čtvrtek 6. března 2014

Oblíbené výrobky od Avonu

Krásné čtvrteční odpoledne :)

V posledním příspěvku jsem vám představila mé oblíbené výrobky od Oriflame a jak jsem slíbila, v dalším, čili dnešním, příspěvku vám představím oblíbené výrobky od Avonu :)


Avon Sérum na konečky vlasů

Tohle jeden z nejlepších výrobků, které jsem kdy od Avonu měla. Sérum perfektně chrání konečky před poškozením, příjemně voní a vlasům očividně dělá dobře. Cena je kolem stovky a fakt stojí za vyzkoušení :)



Avon Bronzové perly Arabian Glow

Miluju tyhle perly. Jsou středně pigmentované, takže se dají skvěle vrstvit a na první přemáznutí z vás není Marfuša. Mají přirozený bronzový tón a vydrží věky :) V akci se dají koupit do dvou stovek.



Avon Osvěžující sprej do vlasů Malina&Ibišek

Miluju jeho vůni! Je úplně geniální, malinová a dokáže si poradit i s "hospodou ve vlasech". 



Avon Paletky očních stínů Quattro

Tyhle čtyřstínové paletky jsou skvělé. V drtivé většině jsou stíny perfektně pigmentované, mají parádní výdrž a odstíny, které se dají v rámci jedné paletky výborně kombinovat. 



Avon Naturals Tělový sprej - Meloun

Kdo má rád vůni vodního melounu jako já, tenhle sprej musí mít! Voní božsky, v létě vytažený z ledničky parádně osvěží a hlavně prostě voní fakt jako meloun!! :)



Tak, tohle je moje pětka těch nej :) Co vy a Avon? Máte svoje oblíbené výrobky? :)

Mějte se krásně :)


15 komentářů:

  1. Mám stejné oblíbence :-) Olejíček na konečky používám už asi 4 roky a tělové spreje všech vůní taky :-) Ještě mám od nich ráda čistící řadu přípravků na černé tečky,která mi jako jediná funguje.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám z Avonu nejraději tělové spreje, sprcháče a šampóny. :) Ty nemají chybu a navíc nádherně voní.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten olejíček mám taky moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  4. S výběrem rozhodně souhlasím, hlavně oční stíny Quattro jsou naprosto fantastické!!! :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/famous-beauties-lucie-kovandova_5.html

    OdpovědětVymazat
  5. Sérum na vlasy je skvělé, ještě bych asi přidala řasenku Supershock :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten olejíček jsem měla a byla jsem spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Súhlasím so všetkým :) Aj keď ten sérum už nepoužívam, lebo mám krátke vlasy.
    Mojimi ďalšími favoritmi sú podkladová báza pod ôčné tiene Super Shock, všetky peny do kúpeľa (úúúúúúžasné vône!), a Foot Works Anti Callus krém na nohy.

    OdpovědětVymazat
  8. Já jedu na rozjasňovači, krásně voní a dělá sametový obličej. Bohužel mi teda nesedí jedinej sprchovej gel nabo šampon na vlasy, tady spíš negativní zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo tak já jsem čekala úplně jiné produkty, ani jeden co jsem čekala tu není :) Dvě ty quatro paletky teď prodávám na blogu:) Podle mě jsou nej Avon Super Shock tužky na oči, pak ty Glitter Diamonds tužky a rtěnky z řady Luxe, to jsou opravdu skvělé produkty! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Olejíček i perly mám doma a jsem s nimi moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám od Avonu ráda laky na nehty (i když ne všechny barvy jsou dobré) a jejich tužky na oči, hlavně ty gelové linky jsou boží. Mám snad všechny barvy, které kdy prodávali :-D. Nejsou špatné ani řasenky a opravdu mi vyhovují jejich rtěnky a lesky. A vůbec není špatná jejich báze pod oční stíny. A ty jejich tělové spreje jsou prostě boží, ten melounový mám taky ráda.

    OdpovědětVymazat
  12. Od Avonu mám dost ráda vysouvací tužky na oči, ty jsou naprosto skvělé, některé vůně a rtěnky :)) Taky mám jednu tvářenku, co se už nedělá a myslím, že je jedna z těch určitě lepších :) Stíny quattro taky můžu, ale přijdou mi trochu sušší a já mám přeci jen ráda tu máslovitější strukturu. Ale určitě lepší jak nějaký Essence nebo Rimmel :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tělový sprej je bomba já mám s granátovým jablkem a když k tomu přihodím ještě tělák s granátovým jablkem tak je to úplná óda na granátové jablko :D

    Sprej na vlasy s malinou a ibiškem, ten voní tak krásně až trochu do kysela bych řekla :) Jednou jsem ho snad viděla jako tělový sprej teď ho hledám a není není, asi se mi zdál :(

    Jahodovník

    OdpovědětVymazat
  14. Spreje na tělo jsou super! Mám jahodový :-) Quatro stíny i bronzové perly bych ráda zkusila a taky jsi mě navnadila na ten sprej do vlasů!

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  15. spreje na tělo :)
    peelingy na nohy :)
    perly na tvář (jen mám jiný odstín, spíše takové tvářenkové pro bledulky)
    quatro oční stíny - taky jsem moc spokojena hlavně s odstíny
    a nejvíc zbožňuju anew clinical eye lift - docela drahá sranda, používám jej jednou za čas, když mám nateklé/ztěžklé oční víčka a je skvělý! ihned vše napraví (primárně je určen proti vráskám,ale ty já ve svém věku nemám, takže je zbytečné jej používat pravidelně)
    a pak mám ještě moc ráda barevný balzám na rty:)
    doma bych toho pak posbírala z avonu určitě ještě víc, ale tohle jsou věci podle mě typické pro avon a ty nejlepší

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*