čtvrtek 26. dubna 2012

Bioderma Atoderm Lévres - balzám na rty

Docela dost trpím na suché rty. Vyzkoušela jsem mraky balzámů, jelenních lojů a dalších serepetiček, ale že by to mělo nějaké jooo výsledky, to se říct nedá. Buď mi dělaly na rtech nepříjemný povlak, měly nepříjemnou pachuť a nebo ve finále ještě víc vysušovaly. Tak jsem během dovči zaběhla do místní Parapharmacie a okoukla, co nabízí pro rty Francouzek :))

Bioderma Atoderm Levrés je hydratační balzám na rty, který má za úkol regenerovat a změkčovat suché a popraskané rty. Je mastný, měkoučký a voní jako Lipo :D Má zkosený tvar, takže se dobře nanáší. Nemá žádnou chuť, ani sladkou, ani hořkou. Díky mastnější konzistenci se na rtech neudrží dlouho, ale mě osobně to nevadí, ráda je přemáznu znovu, už jen pro tu vůni :)  

Balený je klasicky jako většina balzámů, tj. jako rtěnka, v jednom balení jsou 4 g produktu a složení by mělo být hypoalergenní. Ačkoliv je mastný, nijak rychle mi neubývá, po třech týdnech používání ubyl tak 1 mm, takže paráda. Zatím jsem z něj nadšená, takhle příjemný balzám jsem ještě nikdy neměla :)

A co používáte na suché rty vy? :)

( a propos - připomínám, že už jen 5 členů zbývá, abych mohla zahájit třetí giveaway! :) )



10 komentářů:

  1. Taky jsem tenhle balzám vyzkoušela protože mám Biodermu ráda, byl moc příjemný, rty udržoval ale žádné změny jsem nepocítila, navíc rychle ubýval. :) Na rozpraskané rty mi nejvíc zabrala Lipobase repair, zkus, malé balení za 40 Kč.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem na tom úplně stejně, velmi mě trápí suché rty a taky jsem toho vyzkoušela hodně...zatím jediné co mi pomáhalo byl zázračný kelímek z Orifu, ale ta verze v tyčince. Tohle bych tedy někdy ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky na suché rty dost trpím. Biodermu jsem nezkoušela, pomohl mi balzám od Garnier - Protect. Je taky potřeba nanášet častěji, ale během jednoho dne rty krásně zregeneruje. Nejlepší je ho nanést na noc, po probuzení ho člověk ještě cítí na rtech. Asi holt balzámy během dne ,,slížeme" :))
    Denisa

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se nejvíc na suché rty osvědčil obyčejný med. ideálně přímo do včelaře, ne žádné levné ředěné vodou. každý večer si tím namazat pusu, nechat tak deset patnáct minut působit a zbytek slíznout. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mam od Biodermy ten balzam/peci v tube, pouziva i ho manzel a syn, protoze neni vonavy a neni mastny. Nekdy s nim zachranuji i kuzicky u nehtu. A hodne dlouho vydrzi.

    OdpovědětVymazat
  6. Pro mě je nejlepší Neutrogena. Také má příjemnou vůni, i konzistenci. A vydrží také dlouho. Její cena peněženku nezruinuje :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Na prvním místě je ropa, to mě už ani nepřekvapuje... Vždycky jsem si myslela, že lékárenská kosmetika tyhle saj*ajty neobsahuje, ale čím dál častěji si všímám, že ano. Za ty peníze je to fakt smutný.

    OdpovědětVymazat
  8. Teď zkouším Labello Oliva a citron a ta je teda super - mastná, hydratační, příjemná vůně. A taky úžo je višňový kelímek z oriflame, ale používám jen doma, venku se mi do toho nechce hrabat :(

    OdpovědětVymazat
  9. Já když mám opravdu rozpraskané rty, tak je celkem jedno, jaký použiju balzám - musí být ale mastnější. Přes to nanesu vrstvu vazelíny a jdu spát. Ráno mám rty hezky spravené. Pomáhá mi vlastně i samotná vazelína, i když se vlastně říká, že "nemaže" a nepromastí, spíš pleť/pokožku jen chrání. Mně ale fakt na ty rty sedí skvěle.

    OdpovědětVymazat
  10. Balzámů jsem taky vyzkoušela už mraky, z kelímku od Oriflame mi začaly mokvat rty, změkčoval až moc. A za ty roky používání, ještě mám doma asi tak 10 nevypotřebovaných, jsem narazila na obyčejný jelenní lůj z lékárny, klasická bílá tyčinka. Vždycky jsem se jí vyhýbala, jelikož mi to přišlo jako starý levný výrobek, ale o to jsem byla překvapená. Na tenhle vůbec nejsem alergická, hydratuje krásně, a to já mám extra suchou kůži, a navíc balení dlouho vydrží. Takže můj favorit je toto :-)
    Anete

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*