neděle 22. dubna 2012

Řasenka Gabriella Salvete Sinergia False Lash Effect

Dnes bych vám ráda představila novinku od Gabriella Salvete, řasenku Sinergia False Lash Effect, tj. řasenku pro efekt umělých řas. 

Kartáček má Sinergia trochu jiný než je obvyklé - na jedné straně jsou štětinky krátké, na druhé delší. Kartáček není plastový ani gumový, je nylonový. Delší část já osobně používám na horní řasy, kratší část na spodní řasy. 

Odstín je k dostání jen jeden a to černý a je krásně výrazný, uhlově sytě černý.

Konzistence náplně je krémová, kartáček nanáší na řasy barvy tak akorát, nemám s ní problém jako u jiných řasenek, které na začátku dávají barvy až moc a nejlepší jsou až tak po dvou, třech týdnech... 

A teď k výsledkům - jako blondýna mám problém ze světlými, řídkými řasami, navíc křehkými, rády se lámou a vypadávají i přes šetrné odličování :/ Zatím nejlepší výsledky jsem měla s řasenkou Loreal Volume Million Lashes, jenže ta se mi po třech týdnech pokaždé začala drolit pod očima, což upřímně nesnáším ( kdo jo... ). Sinergii mám doma jen chvíli, takže nemůžu posoudit, do jaké míry to bude i jejím nešvarem, zatím ale drží jako přibitá. Řasy hezky pročísne, první vrstva je pro přirozený look, druhá už řasy slušně zvýrazní. Na fotkách jsou dvě slabší vrstvy, nepročesané, řasy nejsou dodatečně rozdělené, aby byl výsledek opravdu takový, jakým ho udělá řasenka. A jsem spokojená. U mých řas není jednoduché docílit nějaké slušnější délky a objemu, takže já jsem s výsledkem hodně spokojená. Na očích navíc neštípe ani nijak jinak nevadí a to mám oči hodně citlivé a špatná řasenka mi způsobuje až migrény. 

Cena je oproti Lorealu taky hodně příznivá, tuším, že je 149,- Kč za 11 ml řasenky. 








( Děkuji společnosti Gabriella Salvete za poskytnutí řasenky k vyzkoušení. Recenze není reklamním sdělením a vše, co je zde uvedeno, je mou subjektivní zkušeností a názorem )

10 komentářů:

  1. Já mám stejné řasy jako ty.. taky s tím moc nadělat nejde.. :D :( ale efekt je celkem dobrý, vypadá to na zajímavou řasenku! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle řasenka vypadá vážně zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  3. jee super, že je na ní recenze! předevčírem jsem ji už měla v košíku a nakonec jsem vzala jinou...ale pořád na ní myslím :D a teď na ní budu myslet ještě víc!:-)

    http://marsis-blog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, nominovala som ta na Versatile Blogger Award -

    http://imperfectwonderland.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html .

    Dufam, ze moju nominaciu prijmes a tesim sa na info o tebe, mas skvely blog! :-)

    VeVe

    OdpovědětVymazat
  5. Štve mě, že mají jen uhlově černou :(. Pro mě je moc výrazná.

    OdpovědětVymazat
  6. tak s řasama jsme na tom asi stejně, bohužel u mě je to taky skoro jedno,co si dám, výsledek není nikdy uchvancancující :D.....ale Volume million lashes pro mě taky doposud jednička, na tuhle se tedy mrknu v drogerii, vypadá to zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj. nominovala jsem tě na versatile blogger award
    http://borderlola.blogspot.com/2012/04/stafeta-pokracuje-versatile-blogger.html

    OdpovědětVymazat
  8. Řasenku mám a je super! Jsem taky bloncka, ale problém s řasama nemám. Tahle řasenka mi už při prvním nanesení udělá efekt umělých řas, krásně prodlouží i "zhustí" řasy. A vypadají pak líp, než ty tvoje, promiň :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohodě :D Tak ono jestli nemáš problém s řasama, tak je jasný, že výsledek musí být mnohem lepší než na mých řasách :) To ti kapku závidím :D

      Vymazat
  9. Uvažovala jsem o ní, než jem zjistila, že je jen v černém odstínu, jsem taky blondýna a černá na mě vypydá jak pěst na oko, takže používám hnědou od Avonu :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*