úterý 18. září 2012

My favorite blogs :)

Krásné úterní dopolko :)

Docela dost čtenářek blogu se mě ptalo, jaké blogy mám ráda, na které se chodím inspirovat a které bych jim mohla doporučit.

Vzhledem k tomu, že moje nejoblíbenější blogy jsou asi těmi nejprovařenějšími v českých blogerských vodách :D, mám obavu, že díky tomuhle článku nic nového neobjevíte :) Nicméně velmi ráda tenhle dotaz zodpovím, protože si holek, jejichž blogy tu zmíním, vážím, mám je ráda a doslova a do písmene mi svými příspěvky zpříjemňují den :)

Ještě bych ráda podotkla, že oblíbených blogů mám spoustu, což je vidět i na blogu v přehledu blogů, které sleduju. Byla bych nerada, kdyby se některé z blogerek, které nebudou v přehledu těch favoritů, dotklo, že jsem o ní nezmínila. Buď jsem je objevila teprve nedávno a na post favoritů teprve apelují, nebo je to sice perfektní blog skvělé blogerky, kam se chodím ráda koukat, ale zaměřením třeba čistě na módu se vymyká mým hlavním zájmům :)

Tak dost povídání okolo, jdeme na to :)

Petralovelyhair - můj asi úplně první blog, který jsem kdy objevila. Kdysi jsem hledala na youtube nějaký návod, jak se poprat s bronzerem a vykonturováním obličeje. Narazila jsem na její video, pod videem na odkaz na blog a byla jsem lapena :D K Pétě chodím už roky, její blog a youtube kanál doslova a do písmene miluju a kromě toho, že jsem objevila super čtení a videa, našla jsem v ní i skvělou kamarádku, bez které by byl můj život o dost chudší :) Díky :*


Viennettka - ach, jak já vždycky obdivovala viennettky blog! Těch laků, co ona má! A vždycky má tak hezky nalakováno! :D Viennettky blog byl v pořadí druhým blogem, na který jsem se chodila inspirovat už před několika lety. Když jsem na fcb zjistila, že si se mnou tenhle nehtolakovací guru pod svým soukr. jménem povídá ( já fakt nevěděla, že je to ona :D ), málem jsem spadla ze židle :D No, a nakonec je to skvělá Péťa č. 2 :)


Mína&Bru - Míny blog jsem objevila přes ten Viennettčin. Mína je naprosto úžasná a strašně sympatická holka, která má strašně hezký nehty, stejně jako já miluje modrý ( a zelený ) laky, psy a vůbec všechny domácí živočichy :D Už dřív byl Míny blog hodně zajímavý, ale teď, když se do blogu pustila i se svojí brazilskou kamarádkou Brunou, je blog zajímavý nesmírně. Však kde jinde máte možnost nahlédnout, co se dá v Brazílii sehnat, mít k tomu český popis a ještě si o ty brazilské poklady zasoutěžit v giveaway? Nikde! Jen u Míny :)


Veroniky módní deníček - ačkoliv se Verča hodně zaměřuje na módu, což není úplně můj šálek čaje ( no jo no, holka v džínách od třech čenichů :D ), mezi časté příspěvky patří i ty o cestování a kosmetice a to už jako můžu :) Nicméně i kdyby Verča psala o nesmrtelnosti chrousta, budu k ní chodit. Z jejího blogu totiž doslova sálá dobrá nálada, optimismus a životní pohoda. Chodím se k ní uklidňovat, odpočinout si a vypustit starosti. Navíc je to ohromně milá holka. Vřele doporučuju! :)


Sonidlo - dalších z nehtolakovacích idolů :D Soňa je důkazem toho, že krátké upravené nehty můžou vypadat naprosto dokonale. Blog Sonidla asi není potřeba nijak extra představovat, je to asi nejznámější blog o lacích ( teď už tam najdete i tipy na líčení! ) a pokud pátrám po nějakém odstínu laku, vždycky zamířím k ní. Soňa má neskutečný přehled v lacích a mraky fotek všech možných značek a barev. Navíc mi vždycky ochotně poradila. Je nesmírně milá a má hrozně sexy hlas :D


