středa 21. srpna 2013

Virtuální líčení s Mary Kay :)

Krásné středeční odpoledne :)

Kdysi dávno měl Avon na svých stránkách viruální make-up studio. Nepamatuju si přesně, jestli bylo i na českých stránkách, ale vím, že jsem chodila na, tuším, švédské stránky Avonu. Na výběr byla spousta modelek s mnoha různými barvami vlasů, účesů, všech různých fototypů. Bylo to super! Když jsem nevěděla, jak co zkombinovat, vlezla jsem si na tyhle stránky a strávila tam kolikrát hodiny :) No, jenže pak najednou začala virtuální make-up studia mizet ze všech možných stránek Avonu a bylo po hraní :(

Po čase jsem zapátrala na netu v naději, že je někde něco podobného a heuréka, je! Mary Kay má na svých stránkách taky virtuální líčení a jaký! Kam se hrabe Avon :)



Nejen, že si vybere modelku, která vám je typově nejpodobnější, můžete jí ale libovolně měnit účesy a barvu vlasů, což je naprosto skvělý především v momentě, kdy potřebujete najít to pravý líčení pro konkrétní účes :) Variabilita nezná hranic a za to teda velký palec nahoru.

Taky se mi líbí, že si lze zvolit intenzitu líčení, ať už je to tvářenka, rtěnka nebo stíny. Samy si nastavíte, jestli chcete líčení syté nebo jen nenápadné.
 
A co mě uchvátilo maximálně, to je možnost přidat doplňky - čelenky, naušnice, náhrdelníky,... Především ty naušnice mě potěšily, protože já je nosím málo, kombinovat moc neumím a tohle hodně napoví.
 
No, nebudu to rozepisovat na pět stránek, samy si zkuste, jak se s tímhle vitruálním líčením pracuje a připravte se na to, že se tam dost pravděpodobně zaseknete tak na hodinu :D
 
Mimochodem - virtuální líčení Mary Kay si můžete stáhnout i jako aplikaci do iPhonu ( já už jí tam mám ) a najdete jí i na Instagramu, viz. webovky :)
 
 
 
 
 
Mějte se krásně :)
 
 

11 komentářů:

  1. Jojo na tuhle blbůstku taky ráda chodím :D A ještě mě jakou bavily ty papírový oblékací panenky, měla jsem nějaké od dědečka a ty byly překrásné :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky se tam zasekneš na tak dlouho? Prosíííím, že v tom nejsem sama? :D

      Vymazat
    2. Dřív jo, teď už jen 10 minut max. :D

      Vymazat
  2. Tak už vim, kde dnes večer budu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. já mám něco podobného na iPadu od Inglot, tam si můžu i vyfotit sama sebe, taky jsem si s tím užila dost srandy... dokonce jsem to zkoušela i na přítele :D

    OdpovědětVymazat
  4. Je to super chodím na to ráda když jsem to objevila taky jsem tam strávila hodiny teď už jen když si nejsem u určitého líčení jistá tam zajdu a zkusím jak to bude vypadat :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja to zkousela na taaz.com, je to celkem sranda a muzes si tam zkusit i ruzny celebriti ucesy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ti teda pěkně děkuju... Právě jsem 45 minut strávila upravováním a líčením cizí ženský. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Já chodím na www.taaz.com . Je to zdarma, je to super!

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem kdysi na nějakém americkém webu vložila svojí fotku a "nalíčila" jsem se. Bylo to fajn, ale nějak mi to nezaujalo natolik, abych měla potřebu to opakovat.
    No a Mary Kay? Já osobně je nesnáším natolik, že bych na jejich web ani nevlezla. To je kosmetika, kterou si nikdy nekoupím...

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*