sobota 15. září 2012

Essence 59 Black is Back - tip na černý lak :)

Krásný sobotní večer :)

Dlouho tu nebyl lakovací post, takže to napravuju a jeden přináším :) Miluju černý lak, sluší mu efektové laky a vypadá elegantně, je ale docela kumšt sehnat dobře kryjící, dobře držící a tak akorát hustý lak. Pro mě byla až donedávna jediná černá stálice OPI Black Onyx. Víceméně všechno splňoval, akorát výdrž nebyla nijak slavná. Špatný není ani černý lak Illamasqua Boosh, má dobrou konzistenci, velmi dobrou pigmentaci, ale hrozně rychle se mi ušoupal ze špiček. A pak jsem čirou náhodou objevila lak, který strčí do kapky OPI i Illamasquu :)

Essence 59 Black is Back je černý krémový lak, velmi dobře pigmentovaný a s perfektní konzistencí. Kryje už při první vrstvě, já dávám ze zvyku dvě, barva je pak hlubší.

Se štětečkem se pracuje skvěle, výdrž laku je perfektní a sám o sobě schne do vysokého lesku. Schne navíc úžasně rychle. Nemám tomuhle laku co vytknout :)

Jde o tu první verzi Essence laků, které už se špatně shánějí, ale sehnat se ještě dají, na netu nebo třeba v parfumerii Douglas.

Na prsteníček jsem použila efektový lak Essence ze Sněhurkovské kolekce a to 03 Prince Charming, použila jsem z něj jen ty hexagonky. V reálu to vypadá úžasně, krásně se třpytí :) Prostředníček jsem si pořezala o papír :/




Mějte se krásně :)

20 komentářů:

  1. Zrovna sjizdim net a hledam tmave a cerne laky. Mrknu po nem. PS: ten Nubar od tebe se lakuje naprosto uzasne,me staci 2 vrstvy.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám od kolekce Vampires a je peckovej, tak věřím, že tenhle taky :)

    http://ejandd.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Závidím, s výdrží jsem spokojená nebyla vůbec... Večer nalakováno a druhý den dopoledne už byly špičky dost nehezké :-/

    OdpovědětVymazat
  4. myslis, ze z te nove vylepsene kolekce uz nebude tak dobry?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten nový jsem nezkoušela, tak netuším. Nerada bych doporučovala něco, co nemám vyzkoušený... Ty nový laky ale nemají moc dobrý hodnocení, tak nevím nevím...

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  5. Nádhera! Zkusím v kombinaci s Catherine Arley od Tebe ,o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mohlo být moc pěkný, super nápad! :)

      Vymazat
    2. Zatím jsem ho vyzkoušela na černá srdíčka přes Essence English rose a je to nádhera! :)

      Vymazat
  6. To vypadá krásně :). Také mám tento černý lak a nějraději na něj používám Circus Confetti :).

    OdpovědětVymazat
  7. Můžu se zeptat, jak nanášít ty hexagony? Mám ze stejný kolekce Evil queen. Když to normálně nalakuju, je to hrozně nerozvnoměrný a když to tam dávám po jednom, mám to upatlaný. Taky jsem se chtěla zetat, jestli něčím lepíš ty kamínky jak občas máš na prsteníčku. Mám s Rossmana a sami o sobě nedrží. Max den.
    Dík za rady :) příjemný večer.
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky K. :)
      Hexagonky nanáším tak, že si dám "porci" laku na pap. kapesníček, vezmu parátko a špičkou párátka vybíram po hexagonku a nanáším na nehet :)
      U kamínku si naberu trochu vteřinovýho lepidla na špičku párátka, udělám si piditečku na lak, dám na to kamínek a chvilku přidržím :) Lepidlo zůstane jen na laku, na nehet se nedostane ;) No, a pak přelakuju top coatem :)

      Vymazat
    2. Takže ty hexagonky lepíš na ještě nazaschlej barenvej lak? S vteřiňákem zkusím. Jde to pak teda v poho dolú jo? :) Zkoušela jsem to lepidlem na nehty z drogérky, ale to taky nechtělo držet.
      Dík, dobrou

      Vymazat
    3. Nene, na zaschlý. Oni jsou lepkavý samy o sobě, jak je lovím z laku, takže je jen přikládám, kam chci a pak to celý přelakuju :)
      Ten vteřiňákem přilepený kamínek jde pak normálně odloupnout a lepidlo se odlakuje s i lakem :)

      Vymazat
  8. Taky sháním nějaký dobrý černý, teď jsem pořídila jeden od Dermacolu, ale ještě jsem ho neozkoušela :)... A zrovna mám na nehtech černou Zoyu od tebe, ale ta se mi hrozne rychle oloupala na špičkách, tak jsem to znovu přelakovala a hodila na to efekt a ono to zatím drži :D, jinak děkuju moc laky přišli hrozně rychle a jsem z nich nadšená :)..

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný lak...
    jinak jsem si taky založila blog a to díky tobě a Petře. :)
    moc děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  10. To vazne? A ja som sa stale ciernej od Essence vyhybala, ze to urcite nebude ziadna slava. Doteraz som mala vyhliadnutu Zoyu a Raven, ale asi predsa len pojdem do Essence, cenovo to bude urcite prijemnejsie ;-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*