Plum Foolery - na blog Plum chodím asi nejkratší dobu, ale okamžitě jsem si ho oblíbila. Už ani nevím, jak jsem na Plum narazila, ale tuším, že bylo to díky videu o zhubnutí nabraných kil. Plum má hodně videí a já miluju videa. Navíc hodně povídá o kosmetice, to mám taky ráda. Ale co na jejím blogu doslova žeru nejvíc, to jsou videa a články z cest, info o tom, co se kde dá ve světě koupit, kolik to stojí, jak moc to je nebo není fajn a všechno to popíše svým osobitým, ohromně sympatickým způsobem. Plum má velmi pozitivní přístup k životu, zajímavou práci a já si k ní chodím pro dobrou náladu :)


A jaké jsou vaše oblíbené blogy? Sem s nimi, třeba zase objevím něco, co jsem měla objevit už dávno! :)

Mějte se krásně :)

13 komentářů:

  1. Tak jsem na tom úplně stejně.. :) Plum jsem také objevila nedávno, je super.. ale Pe%tulka prostě vede..je bezkonkurenční! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Oh, mockrát děkuji, že jsem se v tak úzkém výběru s Bru objevila!!! Je to sakra pocta a navíc mám od tebe i tak hodně návštěv. Jsi zlato ♥
    PS: Pozdravuj hafany!

    OdpovědětVymazat
  3. Super! No ja som urcite mnohe z nich vobec nepoznala a dobremu blogu sa vzdy velmi potesim :-). Dakujem za inspirativne tipy!

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny jsou to úžasné blogy, ale Veroniky deníček ještě neznám, tak ho projedu :).

    OdpovědětVymazat
  5. Jejda Ivi, to je milé!
    Nakoukla jsem, koho díky tobě objevím nového a ono na mě vykoukne můj blog :))

    S tvým výběrem naprosto souhlasím, holky taky sleduji a skoro všechny jsem zmínila i v dnešním videu.

    Za sebe třeba v rychlosti:

    http://sofastars.blogspot.com
    http://simplyfoly.blogspot.com
    http://ilovefashion-lea.blogspot.com
    http://denjekrasny.blogspot.com
    http://giallotulipano.blogspot.com
    http://greeneyesinbrno.blogspot.com
    http://evaschon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Já znám pouze dvě, moc děkuju za rozšíření obzorů :)

    http://www.sonidlo.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Kromě Verči znám všechny a musím jedině souhlasit :).

    OdpovědětVymazat
  8. Krom Míny znám všechny, přesto sleduji jen Sonidlo a vienettku... :) U ostatních mi jsou buď na pohled nesympatické blogerky (hooodně dávám na první dojem, pardooon), obsah, stly paní nebo vzhled... u některých dokonce kombinace všech 3 věcí... ehm.... :)))

    Za mě:
    http://www.zivotpodlelucie.com/ - MILUJU její humor, občas píše i o kosmetice, mohla by tě zaujmout...

    http://navlastnikuzi.blogspot.cz/ - moc hezké recenze a styl psaní

    http://miaslifestyle.blogspot.cz/ - náádherná slovenka, spíš osobní blog

    http://msl3nik.blogspot.sk - snad nejkrásnější blogerka, kterou znám... blondýnka... točí suprový videa, skvěle píše... žeru ji!

    a můj HOT FAVORIT nakonec -> http://freshlili.blogspot.cz/ nejlepší recenze, snad jediná blogerka, která by mě nalákala snad na cokoli :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Navlastnikuzi a freshlili mám tady v seznamu blogů :) Zbytek neznám, jdu je okouknout :)

      Vymazat
  9. skvělý výběr, jsou nejprovařenější, protože jsou nejlepší :-)
    flexiworld3.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Jee, ty jsi zlatíčko, moc jsi mě potěšila :-* A na naše facebookové seznámení vzpomínám s úsměvem :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Všechny, které doporučuješ znám a ráda sleduju ;-) Asi nemá smysl Ti doporučovat blogy o módě, ale na jednom takovém módním blogu se nedávno objevil velmi zajímavý článek ohledně kosmetiky a autorka píše, že v tom hodlá pokračovat. Mně se její příspěvek moc líbí, je úplně jiný, než obvyklé kosmetické recenze, má takovou přidanou hodnotu, a určitě stojí za pozornost, tak posílám dál ;-)

    http://vitainvitro.blogspot.cz/2012/09/ingredient-analysis-hot-pink-super-plus_19.html

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*