou perfektní, psům chutnají, nejsou přeslazené, obsahují vitamíny a minerály ( žraločí chrupavku ) a já jsem je jeden čas kupovala psům dost často. Mají tvar žraloka a je jich v balení fááákt hodně. Mají "pufovanou" konzistenci jako křupky :D Obsah balení je 150 gramů.
 
 
 
Další, co mi padlo do ruky, byla psí kapsička Applaws, která už na první pohled obsahuje to, co deklaruje na balení. Já mám kapsičku s kuřecím a hovězím masem, brokolicí a baby kukuřicí. Ve hmotě je evidentně jak maso, tak kousky mini kukuřice a brokolice. Spravedlivým dělením ji pejskům rozporcuju ke granulkám. Obsah balení je 150 gramů.
 
 
 
Další papací položkou jsou tři pytlíky vzorků granulí Profine. Jako první mě zaujala vůně granulí. U mě je to tak, že bych nikdy nedala psovi granule, co mně samotné nevoní. Profine voní skvěle. Vůbec jsem tuhle značku neznala, box tedy splnil svůj účel a představil mi něco nového. Složení se mi líbí do té míry, že zítra objednávám dva pytle seniorky pro kluky a kuře pro Ráchel. Paráda!! Granulky využiju jako pamlsky při cvičení nebo jako odměnu :) Obsah každého vzorku je 100 gramů.
 
 
 
 
Hrabeme dál :D Do oka mě bouchla modrá koule s očima :D Je to hračka "Příšerka", ze které mám strašnou radost, protože jsem něco takového chtěla vždycky pořídit. Příšerka je z odolné gumy a je dutá. Zubatou pusou se do hračky dají strčit pamlsky nebo máznout taveňák a věřte tomu, že tohle psa zabaví na hoooodně dlouho :) Skvělá hračka, juhůůů!
 
 
 
Dál jsem z krabice vytáhla červeno-bílý šátek a lá Ferda, který se dá navléknout na obojek a dělat velkou parádu :) My obojky nepoužíváme, máme retrívří vodítka s moxonovou smyčkou, nicméně už vím, kterému pejskovi tím udělám radost :)
 
 
 
 
V krabici byl taky pamlsek ze sušených vnitřností, což psi ocení, bo je mají tuze rádi :) Tyčku rozlámu na tři kusy, ať si smlsnou všichni :) Mimochodem - koupí tohohle pamlsku přispějete na výzkum rakoviny vaječníků u fen.
 
 
 
 
Dál byly v boxu dva časopisy, které mi udělaly radost, Jedním z nich je Svět psů, který mám moc ráda a další je Haf&Mňau, který vůbec neznám, ale vypadá moc zajímavě :)
 
 
 
 
Tak a poslední položkou v boxu byla srandovní černá nálepka :))
( mít spolubydlícího, má to na dveřích :D )
 
 
 
 
Standardní součástí jsou i letáky k produktům v boxu, Profine spolu roli splnil, ten mě fakt nadchnul, zbytek mám ještě v plánu pročíst :)
 
 
 
 
Táákže - suma sumárum bylo v boxu 11 věcí. To je hodně slušný, řekla bych. Až na šátek využiju všechno, radost mi udělalo ale opravdu naprosto vše.
 
Jak se vám tenhle box líbí? Přemýšlíte, že svému mazlovi taky nadělíte krabičku ( krabici! ) plnou překvapení? :)
 
Mějte se krásně :)
 

22 komentářů:

  1. Jůů, tohle je skvělý! Mít penízky, hned bych udělala těm svým broukům radost :)) Hodně dobré a pěkné věci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super psi box, jsem zvedava, koho z tech tri selem bude nejvic bavit ta hracka, tipuju Thea :p :).

    OdpovědětVymazat
  3. Je to skvělé, čtu o tom poprvé. :)

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá snad lépe, než ty lidské... :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je něco pro mě, už vím, co pořídím svýmu trhači. LB jsem si nikdy neobjednala, ale do tohoto zvířátkovskýho půjdu:)

    OdpovědětVymazat
  6. Box4pet je skvělý nápad! Čekám teda až na příští, protože ta samolepka jako dárek se mi nelíbí :D

    OdpovědětVymazat
  7. Podle mě je to skvělý nápad a myslím, že by se takové krabičky mohly udržet i dlouho :)

    P.S. Ráda bych tě pozvala na Giveaway na mém blogu :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem byla minulý měsíc oslovena, takže jsem měla možnost tento boxík vyzkoušet a měla jsem z něj obrovskou radost (teda hlavně moje zvířátka :)). Myslím, že je to supr nápad a že ty zvířátka využijí vždycky všechno narozdíl od nás u krabiček krásy :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tenhle box se mi líbí snad víc, než Ladybox!

    Musela jsem si vygooglovat ta speciální retrívří vodítka, o ničem takovém jsem zatím neslyšela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je hezký, že už se konečně mazlíci berou jako rovnocenní členové rodiny :)
      Retrívří vodítka jsou super ;)

      Vymazat
  10. Ahoooj, jeee tak to je krása!
    Já teda přemejšlela, že bych pesovi koupila, jenže on prostě nemá rád vnitřnosti a tvrdý věci, hračky... Granule jako pamlsek, to by mi taky nesnědl, nejí ani piškoty...
    Přitom jsem ho nikdy nerozmazlovala a nechceš jíst, tak měj hlad a druhej den jedl...
    Ten by ocenil kapsičky, vaničky, měkký pochoutky a plyšový hračky :-D granule bere jako nutný každodenní zlo a nesní ani celou porci potvorák jeden...

    OdpovědětVymazat
  11. teď lituju, že box nemám komu pořídit :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba nadělit pejskovi do útulku? :)

      Vymazat
    2. Tak to jsem rovnou posilala pytle se zradlem :) To bych musela koupit vsem pejskum :))

      Vymazat
  12. Jé tu modrou příšerku máme doma taky a psi jí milujou :D

    OdpovědětVymazat
  13. Tohle plánuji pořídit Cherrynce k vánocům :D

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
  14. viděla jsem, že plánují udělat i edice pro jiná zvířátka, až bude hlodavčí, tak ho beru, abych nedělala radost jenom sobě :) ale kdybych měla pejska, tak jsem z tohohle nadšená, fakt to vypadá hodně dobře!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fajn a dobroty vystačí na hodně dlouho i pro tři čenichy :)

      Vymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*