pondělí 23. dubna 2012

Sally Hansen Insta-Dri Top Coat

Hezký pondělní večer :)

V honbě za ideálním sušičem laků na nehty ( rozumějte - aby nestahoval špičky, aby se po něm lak neloupal, aby opravdu sušil,... ) jsem si před měsícem a půl koupila na www.feelunique.com mě dosud neznámý sušící top coat Sally Hansen Insta-Dri Top Coat. No, možná není úplně nejlepší na světě, ale je vážně hodně dobrej!

Insta-Dri v první řadě nestahuje lak ze špiček. 3x hurá :D Miluju Seche pro jeho lesk a nenávidím Seche pro jeho žravost konečků. Insta-Dri nežere! Jeho formule má navíc za úkol být anti-chip, tj. aby se lak neodštipoval a neloupal. A neodštipuje a neloupe! Fakt ne. Odzkoušeno na dovče, kde dostával lak setsakramentsky zabrat. Insta-Dri suší! A suší hodně dobře. A rychle. Seche je v cílové rovině dřív, ale Insta-Dri mu dýchá na záda, rozdíl je tak minutka, dvě. 

Má jedinou nevýhodu, která sice mně nevadí, ale někomu by vadit mohla. Je lehce zabarvený do růžova. Lehce, lehounce, na 99% laků to není vidět, ale třeba na takovém Alpine Snow to asi vidět bude ( nicméně neodzkoušeno, toť jen moje dedukce ). 

Ve článku o sušičích laků na nehty jsem se zapomněla zmínit o sušiči Essence Better Than Gel Nails. Už se ani zmiňovat nebudu, zmínila se o něm Marsi na svém blogu ( mimochodem dost zajímavý začínající blog! ) a myslím, že to popsala perfektně :)

Netuším, jestli Instra-Dri koupíte v ČR, nicméně na feelunique ho mají pořád a pošta je zadáčo :)





12 komentářů:

  1. Snad seženu a vyzkouším, ten essence už moc ráda nemám, druhý den se mi lak celý sloupne a to já přímo nenávidím.

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu se zeptat kolik tě stál ? :) Jinak super recenze ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 5,05 liber, kurz byl 30,80 za libru, takže cca 155 Kč :)

      Vymazat
  3. Já teď používám vytvrzovač laků od Four Season a jsem s ním moc spokojená, tak až ho dodělám, tak možná zkusím Sally, protože podle tvého popisu vypadá dost dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Měla bych ho mít doma každým dnem, tak už se nemůžu dočkat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vida, tak kdybys pak napsala svoje dojmy, byla bych vděčná, dost by mě to zajímalo :)

      Vymazat
    2. Určitě napíšu ráda, ale už mu radši předem nedávám moc nadějí, protože už je to několikátý sušící top coat u kterého jsem v recenzích četla jak je lepší než Seche a zatím žádný Seche i přes jeho nedostatky nepřekonal a že už jsem jich vyzkoušela...

      Vymazat
  5. Nechápu, jak někdo může používat Sally Hansen.¨Na Youtbe, někde si najděte America the Beauty, dokument.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boom, co takhle místo toho pohoršeného komentáře napsat, co konkrétně proti Sally Hansen máš? Ať nemusí každá z nás hledat dokument na youtube.

      Vymazat
    2. ale to asi všechny laky nevím26. dubna 2012 v 15:59

      No znáš to, když to někdo napíše, tak je to jako nic. Když to vidíš, je to už něčím podložené. Má proti tomu to, že SH obsahovalo extra nadlimit škodlivých a karcinogenních látek.

      Vymazat
  6. Ahoj Labradooro, máš skvělý blog, který sleduju jako blogový laik, takže přihlášená nejsem... Minulý týden jsem koupila v parfumerii sušič od firmy Alessandro a jsem z něho totálně vedle. Lak je suchý do pár minutek, vůbec ho nestahuje od okrajů a navíc nádherně voní, a to i po několika dnech na nehtech, takže si furt čuchám k nehtům, poprvé co nemají "lakový odér". Stál mě nějak kolem 350,- Je to dost, ale jsem ráda, že ho mám.
    Zdravím Aneta

    OdpovědětVymazat
  7. Když jsem si jej chtěla objednat na feelunique, píše že do české republiky nezasílají zboží, ví někdo o tomto něco? Nějaké zkušenosti?

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*