neděle 9. září 2012

TAGujeme: 7 smrtelných hříchů :)

Krásný nedělní večer :)

Předem se omlouvám za prodlevu v blogování, trochu mě trápí nějaký moribundus a není moc chuť něco vymýšlet. Takže jsem zapátrala ve svých restech a objevila tagovacího kostlivce ve skříni :) No, jako vždycky, když jde o TAG, přicházím trochu pozdě :D Ale - better late than never ;) 

1. Lakota
Jaký nejlevnější a jaký nejdražší kosmetický výrobek vlastníš?

Tak nejlevnější bude určitě nějaká Essence kravinka z výprodejových futrálků z Rossmanna :D Neměla jsem teda nikdy štěstí na ty výprodeje za pětikačku, ale mám dojem, že se mi kdysi povedlo ulovit stíny za desetikorunu :)

Tím nejdražším bude sada lesků na rty od Diora v odstínech 367 Bonbon, 337 Corail Pétillant a 157 Rose Pétale. Cenu už si nepamatuju, ale bylo to vcelku hodně. Lesky už mám roky, pořád jsou v perfektním stavu a konzistenčně "nestárnou". 


2. Hněv
Jaký kosmetický výrobek miluješ a zároveň nenávidíš? Co pro tebe bylo nejtěžší sehnat? 

Bezesporu je to řasenka :) Pro blondýnu jako jsem já je to must have. Bez řasenky jako by moje řasy nebyly, bez řas nejsou oči a bez očí mi na tváři zbyde jen velká pusa :D Takže řasenku skutečně miluju ;) Zároveň jí ale nenávidím proto, že jsem jich vyzkoušela mraky a ještě žádná mi nedokázala vykouzlit řasy a lá mrkací panna. Nicméně uznávám, že u mých řas by musela tak trochu umět čarovat :D 

Nejtěžší pro mě bylo sehnat ( opět ) řasenku Rimmel 100% Waterproof, kterou v ČR stáhli už před lety z prodeje, nikde nebyla k dostání a pak se najednou objevila na feelunique.com. Radost veliká a blesková objednávka pro případ, že by se tak Rimmel opět rozhodl učinit. Ovšem v ČR už není a nebude.


3. Obžerství
Jaký je tvůj nejchutnější produkt?

Tak tady mám jasno, je to lesk od BarryM Glossy Tube's v odstínu Passion Pink - voní tak neuvěřitelně úžasně pedrově, že bych ho z té tubičky nejradši vycucla :D


4. Lenost
Co za kosmetický výrobek vynecháváš, když jsi líná?

Tak tady to asi budou tělové krémy a mléka. Mám kliku, že mám kůži, která nemá takovou potřebu mazání po koupeli nebo sprše, nicméně by jí to určitě prospělo. Mám milion voňavých a úžasných tělových krémů a mlék, ale nejsem schopná je používat pravidelně. 


5. Pýcha
Jaký kosmetický produkt ti dodá nejvíce sebevědomí?

Odpověď bude stejná jako u bodu 2., důvody jsou tam popsány taky :) K čemu mi je skvěle namalovaná pusa, když na mém obličeji chybí oči :D


6. Smilstvo
Co tě nejvíc přitahuje na opačném pohlaví?

Nekosmetický dotaz, ale budiž. Na opačném pohlaví mě zaujme hlas, oči a pohodová povaha. No dobře, a hezkej zadek :D


7. Závist
Co bys nejradši v současné době dostala dárkem?

Ty jo, to je těžký... Většinou jsem schopná si naškudlit na to, po čem toužím a koupit si to sama, mě bohužel moc lidí dárky nedává, takže na to spoléhat nemůžu :) Ale asi bych chtěla vyzkoušet novou řadu Kerastase Cristalliste.


A jakých je vašich 7 smrtelných hříchů? :)

Mějte se krásně :)



11 komentářů:

  1. Skvělý článek u můj oblíbený TAG :)

    OdpovědětVymazat
  2. No hele a teď máš na ten Kerastase 20% dolu, tak si to objednej třeba k Jéžišku ne?;-) A ještě je růžovej, to musí být znamení!:-D
    A já si jdu objednat tu řasenku, páč chci taky bejt mrkačka.

    OdpovědětVymazat
  3. Asi ho také sepíšu :). Zatím mě všechny tagy o hříhách bavily :).

    OdpovědětVymazat
  4. Kerastase Cristalliste sampon mi udelal z vlasu cosi jako chemlon, a celkem dlouho jsem je z toho lecila..pomohla az rada Full Repair od John Frieda. Mym vlasum obecne Kerastase nesvedci :/..jinak mrkacku by z tebe mohla udelat rasenka Diorshow New Look, dela rasy az do nebe :)

    OdpovědětVymazat
  5. tú rimmelácku vodeodolnú milujem, pred dovolenkou som si ju kupovala normálne v drogérii, ale ja som si práve myslela, že vymenili obal, takže toto nie je ona? http://rimmel.cz/produkt/extra-super-lash-waterproof/

    OdpovědětVymazat
  6. Jeden z mojich najoblubenejsich tagov a ked som videla, ze si napisala tento calnok, uz dopredu som sa tesila na odpovede :)

    OdpovědětVymazat
  7. Toto ma pobavilo, ze tvar bez oci :D :D. Mam to podobne, hoci som ciernovlaska (nie prirodzene). Cierne vlasy automaticky robia nenamalovanu tvar nevyraznou, cize riasenka je pre mna tiez ultimate must have :D.
    Inak mojich 7 hriechov je TU, ak by si si chcela precitat :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, zkoušela jsi Biosilk hedvábí na vlasy?
    Slyším na něj samou chválu, tk by mě zajímal Tvůj názor. Vím, že jsi tak trochu vlasoexpert :D :*
    Děkuju :*

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkně a vtipně sepsané.

    Taky jsem blondýna a moc chápu potřebu řasenky. Bez zvýrazněných očí je tvář fakt podivná a nevýrazná :D.

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle TAGy mě baví :) Navíc se v tvém textu člověk dobře orientuje, jak podtrháváš to podstatné :) Ne že bych se bez toho neobešla, ale je to příjemný a takový sympatický a pečlivý :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*