středa 25. dubna 2012

Loreal Absolut Repair Thermo Cell Repair

Co jsem se nerozumně nechala ostříhat, musím občas vlasy vyžehlit. Nemám ráda žehlení, vlasy to ničí. Teda takhle - může ničit, ale nemusí.

Protože se o svoje vlasy starám takřka úzkostně :D, potřebovala jsem něco, co mi vlasy bez nějakých kompromisů jak ochrání, tak mi je pomůže snadno a rychle vyžehlit ( vůbec nejhorší je při žehlení přejíždět jeden pramen několikrát... ). No, a troufám si říct, že jsem ten poklad našla :)

Loreal Absolut Repair Thermo Cell Repair je gelový krém sloužící jako ochrana a zároveň jako regenerace pro žehlené vlasy. S původním výrobkem ( bez Cell ) toho nemá mnoho společnýho. To byl hutný krém, blbě se smýval z rukou a vlasy mi dělal, no, přinejmenším nehezký.

Cell Repair má lehounkou texturu, je to opravdu spíš bělavý gel, než krém. Je vydatný, krásně se vpracuje do vlasů, nezmastí je, nezatíží, naprosto se vpije, navíc krásně voní. Na rukách po něm nezůstane ani stopa. Vlasy jdou vyžehlit snadno, stačí jednou přejet žehličkou. Momentálně mám vlasy 3. den vyžehlené a jsou pořád stejné jako bezprostředně po vyžehlení.

Cell Repair obsahuje regenerační látky, které působením tepla zvyšují svůj účinek. Měly by to být látky Incell a Amidon, ve zkratce Amidocell. Samozřejmě ale neplatí, že čím víc budete vlasy žehlit, tím budou zdravější. I tady platí - všeho s mírou.

Všimla jsem si ještě jednoho účinku na vlasy - necuchají se mi a dají se dobře rozčesat, jsou opravdu krásně heboučké :)

A co vy? Žehlíte? Jaký používáte produkt pod žehličku? A jste s ním spokojené?

Hezký den :)




22 komentářů:

  1. Vlasy si žehlím celkom často, takže niečo takéto by sa mi určite zišlo. Super recenzia, určite vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla právě to mléko Absolut Repair - thermo repair (bez cell) a byla jsem hrozně nespokojená. Vlasy mi jakoby ulepil a ruce mi lepily. No hnus velebnosti :-D Tohle by mohlo být lepší! Díky za tip. A PS: ty vlasy ti teda rostou jako z vody :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, stejný zkušenosti mám s tím původním krémem i já. Tenhle právě nelepí :)
      Miluju je a hýčkám je, asi to na ně funguje :D

      Vymazat
  3. Páááni jooo !!! Tobě už ty vlasy tolik porostly?!?!? Vždyť to není tak dlouho co jsi měla mikádo po ramena :-) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, vlasy mi rostou rychle :) Naštěstí :D Ale i tak mi bude trvat ještě tak dobrý rok, než se dostanu na původní délku :/

      Vymazat
  4. Krásný vlásky. Chodíš na melírky nebo se barvíš? Ta barva je úchvatná, já přestupuju z tmavě hnědé opět na blond, už jsem po prvních melírcích :) a takovouhle barvu bych ve výsledku chtěla mít :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Je to trochu přesvícené, jak je to focené u okna, v reálu je barva tluměnější :) Chodím na melír, 1x za dva měsíce si nechávám promelírovat odrost :)

      Vymazat
  5. Nemáš zaco :) já děkuji za odpověď :) Nemůžu se dočkat až budu zas blond, ta hnědá byla chyba :( hold chybama se člověk učí

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím vlasovou bohyni ;-) chtěla jsem se Tě zeptat, umýváš si vlasy v předklonu? Nebo klasicky, jak je umývají kadeřnice? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heh, teda, díky :)) Vlasy si umývám v předklonu :)

      Vymazat
  7. Perfektní recenze! Přesně takový výrobek potřebuju. Nechávám si dorůst vlasy (měla jsem pixie účes) a pomocí žehličky musím překlenout toto blbé období dorůstání. Tento výrobek mi snad pomůže zachovat vlasy v dobrém stavu.

