čtvrtek 20. září 2012

Essence Lipstick 52 + 53 - rtěnkový duet :)

Krásné čtvrteční ráno :)

Tak jsem se tak jedno odpoledne pohrabovala zásobami rtěnek ( moc jich teda nemám, jsem spíš lesková... ) a oko padlo na rtěnky Essence. Mám je ráda, jsou hodně hydratační, hezky voní, jsou spíš tónovací než krycí a na rtech jsou maximálně příjemné :) 

Mezi moje dvě favoritky mezi rtěnkami Essence jsou odstíny 52 - In The Nude a 53 - All About Cupcake. Jenže ani jedna v ten moment nebyla přesně to, co jsem hledala. 52 byla moc nude, 53 moc růžová. Tak jsem je zkusila navrstvit a helemese, to je přesně to, co jsem hledala! :)

Díky krémovitosti a slabé pigmentaci se obě dají bez problémů kombinovat. První jsem nanesla In The Nude a na ní pak All About Cupcake. Ve výsledku je z toho krásná světlá starorůžová, velmi přirozená a hezky lesklá.

Líbí? Mně moc, z náhodné kombinace se stala moje stálice :)







Mějte se krásně :)

11 komentářů:

  1. Tak přesně takhle tyhle dvě míchám i já:D Vypadá to krásně. Lucka

    OdpovědětVymazat
  2. Mám tu In the nude, dále 44 Almost famous a toužím právě po 53.. Essence rtěnky mám nejraději, jsou jemné a hydratační, za tu cenu jsou u mě jednička.

    OdpovědětVymazat
  3. Takhle je to opravdu moc pěkné :) Nejspíš si oba odstíny také pořídím :)
    Zvu tě k sobě na giveaway :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. all about cupcake jsem si koupila zhruba před měsícem, a to nejsem rtěnkový typ, a mám s ní jen dobré zkušenosti (viděla jsem ji u Petry z LovelyHair) a jen doporučuju:)

    OdpovědětVymazat
  5. Po All about cupcake koukám už delší dobu a vypadá moc hezky :).

    OdpovědětVymazat
  6. obě patří mezi mé nej!:) moc pěkné barvičky..zvláštní, že na mně vypadají úplně jinak;) samo mam jinou barvu rtů atp;)

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně tyhle dvě rtěnky mám taky ráda, takové tonované polobalzámy, na denní nošení super :).
    A Ivčo, musím ti napsat, že ti hrozně moc děkuju za zmínku o mém blogu, můžu ti říct, že jsi mě úplně dojala, fakt a já jsem hrozně ráda, že jsme se takhle virtuálně seznámily, jsi skvělá ženská a přirostla jsi mi k srdci, byť jen zatím virtuálně,ale to určitě napravíme <3 (samozřejmě i s Marcelkou) :).

    OdpovědětVymazat
  8. presne tieto dve mám, tak to by ma nenapadlo kombinovať, super nápad :-)

    OdpovědětVymazat
  9. presne tieto dve mám, tak to by ma nenapadlo kombinovať, super nápad :-)

    OdpovědětVymazat
  10. takisto ako vačšina báb aj ja mám tieto 2 odtiene a milujem ich :)) tiež mi napadlo kombinovať ale ešte som to akosi "nestihla" :D ale určite skúsim :)) PS.: krásny blog :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*