sobota 24. srpna 2013

Macadamia Natural Oil mask

Krásné sobotní odpoledne :)
 
Recenzi na tuhle masku jsem vám slibovala už včera, ale velmi neinteligentně jsem nechala foťák doma, když jsem jela do kanceláře... Takže recenze je dnes, snad mi odpustíte :) Kdo kouká na facebook, ten viděl předevčírem určitý příspěvkový plán. Zapomeňte na něj, prosím, příspěvky budou trochu jinak poskládané :)
 
 
 
Macadamia Natural Oil mask je maska na vlasy s obsahem makadamiového a arganového oleje. Obsah olejů je v masce poměrně vysoký, takže si myslím, že nebude úplně vhodný pro mastné vlasy.
 
 
 
 
Maska má kašovitou, hutnou konzistenci a intenzivní květinovou ( ? ) vůni. Čekala jsem orientální sladkou vůni, jako má třeba Balea Oil Repair, ale taková není. Vůně se ve vlasech drží hodně dlouho, v podstatě do dalšího umytí.
 
 
 
 
Před použitím masku doporučuju naředit teplou vodou, resp. odebrat potřebné množství do misky, přilít trochu teplé vody a rozmíchat. Nejen, že pak maska vydrží mnohem déle, protože spotřebujete jen malé množství, ale taky se vám bude mnohem lépe vymývat. Pokud masku ředit nechcete, připravte se na to, že se maska nevpracovává do vlasů úplně lehce a je potřeba masku opravdu hodně dlouho a hodně důkladně vymýt, jinak můžete po uschnutí vlasy mýt znova.
 
 
 
 
 
Maska je určena pro vlasy suché a poškozené a můžu upřímně říct, že tak vyhlazené, ultrahebké a ultrapoddajné vlasy jsem nikdy po ničem neměla. Ta maska je normálně zázrak :) Při správném použití mi vlasy ani náznakem nemastí, o vlasy dokonale pečuje a opravdu jsou pak doslova a do písmene jako sen.
 
 
 
 
Já jsem měla k mání 5 vzorků z Ladyboxu po 15 ml ( ať žije Exchange :D ) a při naředění mi 15 ml vzorek stačil na dvě použití, což je nevídané :) K dispozici mám už jen půlku pátého vzorku, ale rozhodně plánuju koupit celé balení, protože to za to prostě stojí :)
 
Moc ráda bych teda vyzkoušela celou Macadamia Natural Oil, i šampon, leave in kúru, olej, všechno :D Jestli je to totiž stejně úžo jako maska, tak to prostě musím mít! :)
 
Co vy a Macadamia Natural Oil maska? Máte vyzkoušeno? :)
 
Mějte se krásně :)

 

16 komentářů:

  1. já mám mastné vlasy a vyhovuje mi taky, ani ji neředím, vymyla se mi dobře a jeden ten pytlík mi vystačil na tři umytí (vlasy mám kousek pod ramena), akorát jsem si ji přendala do kelímku, abych ji mohla přenášet :) plánuju určitě plné balení!

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ten leave-in výživný krém a přijde mi k ničemu :-( Jenom mi vlasy tak jako... natuží, nebo jak to říct. Jsou pak hrubé a tvrdé. Vůbec mi nevyhovuje. Masku jsem chtěla zkusit z parfums, jenže byla věčně vyprodaná a teď když stojí o 2 stovky víc, se mi ji zase naslepo brát nechce.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj já jí neředím a uvažuji o koupi velkého balení, je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja som ju mala a nerobial mi dobre. mala som po nej krepovite chemlonove vlasy. najlepsia vec aku som mala na vlasoch bolo aussie 3 minutes miracle

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám na ní spadeno..myslíš, že je lepší než maska absolut repair? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám Absolut a po vzorku jsem koupila Macadamiu, přijde mi lepší...

      Vymazat
  6. Masku má vyzkoušenou a mám stejné pocity :) teď jsem objednávala na parfums.cz šampon i olej a zatím jsem moc spokojená.
    Anet

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám vyzkoušený kondicionér ze vzorečků (asi na 3-4 použití) a teda jsem ráda že jsem ho nekoupila. Je to sice příjemný kondiš ale takový průměrný, nic co by stálo za tak velké prachy. :) Masku ale mám doma a také supr. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám vyzkoušený kondicionér ze vzorečků (asi na 3-4 použití) a teda jsem ráda že jsem ho nekoupila. Je to sice příjemný kondiš ale takový průměrný, nic co by stálo za tak velké prachy. :) Masku ale mám doma a také supr. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vyzkoušeno nemám, na moje vlasy to není, ale na mamku bude (snad) jedno balení čekat do října k svátku. A nebo do prosince k Vánocům. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Vzorku mám doma z Ladyboxu, ale keďže mám mastné vlasy, dám ho asi do giveaway balíčka :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taktéž jsem zkoušla vzorek z Ladyboxu a chystám se na velké balení ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak mně osobně nenadchla. Prostě maska, co hezky voní, vlasy po ní byly prostě normální jako vždycky a vůni jsem necítila ani druhej den...

    OdpovědětVymazat
  13. Je skvělá, ale bohužel moc nabitá silikony... proto ten super truper vyhlazující efekt

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám masku a na moje melírem vysušené naprosto super, ale souhlasím s Tebou, že na mastné vlasy to asi moc nebude. Je dost ,,hutná" takže mastné nebo jemné vlasy může dost zatížit.
    A je vidět, že je dost populární, protože já kupovala na Parfums.cz 250 ml za 349,-Kč, pak měli chvíli vyprodáno a teď jsme se dívala, že ji mají už za 549,-Kč. Petra

    OdpovědětVymazat
  15. tak ted jsi mě dost navnadila... když jsem pracovala v parfums.cz, tak se tyhle věci moc neprodávali... vyzkouším!!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*