    OdpovědětVymazat
  8. ahojky :)

    taky mám ještě ten starý krém a to je peklo. I když jde ho dát jen na konce a to pak vlasy nezmastí a nezatíží..pořád mi je líto ho vyhodit :-D

    Ale jinak po každém mytí používám před fénováním Paul Mitchell Original Seal and Shine a ten je teprve parádní! Nastříká se, má jemný rozprašovač, vůbec nelepí, vůbec nezatíží, krásně voní, je to jen taková mlha. Vlasy se mi po něm hodně moc zlepšily, dřív jsem před fénováním nepoužívala nic a měla jsem vlasy dost poničené..
    Určitě ho zkus!!!

    PS. mohla by ses prosím mrknout na můj comment u článku o zesvětlujícím spreji od John Frieda a poradit mi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, po tom kuknu, až dojde Loreal :) Já teda moc nefoukám, jen čas od času, to to pak spojím i s tím žehlením, jinak to nechávám schnout volně :)
      Reakce na koment doplněna :)

      Vymazat
    2. Tak to Tě obdivuju.. mám vlasy asi o kousek delší jak Ty teď a sušit musím - když nevysuším, tak je mi pak hrozná zima, schnou mi hodně pomalu..navíc bez kartáče z kančích štětin jsou takové neposlušné :-) ale zase je fakt, že nežehlím.

      díky! :)

      Vymazat
  9. Mohla bych se tě zeptat kolik tě ten krém stál, moc ráda bych si ho koupila, taky musím žehlit vlasy, protože jsem si jednou nechala ostříhat docela na krátko a od tý doby se mi to kroutí:) A chtěla bych něco používat abych tolik neníčila vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem ho tady: http://www.parfums.cz/kosmetika/loreal-professionnel/loreal-professionnel-serie-expert-thermo-cell-repair-gelovy-krem-pro-vlasy-namahane-teplemgel-cream-150-ml/ :)

      Vymazat
  10. Téééda... krásné vlasy na té fotce! Zelenám závistí!
    Já žehlím každý 3. den (po umytí) a radši používám spreje, než gely. Neumím ten gel totiž pořádně rozetřít ve vlasech, aby nebyl jen na jednom místě, ale rovnoměrně po celém háru :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Úžasná barva vlasů :)
    Chci takovou taky!!! :)

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkný článek, já si vlasy žehlím po každém mytí (takže tak jednou za 3 nebo 4dny) bohužel mám vlasy jako ovce, tak s tím nic jinýho nezmůžu. Pod žehličku vždycky používám nějaký přípavek, nejsem blázen a nechci být plešatá abych nepoužívala. Dlouho dobu používám od Lorealu olejíček ve fialové lahvičče Liss Ultime Reflexium a teďka nedávno jsem si pořádila rovněž od Lorealu i Mythic Oil. Oba produkty jsou super, krásně se vsáknou, vlasy mi neumastí a taky pekně voní. Ale ten gel, o kterém píšeš, taky určitě vyzkouším - vypadá fakt dobře (jako dle mého názoru skoro všechno od Loreal professional :D )

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj mass krasne vlasky :) aj ja si moje sem tam zehlim :D ale nikdy ich nemam take krasne leskle.. skor su akoby krepovite.. smiem sa opytat kde si to kupila?

    OdpovědětVymazat
  14. Tak jsem si tento zázrak objednala na webu jedenklik.cz - nabízí zde momentálně nejnižší cenu a nejrychlejší dodání. Už se těším, až vyzkouším, a pak poreferuji =)

    OdpovědětVymazat
  15. Wow, to je super, ani jsem netušila, že takový připravek může existovat :) Moc hezky zpracovná recenze a i teď nově objevený blog :) Moc se mi tu líbí :)

    Můžu se ale zeptat, zda, když si žehlím vlasy každý den nebudou viditelné stopy na žehličce po tomto přípravku? Mám drahou žehličku a nemohla bych si dovolit ji poničit nějakým přípravkem. Třeba vím, že některé se po delší době usadí a "zalepí" žehličku :(.

    Předem děkuji za pomoc! ;)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*