pátek 27. dubna 2012

Catherine Arley 670

Laky Catherine Arley nejsou v ČR moc známé. Ani já jsem o nich neměla potuchy, dokud je jedna milá holčina nenabídla na jedněch pokecových stránkách. Tyto laky jsou trochu jiné než ostatní. Za 1. jsou hypoalergenní, za 2. schnou to nevídaného lesku, za 3. se neuvěřitelně snadno odlakovávají a za 4. opravdu velmi dobře drží.

Mým prvním lakem Catherine Arley byl odstín 805, který mě dostal tak, že jsem si pro jistotu koupila ještě jeden ( a to se mi moc často nestává :) ). Když pak byla možnost, objednala jsem si ještě odstín 677 a pak dnes představený odstín 670 :)

Catherine Arley 670 je světlý starorůžový lak s kapkou fialové a s holografickým efektem. Barva je nádherná, jemná, slušivá a podle mě jedinečná, protože jsem takový lak nikdy nikde neviděla. Velmi věrně ho za zachytil obrázek pod odkazem výš. Holoefekt není tak výrazný jako třeba u Nfu, ale pořád je víc než slušný. Lak schne do efektního lesku, vypadá jako mokrý, potažený sklem. 

Na fotkách jsou dvě vrstvy bez podlaku a nadlaku. Schne hodně rychle a lakuje se s ním úplně skvěle. 






35 komentářů:

  1. Proč mi to děláš? :D Jsem unešená :) Ještě mi řekni cenu a pro dnešek končím.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Ty jo, já si to úplně přesně nepamatuju, ale byl i s poštovným kolem 180,- :)

      Vymazat
  2. O.o tak ten je krásný! :D Kolik stojí a kde se dají objednat? Protože je opravdu krásný! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel jen na ebay, tam ho kdysi kupovala ta slečna, co jsem ho od ní sehnala já :) V ČR určitě nikde v e-shopu není :(

      Vymazat
    2. I když zkus ještě kouknout na Omlazeni.cz, jestli ho tam v bazaru někde nenajdeš, třeba holčina ještě něco má.

      Vymazat
    3. Hele :)
      http://www.omlazeni.cz/sada-laku-c-85-283882-0.html
      Možná prodá i zvlášť, ona je vážně moc milá :)

      Vymazat
    4. nebo http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=705872
      :) ale už je dost zájemců a vychází to levně :)

      Vymazat
    5. Jéé, to je taky ona! Máte kliku, zlevnila :D

      Vymazat
  3. Je to krásná barva. Taková "přirozená". Jestli chceš, tak se zapoj do mé Giveaway!

    OdpovědětVymazat
  4. Ta značka mi vůbec nic neříká.. ale barva je to krásná! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, ten mám taky a jsem z něj maximálně nadšená. Když na něj svítí sluníčko, musím pořád na něj koukat, ale i bez efektu se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak o tom jsem neslyšela...ale vypadá úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten je nádherný... holografy se mi moc líbí, ale ještě žádný nevlastním a ten tvj se mi zalíbil natolik, že si ho objednám :)

    OdpovědětVymazat
  8. dá se objednat na

    http://beautycosmetic.biz/catherine-arley-catherine-arley-hologramen-lak-nokti-p-5787.html?language=en&osCsid=9fc576390851ee7af56023d3c84390cb

    jeden vychází na 2 dolary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, to je dobrej objev! Akorát z toho nejsem moc moudrá, zkusila jsem vyplnit objednávkovej formulář a nenapočítalo to žádný poštovný... Lak tam je za 1,32 Euro, což je teda překvapivě hodně hodně málo, takže předpokládám, že by se free shiping nevyplatilo.
      Už jste tam někdy někdo objednával??

      Vymazat
    2. já před týdnem, objednala jsem 9 laků, oni ti pošlou v mailu, kolik bude poštovný, mě to dělalo na těch 9 laků 10 euro,pokud odsouhlasíš, pošlou fakturu, platila jsem pay pal, v pondělí mi psali, že platba dorazila a že laky posílají....tak čekám :-) jinak na blozích recenze vesměs pozitivní. Olina

      Vymazat
    3. Aha, super, díky :) V týdnu na to kouknu, vypadá to dobře :) Jaký laky jsi brala?

      Vymazat
    4. Když už, tak už :-) všechny do růžova, fialova, i ten černej 805, pak tuším 668 - takovej hnědozlatej, jeden holograf je tam i do červena....no prostě jsem to riskla, přece jen je to trošku neprobádanej e-shop, tak jsem toho nabrala za tu cenu víc, ať zas nemusím dlouho objednávat :-)

      Vymazat
    5. Hihi, ten 668 i ten červenej se mi právě taky děsně líbí :) Tak já počkám a poprosím tě, jestli bys pak mohla dát vědět, až laky dorazí :)

      Vymazat
    6. určitě ti dám vědět,doufám, že to přijde do středy,, pak jedu na týden do Říma a nebudu tady....jsou krásný a ještě za tu cenu...:-)

      Vymazat
    7. Díky moc, to bys byla hodná :) Jsem takovej podezřívavec, cena mi přijde nápadně nízká, ale pokud to bude všechno v poho, květnová výplata se u mě dlouho neohřeje :D

      Vymazat
    8. za 9 laků jsem i s poštovným zaplatila 570 Kč - to už jsem v životě prodělala víc :-), takže pokud mi dojdou a nehty po nich neslezou, tak budu u Bulhárů dál objednávat :-)) jinak jsem tady v brněnský drogerii viděla od C.Arley laky, ale ne ty holografy, za 49 Kč, takže ta cena bude odpovídat....

      Vymazat
    9. Jako fakt v drogerii? :D No tak to čučim :D Já měla za to, že tahle značka tu vůbec není, ani jsem jí nikdy neviděla :D No jako 570,- je za 9 laků super cena, takže kdyby to fungovalo, určo objednám :)

      Vymazat
    10. tak jak dojdou (jestli :-) - napíšu

      Vymazat
    11. ahoj, tak hlásím, že laky došly, naprosto v pořádku, jelikož jsem nebyla v ČR, tak jsem si je vyzvedla až dneska, ale od potvrzení objednávky to netrvalo ani 14 dnů.... tak přeju hodně štěstí při objednávce :-))))

      Vymazat
    12. Výborně, moc děkuju za info!!! :)

      Vymazat
  9. Tak už ho mám objednaný - za 136 Kč s poštou z Omlazení =)

    OdpovědětVymazat
  10. tak to je fešák!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten lak mě také tak nadchl, že už ho mám objednaný z mimi.. :-) Sice nemám tak dlouhé nehty, ale mám je hezky tvarované, tak snad vynikne i na nich :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Taky mám 3 kousky z Omlázka a plánuju objednávat z toho eshopu, ale zatím jsem se k tomu nerozhoupala.

    OdpovědětVymazat
  13. Ako.. ja nemam rada ruzovu..vazne nie... ale pri tomto laku... no, asi menim nazor :D

    OdpovědětVymazat
  14. Právě mi přišel a je skvělý! Výborně se s ním pracuje, rychle schne, opravdu vypadá jako potažený skleněnou vrstvou...no nádhera! Jen škoda, že tu zrovna prší, takže se jím nemůžu kochat na sluníčku :-O

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*