pondělí 19. srpna 2013

Gumička do vlasů s kovovou ozdobou - Golden Rock

Krásné pondělní odpoledne :)
 
Před několika měsíci jsem byla oslovena slečnou Evou z velmi sympatického e-shopu http://www.fashiontasteshop.cz/. Už jste o tomhle e-shopu mohly číst tady, mají tam totiž úžasné balzámky na rty Nivea :) Samotný e-shop mě nadchl jak sortimentem, který je široký, tak i občas vážně směšnými cenami, nízkým poštovným a především opravdu vstřícnou komunikací, heslo "Náš zákazník, náš pán" tady funguje na jedničku. Ale zpět k úvodu - mohla jsem si vybrat nějaký doplněk, make-up, cokoliv. No, a protože já jsem spíš přes ty vlasy, než líčení, vybrala jsem si doplněk do vlasů. A protože jsem objevila "ozdobu", po které jsem už hodně dlouho pokukovala, volba byla jasná :)
 
Gumička do vlasů s kovovou ozdobu, typ Golden Rock je perfektní ozdobou culíku pro jakoukoliv příležitost. Manipulace s ozdobou je velmi snadná a výsledek vždy stojí za to :)
 
Ozdoba se skládá z černé kulaté gumičky a neuzavřeného kovového kroužku. Gumička je skvělá, přesně tyhle používám běžně na culíky, protože vlasy velmi dobře drží a nevytahá se. Akorát ty moje mají malou plastovou kuličku. Kroužek je pozlacený, barva se nikde neoprýskává, není flekatá, nepraská.
 
Aplikace ozdoby je velmi snadná - prostě vlasy vyčešete a zagumičkujete. Ozdoba při spínání vlasů nijak nevadí a nějakou záhadou se sama "usadí" tak, jak má. Může být potřeba kroužek lehce pootočit doprava nebo doleva, aby volná část kroužku byla naspod, ale to není problém, jde to lehce.
 
Ozdoba nikde netlačí a vypadá to vážně skvěle. Rozhodně plánuju nakoupit ještě další ozdoby, které e-shop nabízí, strašně se mi líbí gumička s hroty, tahle :)
 
A teď už gumička s ozdobou v akci :)
 
 
 
 


 
 
Mimochodem - FashionTasteShop je zapojený do hlasování o Shop roku 2013 na Heurece. Jestli chcete e-shop podpořit, stačí kliknout na www.fashiontasteshop.cz, na šedý banner vpravo a vyplnit Fashion Taste Shop :)
 
Mějte se krásně :)

 

26 komentářů:

  1. Ahoj,zrovna u předchozího příspěvku jsem na tobě vyzvídala něco o gumičkách :D :D
    Na fotkách s pejsky máš větší růžovou nebo i černou, jsem tady na tobě už viděla :-)..koukala jsem po drogeriích a našla jen buď napůl vytahaný a nebo s takovým tím "kovovým" zakončením (trhá mi to vlasy)...kde je prosím tě kupuješ?
    Jinak vlasy máš fakt nádherný! Snad se jich taky jednou doberu :-)
    Pa
    h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hanko :) Tyhle drdolový gumičky kupuju u nás v Prima drogerii, obecně je nejčastěji prodávají v malých drogerkách ( Prima, Teta, Coop ), v Rossmannu a DMku jsem je snad ještě ani neviděla...

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  2. To vypadá krásně! Pokukovala jsem po podobné, ale buď se mi nelíbila nebo byla předražená. Moc ti sluší! =o))

    www.magicalbeauty11.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. No právě :D
    Během týdne se tam kouknu :-)
    Díky za tip. Jinak jsem mrkla na ten internetový obchod a poštovní za 16 Kč je fakt směšný :D V dobrým slova smyslu.
    Zaujala mě ta gumička s ostny :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak na Tvých hladkých vlasech to vypadá opravdu nádherně. Budu muset zkouknout, jestli nemají něco do vlnitých vlasů:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám tyhle gumičky z hm a vypadají skvěle, ale nemám obecně moc důvěru v trvanlivost kovových spojů, takže culík radši před tím stáhnu normální hladkou gumičkou a teprve pak dám do vlasů tuhle, jen jako ozdobu, neplní funkci držení vlasů, takže ji nemusím natahovat a tím pádem tak moc nehrozí její prasknutí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se ti to tak osvědčilo, proč ne, díky za tip :)

      Vymazat
  6. Vypadá to parádně, ale řekla bych, že tahle zlatá se hodí spíš na tmavé vlasy. Na světlé bych volila něco jiného :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líbila by se mi ještě stříbrná a pak kožená hnědá a černá. Jsem skromná :D Ale jinak jak zlatý doplňky moc nemusím, tohle mi k blond vlasům kupodivu sedne.

      Vymazat
  7. Sháním jí už půl roku...chtěla jsem objednat za zmiňovaném e-shopu a byla vyprodaná a jinak jí NIKDE nemají,, dokonce ani ne e-bay se mi nedařilo :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni jí zase naskladní, jen je o ní velkej zájem, takže je pak rychle pryč, chce to číhat :)

      Vymazat
  8. Je krásná! Já po ní koukala v tomhle shopu a pořád vyprodáno. Teda přála bych si stříbrnou =o) ale uvidíme!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zase bude! Chce to číhat, je o ní velkej zájem :)

      Vymazat
  9. Krásná a hlavně pokud má opravdu takovou výdrž..gumičky používám téměř denně a po pár dnech jsou na vyhození :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na gumičku fakt nemůžu říct slovo špatný, drží skvěle :)

      Vymazat
  10. ta vypadá moc hezky, doufám, že ji tam brzy doplní :)

    OdpovědětVymazat
  11. tuhle gumičku s kovovým "něco" jsem koupila v HMku, stála mě necelých 150kč, ale mají i levnější, podle toho jaký to kování je, měli různé...mám dlouhé vlasy- ne moc husté, tak normálka... a má to tendenci sklouzávat, tak je lepší pod to dávat silnější černou gumičku a pak na to tu gumičku s kovovým " něco" :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Tuto gumičku jsem si kupovala v H&M v Brně za 49Kč :) měla jsem radost, protože původních 149 jsem za ní vážně dávat nechtěla :) Teď se chci jít střihat na mikádo, tak mi to bude ležet v šuplíku :D

    OdpovědětVymazat
  13. Je to super, mě se to moc líbí ve vlasech, frčelo to už kdysi dááávno. Vypadá do perfektně na tvém krásném culíku:)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*